100%. לא 90!להגיד לו להתגייס ש 90 אחוז הוא יורד מהדרך מציאות
נראה ששניכם נתכוונתם לדבר אחד...א.ד. התראיין אתמול לי.מ. וטען שמרן שליט"א התכוין לומר שבמצב הקיים שאין אפשרות להשאר חרדי בצבא השמד, אבל לכשיוסדרו פלוגות חרדיות למהדרין ודאי שמי שלא לומד צריך להתגייס.
ואנן עונין בתריה, לעולם לא תהיה מציאות שכור ההיתוך הנוראי הזה, ישנה את עורו, וממילא לעולם תעמוד הוראת מרן בתוקפה - שאין היתר גם ל'בטלנים' להתגייס כלל וכלל!
אשרינו שזכינו.....מכתב תמיכה נשלח למרן שליט"א
בכיר ראשי הישיבות בציבור החרדי-ספרדי, הרב משה צדקה, במכתב חיזוק למנהיגה הרוחני של ש"ס הראשל"צ הרב יצחק יוסף, לאחר הביקורת שהייתה על דבריו שגם מי שלא לומד - לא יתגייס לצה"ל. (ישי כהן)
הצג קובץ מצורף 29172
ברוך שמסר עולמו לשומרים בדמות מרן שליט"א שמוסרים נפש לשמירת עולם הישיבות בטהרתומכתב תמיכה נשלח למרן שליט"א
בכיר ראשי הישיבות בציבור החרדי-ספרדי, הרב משה צדקה, במכתב חיזוק למנהיגה הרוחני של ש"ס הראשל"צ הרב יצחק יוסף, לאחר הביקורת שהייתה על דבריו שגם מי שלא לומד - לא יתגייס לצה"ל. (ישי כהן)
הצג קובץ מצורף 29172
אשרינו שזכינו...מכתב תמיכה נשלח למרן שליט"א
הצג קובץ מצורף 29172
מי שיכול להמציא לי מכתב זה יבורך, ושכמ"ה.מכתב עוד בשנת תש''ס שגם מי שאינו לומד לא להתגייס
מי שיכול להמציא לי מכתב זה יבורך, ושכמ"ה.
באיזו ישיבה זה?
להעלות אין לי איך, אבל אפשר לקבל במייל 8302763@GMAIL.COMיש למישהו את הסרטון של הרב יצחק שאומר שגם בטלן לא ילך לצבא אם אפשר שיעלה אותו פה..
פה:יש למישהו את הסרטון של הרב יצחק שאומר שגם בטלן לא ילך לצבא אם אפשר שיעלה אותו פה..
רחבה בקומה 70?
ישיבת קול תורהרחבה בקומה 70?
ומאן הוא הגרש"ר אורצל?