• שימו לב: ניתן לשלוח (בקובץ וורד) יישובים ומערכות בתורת מרן רבינו עובדיה יוסף זלה"ה, לקובץ בית יוסף תשפ"ו. למייל: office@moreshet-maran.com עד לחג השבועות תשפ"ה. אין התחייבות לפרסם, והרשות נתונה לערוך את הדברים לפני הפרסום. ניתן גם לשלוח מכתבים והערות על הגליונות הקודמים.

תנו עוד לייקים....

האמת שזה בדיוק היום אמרתי זאת בשיעור בגמ' שבת בדף פט שהקב''ה אמר למשה רבנו האם אין שלום בעירך השיב לו משה כלום יש עבד שנותן שלום לרבו אם לא שאל בשלומו אמר לו הקב''ה לפחות תגיד לי ''שכויח'' אז לא רק רבנים גם להבדיל הקב''ה
חזק!!

לצערנו הרב, המצב בפורום כאן בעייתי מאוד
עד כדי כך שבאמת זה מוריד את החשק להעלות נושאים /תשובות/ תמונות וכל מידע אחר,
זה לא עניין של כבוד או גאווה
כל התעסקות בפורום לוקח זמן וכשאין תגובה נדמה שהדבר מיותר,
אכן וזו אחת הסיבות שכמעט והפסקתי לכתוב בפורום

האומנם? יש לך תמונה או עידכון או להבדיל חידוש בד''ת והלכה, ובגלל שלא מפרגנים לך אז אין חשק? אני באמת לא זכיתי להבין מה תגיד
ידידי, כבר כתבתי שזה לא קשור לעניין של אהבת הפירגון ותאוות הכבוד,
אלא זה כמו שאתה מדבר לקיר. זה לא משהו מאוד נעים....
אני חושב שגם כת"ר שמקבל לייק זה נותן לו הרגשה שמתייחסים לדבריו.

ידידי, כבר כתבתי שזה לא קשור לעניין של אהבת הפירגון ותאוות הכבוד,
חלילה לא חשבתי לרגע שזה מה שחסר לכבודו והאמת לייק פחות לייק יותר לא יעשה כבוד לאף אחד אני הבנתי שזה מה שמפריע לך כאילו אף אחד לא מסתכל על מה שכבודו טורח לעלות ולזה עניתי לך
זה לא נכון והראיה אתה יכול להסתכל ולראות כמה אחרים גילו וראו התעניינות במה שכתבת לפי כמות הצופים בכל נושא שפתחת והאמן לי יש רבים וטובים שעל כל עדכון או כל תמונה רואים ושמחים ולא תמיד חושבים על זה לעשות לייק ומה כבודו היה עושה אם לא היה כלל את האופציה הזאת אז לשיטתך אפשר לסגור את הפורום
ושוב אני מדגיש ואומר אני לא חולק על כך שהדרך לומר תודה רבה זה ע''י לייק וודאי אין ספק אני רק מסביר את הבעיה למה אין כי הרבה לא רואים בזה כל עניין

ושוב אני מדגיש ואומר אני לא חולק על כך שהדרך לומר תודה רבה זה ע''י לייק וודאי אין ספק אני רק מסביר את הבעיה למה אין כי הרבה לא רואים בזה כל עניין
צודק. וזה המטרה של האשכול הזה-להציף את העניין.

אז בקיצור.....
מהיום לתת לכל הודעה לייק.
אם יש צד שזה גורם אפי' קורת רוח קטנה, אז זה שווה את זה.
יישר כח על העלאת הנושא, לא חשבתי שעד כדי כך יש אנשים שזה עוזר להם.
בל''נ מהיום אשתדל לעשות לייק לכל הודעה מעניינת אפי' מעט.

חזור
חלק עליון