הרב פורייס צדק!! Member 20 אוגוסט (8) 2024 #81 נראה לי שאין אפשרות לשנות באתר את השם כל זמן רצוי אלא מתאריכים מסוימים.
א אויבער חכם Active member 20 אוגוסט (8) 2024 #82 הרב פורייס צדק!! אמר: נראה לי שאין אפשרות לשנות באתר את השם כל זמן רצוי אלא מתאריכים מסוימים. לחץ כדי להרחיב... אז כשתוכל תשנה.
הרב פורייס צדק!! אמר: נראה לי שאין אפשרות לשנות באתר את השם כל זמן רצוי אלא מתאריכים מסוימים. לחץ כדי להרחיב... אז כשתוכל תשנה.
א אויבער חכם Active member 20 אוגוסט (8) 2024 #84 אויבער חכם אמר: אתה יכול לשנות את שמך באתר, ולחסוך מאיתנו לתהות בכל פעם מיהו הרב פורייס שלך. לחץ כדי להרחיב...
אויבער חכם אמר: אתה יכול לשנות את שמך באתר, ולחסוך מאיתנו לתהות בכל פעם מיהו הרב פורייס שלך. לחץ כדי להרחיב...
א אויבער חכם Active member 20 אוגוסט (8) 2024 #86 הרב פורייס צדק!! אמר: אם אשנה עדיין תתעניין מי זה הרב פורייס. לחץ כדי להרחיב... אף פעם לא התעניינתי, זה פשוט מטריד.
הרב פורייס צדק!! אמר: אם אשנה עדיין תתעניין מי זה הרב פורייס. לחץ כדי להרחיב... אף פעם לא התעניינתי, זה פשוט מטריד.
א אויבער חכם Active member 20 אוגוסט (8) 2024 #88 הרב פורייס צדק!! אמר: הטרדה גורמת התענינות! לחץ כדי להרחיב... אולי אצלך... אצלי היא גורמת לרצות שהיא תיעלם מעיני.
הרב פורייס צדק!! אמר: הטרדה גורמת התענינות! לחץ כדי להרחיב... אולי אצלך... אצלי היא גורמת לרצות שהיא תיעלם מעיני.
זעיר אנפין Active member 20 אוגוסט (8) 2024 #89 @הרב פורייס צדק!! והרב @אויבער חכם , אנא החכימו זה את זה בפרטי! אין שום תועלת ציבורית בדו שיח הנ”ל.
מ מ"ד Active member 1 ספטמבר (9) 2024 #90 שמעתי פעמים רבות מהרב שיש בזה משום גזל, פעם בחור ניגש אליו ואמר לו 'הרב נכון לא צריך לשלם על הרב קו'? הרב מיד ענה בחדות: תכתוב מכתב סליחה לאגד שגזלת מהם במשך שנים רבות... (בהוראה לציבור) נערך לאחרונה: 27 Nov 2025
שמעתי פעמים רבות מהרב שיש בזה משום גזל, פעם בחור ניגש אליו ואמר לו 'הרב נכון לא צריך לשלם על הרב קו'? הרב מיד ענה בחדות: תכתוב מכתב סליחה לאגד שגזלת מהם במשך שנים רבות... (בהוראה לציבור)