נראה לי שאין אפשרות לשנות באתר את השם כל זמן רצוי אלא מתאריכים מסוימים.
הרב פורייס צדק!! Member 20 אוגוסט (8) 2024 #81 נראה לי שאין אפשרות לשנות באתר את השם כל זמן רצוי אלא מתאריכים מסוימים.
א אויבער חכם Active member 20 אוגוסט (8) 2024 #82 הרב פורייס צדק!! אמר: נראה לי שאין אפשרות לשנות באתר את השם כל זמן רצוי אלא מתאריכים מסוימים. לחץ כדי להרחיב... אז כשתוכל תשנה.
הרב פורייס צדק!! אמר: נראה לי שאין אפשרות לשנות באתר את השם כל זמן רצוי אלא מתאריכים מסוימים. לחץ כדי להרחיב... אז כשתוכל תשנה.
א אויבער חכם Active member 20 אוגוסט (8) 2024 #84 אויבער חכם אמר: אתה יכול לשנות את שמך באתר, ולחסוך מאיתנו לתהות בכל פעם מיהו הרב פורייס שלך. לחץ כדי להרחיב...
אויבער חכם אמר: אתה יכול לשנות את שמך באתר, ולחסוך מאיתנו לתהות בכל פעם מיהו הרב פורייס שלך. לחץ כדי להרחיב...
א אויבער חכם Active member 20 אוגוסט (8) 2024 #86 הרב פורייס צדק!! אמר: אם אשנה עדיין תתעניין מי זה הרב פורייס. לחץ כדי להרחיב... אף פעם לא התעניינתי, זה פשוט מטריד.
הרב פורייס צדק!! אמר: אם אשנה עדיין תתעניין מי זה הרב פורייס. לחץ כדי להרחיב... אף פעם לא התעניינתי, זה פשוט מטריד.
א אויבער חכם Active member 20 אוגוסט (8) 2024 #88 הרב פורייס צדק!! אמר: הטרדה גורמת התענינות! לחץ כדי להרחיב... אולי אצלך... אצלי היא גורמת לרצות שהיא תיעלם מעיני.
הרב פורייס צדק!! אמר: הטרדה גורמת התענינות! לחץ כדי להרחיב... אולי אצלך... אצלי היא גורמת לרצות שהיא תיעלם מעיני.
זעיר אנפין Active member 20 אוגוסט (8) 2024 #89 @הרב פורייס צדק!! והרב @אויבער חכם , אנא החכימו זה את זה בפרטי! אין שום תועלת ציבורית בדו שיח הנ”ל.
מ משה דדון Active member 1 ספטמבר (9) 2024 #90 שמעתי פעמים רבות מהרב שיש בזה משום גזל, פעם בחור ניגש אליו ואמר לו 'הרב נכון לא צריך לשלם על הרב קו'? הרב מיד ענה בחדות: תכתוב מכתב סליחה לאגד שגזלת מהם במשך שנים רבות...
שמעתי פעמים רבות מהרב שיש בזה משום גזל, פעם בחור ניגש אליו ואמר לו 'הרב נכון לא צריך לשלם על הרב קו'? הרב מיד ענה בחדות: תכתוב מכתב סליחה לאגד שגזלת מהם במשך שנים רבות...