עוז.ש
Member
שאלה לכבוד הרה"ג @הרב שמעון ללוש שליט"א
הרב כתב בעלון 'אור השבת' שברכתו 'שהכל', רציתי לדעת מדוע לא נאמר לברך 'אדמה', הרי העיקר הוא התירס וטעמו, והסויה רק בא לתת מוצקות לשניצל.
ועוד שאלה, הרב הביא שם בשם הרב ראובן מיארה שליט"א ששאל את החברות מדוע הם מצפות את השניצל וקיבל תשובה שהציפוי נעשה רק כדי לייצב ולדבק. לא ברור מי בר סמכא לענות על שאלה כזו, והאם התשובה הזו של החברה היא אמינה? הרי אנן סהדי שזה מוסיף הרבה לטעם השניצל. וכי יעלה על הדעת שלו יצוייר ויהיה חומר אחר להכין את השניצל בלי פירורי לחם ויהיה דיבוק - היו החברות עושות זאת? ודאי שלא, כי אנשים אוהבים את הטעם של הציפוי, ודאי שהוא ניתן לטעם.
הרב כתב בעלון 'אור השבת' שברכתו 'שהכל', רציתי לדעת מדוע לא נאמר לברך 'אדמה', הרי העיקר הוא התירס וטעמו, והסויה רק בא לתת מוצקות לשניצל.
ועוד שאלה, הרב הביא שם בשם הרב ראובן מיארה שליט"א ששאל את החברות מדוע הם מצפות את השניצל וקיבל תשובה שהציפוי נעשה רק כדי לייצב ולדבק. לא ברור מי בר סמכא לענות על שאלה כזו, והאם התשובה הזו של החברה היא אמינה? הרי אנן סהדי שזה מוסיף הרבה לטעם השניצל. וכי יעלה על הדעת שלו יצוייר ויהיה חומר אחר להכין את השניצל בלי פירורי לחם ויהיה דיבוק - היו החברות עושות זאת? ודאי שלא, כי אנשים אוהבים את הטעם של הציפוי, ודאי שהוא ניתן לטעם.