בוקר טוב לרבנים מה הצפי לגבי התוצאות משהו יודע מה הכיוון של התוצאות
A asafh95 New member יום שני בשעה 08:27 #1 בוקר טוב לרבנים מה הצפי לגבי התוצאות משהו יודע מה הכיוון של התוצאות
ב בשורות טובות Well-known member יום שני בשעה 15:11 #3 אביו של אחד מאצלנו בכולל הוא בודק הוא אמר שכבר סיים לבדוק ברכות מועד ניסן פ"ה משפטי הלוי אמר: אמרו לנו באזור חשון בעז''ה לחץ כדי להרחיב... ולכן אם זה יהיה רק בחשוון זהו פלא דנכתב במקו"א שבהוראת שעת יאשרו רק בודק אחד
אביו של אחד מאצלנו בכולל הוא בודק הוא אמר שכבר סיים לבדוק ברכות מועד ניסן פ"ה משפטי הלוי אמר: אמרו לנו באזור חשון בעז''ה לחץ כדי להרחיב... ולכן אם זה יהיה רק בחשוון זהו פלא דנכתב במקו"א שבהוראת שעת יאשרו רק בודק אחד
ש שלמה נ Active member יום שני בשעה 15:46 #4 בשורות טובות אמר: אביו של אחד מאצלנו בכולל הוא בודק הוא אמר שכבר סיים לבדוק ברכות מועד ניסן פ"ה ולכן אם זה יהיה רק בחשוון זהו פלא דנכתב במקו"א שבהוראת שעת יאשרו רק בודק אחד לחץ כדי להרחיב... אתה יכול לשאול אותו בבקשה אם הוא יודע משהו לגבי תוצאות של שבת מועד ניסן תשפ"ה?
בשורות טובות אמר: אביו של אחד מאצלנו בכולל הוא בודק הוא אמר שכבר סיים לבדוק ברכות מועד ניסן פ"ה ולכן אם זה יהיה רק בחשוון זהו פלא דנכתב במקו"א שבהוראת שעת יאשרו רק בודק אחד לחץ כדי להרחיב... אתה יכול לשאול אותו בבקשה אם הוא יודע משהו לגבי תוצאות של שבת מועד ניסן תשפ"ה?
ג גלעד רובין Member יום שני בשעה 16:28 #5 אני מחכה לנידה אבל למה שיהיה עיכוב עד חשוון ולא ינסו ב90 ימי עסקים כרגיל? אע"פ שלא עומדים בזה אבל לפחות משתדלים קרוב....
אני מחכה לנידה אבל למה שיהיה עיכוב עד חשוון ולא ינסו ב90 ימי עסקים כרגיל? אע"פ שלא עומדים בזה אבל לפחות משתדלים קרוב....
נ נהרייני New member יום שני בשעה 17:50 #6 למישהו יש חדש לגבי מבחני הרבנות ניסן תשפ״ה? יודע אם מתקדם בכלל, אם יש צפי או שח״ו שלא נצטרך להמתין גם כן 8 חודשים כמו מועד חשוון.
למישהו יש חדש לגבי מבחני הרבנות ניסן תשפ״ה? יודע אם מתקדם בכלל, אם יש צפי או שח״ו שלא נצטרך להמתין גם כן 8 חודשים כמו מועד חשוון.
נ נהרייני New member יום שני בשעה 23:58 #7 בשורות טובות אמר: אביו של אחד מאצלנו בכולל הוא בודק הוא אמר שכבר סיים לבדוק ברכות מועד ניסן פ"ה ולכן אם זה יהיה רק בחשוון זהו פלא דנכתב במקו"א שבהוראת שעת יאשרו רק בודק אחד לחץ כדי להרחיב... ומה עם נדה?
בשורות טובות אמר: אביו של אחד מאצלנו בכולל הוא בודק הוא אמר שכבר סיים לבדוק ברכות מועד ניסן פ"ה ולכן אם זה יהיה רק בחשוון זהו פלא דנכתב במקו"א שבהוראת שעת יאשרו רק בודק אחד לחץ כדי להרחיב... ומה עם נדה?
מ משפטי הלוי New member אתמול ב 20:09 #8 אני נבחנתי באחד ממבחני הדיינות בניסן ואמרו לנו באזור החגים חשון
פותח הדיון פותח הדיון A asafh95 New member אתמול ב 23:49 #9 משפטי הלוי אמר: אני נבחנתי באחד ממבחני הדיינות בניסן ואמרו לנו באזור החגים חשון לחץ כדי להרחיב... זה לגבי ציוני דיינות אני שאלתי על ציונים של רבנות אני למשל עשיתי איסור והיתר
משפטי הלוי אמר: אני נבחנתי באחד ממבחני הדיינות בניסן ואמרו לנו באזור החגים חשון לחץ כדי להרחיב... זה לגבי ציוני דיינות אני שאלתי על ציונים של רבנות אני למשל עשיתי איסור והיתר
מ משפטי הלוי New member היום בשעה 08:55 #10 asafh95 אמר: זה לגבי ציוני דיינות אני שאלתי על ציונים של רבנות אני למשל עשיתי איסור והיתר לחץ כדי להרחיב... מה ההבדל?
asafh95 אמר: זה לגבי ציוני דיינות אני שאלתי על ציונים של רבנות אני למשל עשיתי איסור והיתר לחץ כדי להרחיב... מה ההבדל?
פותח הדיון פותח הדיון A asafh95 New member היום בשעה 10:32 #11 בדרך כלל ציוני רבנות מתקבלים מהר יותר מכיוון שיש מס בודקים מצומצם יותר בדיינות ככה הבנתי