חזק!!האמת שזה בדיוק היום אמרתי זאת בשיעור בגמ' שבת בדף פט שהקב''ה אמר למשה רבנו האם אין שלום בעירך השיב לו משה כלום יש עבד שנותן שלום לרבו אם לא שאל בשלומו אמר לו הקב''ה לפחות תגיד לי ''שכויח'' אז לא רק רבנים גם להבדיל הקב''ה
חזק!!האמת שזה בדיוק היום אמרתי זאת בשיעור בגמ' שבת בדף פט שהקב''ה אמר למשה רבנו האם אין שלום בעירך השיב לו משה כלום יש עבד שנותן שלום לרבו אם לא שאל בשלומו אמר לו הקב''ה לפחות תגיד לי ''שכויח'' אז לא רק רבנים גם להבדיל הקב''ה
אכן וזו אחת הסיבות שכמעט והפסקתי לכתוב בפורוםלצערנו הרב, המצב בפורום כאן בעייתי מאוד
עד כדי כך שבאמת זה מוריד את החשק להעלות נושאים /תשובות/ תמונות וכל מידע אחר,
זה לא עניין של כבוד או גאווה
כל התעסקות בפורום לוקח זמן וכשאין תגובה נדמה שהדבר מיותר,
ידידי, כבר כתבתי שזה לא קשור לעניין של אהבת הפירגון ותאוות הכבוד,האומנם? יש לך תמונה או עידכון או להבדיל חידוש בד''ת והלכה, ובגלל שלא מפרגנים לך אז אין חשק? אני באמת לא זכיתי להבין מה תגיד
חלילה לא חשבתי לרגע שזה מה שחסר לכבודו והאמת לייק פחות לייק יותר לא יעשה כבוד לאף אחד אני הבנתי שזה מה שמפריע לך כאילו אף אחד לא מסתכל על מה שכבודו טורח לעלות ולזה עניתי לךידידי, כבר כתבתי שזה לא קשור לעניין של אהבת הפירגון ותאוות הכבוד,
ושוב אני מדגיש ואומר אני לא חולק על כך שהדרך לומר תודה רבה זה ע''י לייק וודאי אין ספק אני רק מסביר את הבעיה למה אין כי הרבה לא רואים בזה כל ענייןזה לא נכון והראיה אתה יכול להסתכל ולראות כמה אחרים גילו וראו התעניינות במה שכתבת לפי כמות הצופים בכל נושא שפתחת והאמן לי יש רבים וטובים שעל כל עדכון או כל תמונה רואים ושמחים ולא תמיד חושבים על זה לעשות לייק ומה כבודו היה עושה אם לא היה כלל את האופציה הזאת אז לשיטתך אפשר לסגור את הפורום
צודק. וזה המטרה של האשכול הזה-להציף את העניין.ושוב אני מדגיש ואומר אני לא חולק על כך שהדרך לומר תודה רבה זה ע''י לייק וודאי אין ספק אני רק מסביר את הבעיה למה אין כי הרבה לא רואים בזה כל עניין