ישיבת קול תורה הרב אורצל הוא משיב שם ישיבת קול תורה הינה בקומה 70?
ד דוד יצחקי Active member 19 פברואר (2) 2025 #41 מרמור אמר: ישיבת קול תורה הרב אורצל הוא משיב שם לחץ כדי להרחיב... ישיבת קול תורה הינה בקומה 70?
מרן רבנו Well-known member 20 פברואר (2) 2025 #42 חרישאי אמר: להעלות אין לי איך, אבל אפשר לקבל במייל 8302763@GMAIL.COM לחץ כדי להרחיב... פתחתי פעם שרשור בעניין דברי רבותינו על הגיוס מתעדכן שיש שם איזה 4 קטעי וודיאו בעניין הזה...
חרישאי אמר: להעלות אין לי איך, אבל אפשר לקבל במייל 8302763@GMAIL.COM לחץ כדי להרחיב... פתחתי פעם שרשור בעניין דברי רבותינו על הגיוס מתעדכן שיש שם איזה 4 קטעי וודיאו בעניין הזה...
מ מרמור Member 27 פברואר (2) 2025 #43 דוד יצחקי אמר: ישיבת קול תורה הינה בקומה 70? לחץ כדי להרחיב... זה קומה שניה באחד הבנינים של הפנימיות
ד דוד יצחקי Active member 27 פברואר (2) 2025 #44 מרמור אמר: זה קומה שניה באחד הבנינים של הפנימיות לחץ כדי להרחיב... קומה שניה או שבעים?
ח חרישאי New member 10 Mar 2025 #45 מרן רבנו אמר: פתחתי פעם שרשור בעניין דברי רבותינו על הגיוס מתעדכן שיש שם איזה 4 קטעי וודיאו בעניין הזה... לחץ כדי להרחיב... גדולי ישראל באמירות ברורות נגד הגיוס [מתעדכן] נשמח שיביאו דברי גדולי ישראל נוספים ומכל החוגים לחזק אותנו בני התורה בדרכנו [וחושב אני שחסר תודעה בעניין זה בציבור ובמיוחד בציבור הרחב] forum.moreshet-maran.com
מרן רבנו אמר: פתחתי פעם שרשור בעניין דברי רבותינו על הגיוס מתעדכן שיש שם איזה 4 קטעי וודיאו בעניין הזה... לחץ כדי להרחיב... גדולי ישראל באמירות ברורות נגד הגיוס [מתעדכן] נשמח שיביאו דברי גדולי ישראל נוספים ומכל החוגים לחזק אותנו בני התורה בדרכנו [וחושב אני שחסר תודעה בעניין זה בציבור ובמיוחד בציבור הרחב] forum.moreshet-maran.com