יצחק משען Well-known member 23 אוקטובר 2023 #2 להבדיל כאן שמות החיילים לתפילה חיילים בקו החזית השמות שלהם לתפילה שלכם (מתעדכן) » אשובה חברים יקרים, כל אחד בשעה זו מבין שאין כוחם של ישראל אלא בתפילה כמו שכתוב בספר קיצור ליקוטי מוהר"ן: "עִקַּר הַכְּלֵי זַיִן (כלי נשק) שֶׁל אִישׁ הַיִּשְׂרְאֵלִי ashoova.co.il
להבדיל כאן שמות החיילים לתפילה חיילים בקו החזית השמות שלהם לתפילה שלכם (מתעדכן) » אשובה חברים יקרים, כל אחד בשעה זו מבין שאין כוחם של ישראל אלא בתפילה כמו שכתוב בספר קיצור ליקוטי מוהר"ן: "עִקַּר הַכְּלֵי זַיִן (כלי נשק) שֶׁל אִישׁ הַיִּשְׂרְאֵלִי ashoova.co.il
יצחק כהן הי"ו Well-known member 23 אוקטובר 2023 #4 מחילה על השאלה אמרו לי שמי שהיה פעם שר הביטחון נחטף עמיר פ.
פ פשוט Well-known member 23 אוקטובר 2023 #5 יצחק כהן היו אמר: מחילה על השאלה אמרו לי שמי שהיה פעם שר הביטחון נחטף עמיר פ. לחץ כדי להרחיב... הבל הבלים הכל הבל.
יצחק כהן היו אמר: מחילה על השאלה אמרו לי שמי שהיה פעם שר הביטחון נחטף עמיר פ. לחץ כדי להרחיב... הבל הבלים הכל הבל.
זעיר אנפין Active member 23 אוקטובר 2023 #6 יצחק כהן היו אמר: מחילה על השאלה אמרו לי שמי שהיה פעם שר הביטחון נחטף עמיר פ. לחץ כדי להרחיב... ליתא בשמות.
יצחק כהן היו אמר: מחילה על השאלה אמרו לי שמי שהיה פעם שר הביטחון נחטף עמיר פ. לחץ כדי להרחיב... ליתא בשמות.