• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

תוכנת תורת אמת

ספרי מחברי זמנינו גם תוכלו להוסיף. אני חושב שמחברים ישמחו לתת לכם את הספרים בטקסט.
יש תוכנה חדשה בשם תפארת התורה [כרגע קיימת לקבוצת משתמשים המשמשת כקבוצת בטא] ששם מתמקדים יותר כרגע בספרי מחברי זמנינו, ניתן לשלוח למייל ספרים חדשים וכן חבורות ואפילו חבורות בודדות, הכתובת היא
ah0583261260 gmail.com

לפרטים נוספים במייל זה.

יש תוכנה חדשה בשם תפארת התורה [כרגע קיימת לקבוצת משתמשים המשמשת כקבוצת בטא] ששם מתמקדים יותר כרגע בספרי מחברי זמנינו, ניתן לשלוח למייל ספרים חדשים וכן חבורות ואפילו חבורות בודדות, הכתובת היא
ah0583261260 gmail.com

לפרטים נוספים במייל זה.
אולי אפשר לשלוח משם ספרים רלוונטיים שיהיה גם בתורת אמת.

בס"ד לאור מה שהועלה כאן, הועלה לתוכנה הקונטרס של ילקוט יוסף בדיני פאה נכרית.
התוכנה לא עודכנה לגירסה חדשה, אבל מי שמוריד כעת את התוכנה זה יוריד לו גם את הקונטרס הנ"ל בקטגוריית "קונטרסים".

וכל שאר הילקוט יוסף נכנס לתוכנה?
עדיין לא. זה הרבה עבודה. (וגם מעדיפים לחכות לאישור וודאי לכך מהרב; בקונטרס שהועלה כתוב שמפורש שניתן לקבלו חינם).
איפה מורידים את התוכנה?
אפשר להוריד כאן

נערך לאחרונה:
יישר כח לרב @בנימין לוריא על כל הטירחה!
רשימת הספרים שהועלו ונמצאו רלוונטים שנשמח להוסיפם הם:
* תלמוד ירושלמי.
* תוספתא.
* ראשונים על הש"ס (רי"ף, רא"ש, רמב"ן, רשב"א, ריטב"א, תוס' רי"ד, מאירי, שיטמ"ק).
* טור ובית יוסף (ונו"כ).
* שולחן ערוך עם מג"א וט"ז וש"ך וכו'.
* משנה ברורה.

אם מישהו חושב שהוא יוכל לעזור לנו בצורה טכנית, אפי' כמה שעות בשבוע, זה יעזור מאוד!
אם יוכל ליצור קשר באישי במייל: toratemet400@gmail.com
יישר כח!

ברוך הבא.

נהנים מהתוכנה!

בס"ד, מצפים לקבל טקסט של הטור ובית יוסף, ואז נוכל להתחיל בעבודה להתאימו לתוכנה.
כמו כן, ניסינו להכניס לתוכנה את שאר הילקוט יוסף, אבל יש בעיה בהמרת טקסט, ואחרי שהמרנו ב-OCR יש כמה בעיות בהעתקה של רווחים וחיבור שורות שצריכים לתקן באופן ידני.
בשביל זה אנחנו צריכים אותכם.
נשמח מי שיוכל לעזור לזיכוי הרבים הגדול.
לצערי כמעט ולא נענו מהפורום. רק בזכותכם נצליח להגדיל תורה ולהאדירה בדרך זו.
אם לא יעזרו לנו לא נוכל לעשות את זה לבד.
מקסימום נצליח בשנים הקרובות להכניס את הבית יוסף.

מי שיכול לעזור או מכיר מישהו שיכול לעזור, נשמח שיפנה למייל- toratemet400@gmail.com

בס"ד, מצפים לקבל טקסט של הטור ובית יוסף, ואז נוכל להתחיל בעבודה להתאימו לתוכנה.
כמו כן, ניסינו להכניס לתוכנה את שאר הילקוט יוסף, אבל יש בעיה בהמרת טקסט, ואחרי שהמרנו ב-OCR יש כמה בעיות בהעתקה של רווחים וחיבור שורות שצריכים לתקן באופן ידני.
בשביל זה אנחנו צריכים אותכם.
נשמח מי שיוכל לעזור לזיכוי הרבים הגדול.
לצערי כמעט ולא נענו מהפורום. רק בזכותכם נצליח להגדיל תורה ולהאדירה בדרך זו.
אם לא יעזרו לנו לא נוכל לעשות את זה לבד.
מקסימום נצליח בשנים הקרובות להכניס את הבית יוסף.

מי שיכול לעזור או מכיר מישהו שיכול לעזור, נשמח שיפנה למייל- toratemet400@gmail.com
מחילה שאני אומר. אבל שוב, אולי בד בבד, וגם אם לא מתקדם הב"י, אפשר להתקדם בספרים אחרים, של אחרוני זמנינו. בפרט. שבטוח ישמחו ללת לכם.
ואז יהיה אפשר לשחרר סו"ס עידכון אחרי הרבה זמן.

מחילה שאני אומר. אבל שוב, אולי בד בבד, וגם אם לא מתקדם הב"י, אפשר להתקדם בספרים אחרים, של אחרוני זמנינו. בפרט. שבטוח ישמחו ללת לכם.
ואז יהיה אפשר לשחרר סו"ס עידכון אחרי הרבה זמן.
אנחנו לא יכולים להכביד על התוכנה עם עשרות ספרים.
העיקרון של התוכנה זה בעיקר ספרי יסוד.
הכנסנו גם קצת ספרים וקונטרסים, אבל א"א להכניס עשרות ומאות, כי אז התוכנה גם תשקול הרבה.
עכ"פ, אני כבר ביקשתי לפני שבוע מר' אהרן כהן אם יש לו ספרים כאלה.
אם אתה יודע על מחברי ספרים שיש להם את הספרים בקובץ טקסט ויהיו מוכנים ומעוניינים לשלוח לנו, אפשר לשלוח, אבל אני לא יכול להבטיח שנחליט להכניס.
כרגע בעיקר יותר חשוב לנו לעבוד על ספרים שאנשים מצפים שיהיו, אבל אם יש אם אפשרות להכניס בנקל ספר רלוונטי אולי כדאי.
כמו שהכנסנו בינתיים את הקונטרס מילקוט יוסף.
נסית לבדוק גם כאן?
אפשר לשאול שם אם יש אפשרויות טובות יותר להמרת טקסט
או גם לבקש שם עזרה
לא ניסיתי, אבל אני לא חושב שיש משהו מוצלח יותר.
OCR זה מה שיש בעיקרון.

הקישור מוריד לי את התוכנה עם וירוס ולא נותן לפתוח, אז בעצם מה הרעיון של התוכנה, אם יש לי פרוייקט השו"ת ששם הכל בטקסט יש בה משהו מיוחד?

הקישור מוריד לי את התוכנה עם וירוס ולא נותן לפתוח
ופעם הקודמת זה ירד טוב או שזו פעם ראשונה?
בכל אופן, תראה כאן-
מה הרעיון של התוכנה, אם יש לי פרוייקט השו"ת ששם הכל בטקסט יש בה משהו מיוחד?
שו"ת בר אילן עולה כסף ותורת אמת זו תוכנה חינמית.
יש אמנם עוד כמה פונקציות שתורת אמת יכול לסייע, אבל מבחינת הספרים נראה לי שמי שיש לו בר אילן לא צריך תורת אמת.

שו"ת בר אילן עולה כסף ותורת אמת זו תוכנה חינמית.
יש אמנם עוד כמה פונקציות שתורת אמת יכול לסייע, אבל מבחינת הספרים נראה לי שמי שיש לו בר אילן לא צריך תורת אמת.
חוץ מספרי וקונטרסי אחרונים. למשל הרבה ספרי הלכה שיש בתורת אמת ואין בבר אילן.

חזור
חלק עליון