יצחק כהן הי"ו
Well-known member
יש לי אולי איזה 30 תמונות כאלה חלקן אפ' מהפלאפון עצמו.נכון. ואע"פ כן אינו כ"כ מכובד.
נ.ב. צ'אט זה מאושר בנטפרי.
יש לי אולי איזה 30 תמונות כאלה חלקן אפ' מהפלאפון עצמו.נכון. ואע"פ כן אינו כ"כ מכובד.
הוא אשר דיברתייש לי אולי איזה 30 תמונות כאלה חלקן אפ' מהפלאפון עצמו.
אינו כ"כ מכובד.
נשמח אם תעלו תמונות ולא רק קישורים לאתרים, יש כאלה שחסום אצלם אתרי חדשותמודיעין עילית לבשה חג: המונים בשיעורו של הראשל"צ הגר"י יוסף • צפו - JDN
מאות רבות מבני העיר מודיעין עילית ומחוצה לה השתתפו אמש (שלישי) בשיעור מרתק שהתקיים בהיכל "ממלכת תורת רבינו עובדיה" בעיר בראשות הרב דניאל כהן שליט"א • מרן הראשל"צ נשא דברים בהלכה, ואף התייחס לענייני השעה • במסגרת השיעור הוענק כרך חדש של "ילקוט יוסף" שיצא לאור לכבוד השיעור • קובי הר צבי מגיש גלריה...www.jdn.co.il
אשריךנשמח אם תעלו תמונות ולא רק קישורים לאתרים, יש כאלה שחסום אצלם אתרי חדשות
יש לשים לב לקונטרס 'אומר יביע' שעל שולחנו של מרן רבינו שליט"א וכן לעלונים 'אוצרות ההלכה' של הרה"ג מאיר ירחי שליט"אהגאון הרב מאיר ירחי שליט"א רב קהילת 'אהרן חיים' בבני ברק וראש הכוללים 'אדרת יששכר' ו'אוצרות ההלכה' עלה הבוקר להתייעצות וברכה במעונו של מרן הראשון לציון רבינו יצחק יוסף שליט"א
חדשות דרך המלך
הצג קובץ מצורף 30978
מרן באמת הוציא את דרשו מחדרו הק'?הגאון הרב מאיר ירחי שליט"א רב קהילת 'אהרן חיים' בבני ברק וראש הכוללים 'אדרת יששכר' ו'אוצרות ההלכה' עלה הבוקר להתייעצות וברכה במעונו של מרן הראשון לציון רבינו יצחק יוסף שליט"א
חדשות דרך המלך
הצג קובץ מצורף 30978