• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

מרן בוכה ואתה ישן?! - אבא מה עשו לך? - אריה תתעורר!! - עדיף שניפגש בקליפ' ולא בקלפי!

שימו לב לסידור שעל השולחן...;) האם זה אומר משהו?
כשראיתי את התמונה מיד זה הפריע לי מאוד זה נראה שהניחו זאת בכוונה ...
אגב ולפי איך שהבנתי בכינוס היו דברים ברורים בענייני ההנהגה הרבנית בשס והנחיות כגון: את מי להזמין בעיר בעיקר ואת מי פחות את זה אמר לי חבר שקרוב מאוד לסגן ראש עיר באזור הדרום וד''ל

דרמתי ביותר : לאחר אין ספור קמפיינים בחוצות ושמעות שווה שדרעי לוחץ על הרבנים ואינו מתייעץ כלל עם חבר מועצת חכמי התורה מרן הראש''ל רבי יצחק יוסף שליט''א הערב העלה אריה דרעי למעונם של כל חברי מועצת חכמי התורה להתייעץ עמהם ולהפריח את כל השמעות שווה הללו פרטים בהמשך....

למה נראה לכם באמת לא היה לא יהיה ואפילו לא משל ...
למה זה לא קורה עד עכשיו מעניין ? אם הכל בסדר וסתם מחרחרי ריב אז למען השם תעלה למרן כמו שקמתה ועלייתה לפני החירות בשדרות דאז
אני מבין שהתשובה כבר ברורה לכולם....

כשראיתי את התמונה מיד זה הפריע לי מאוד זה נראה שהניחו זאת בכוונה ...
אגב ולפי איך שהבנתי בכינוס היו דברים ברורים בענייני ההנהגה הרבנית בשס והנחיות כגון: את מי להזמין בעיר בעיקר ואת מי פחות את זה אמר לי חבר שקרוב מאוד לסגן ראש עיר באזור הדרום וד''ל
וד"ל ואכמ"ל
ולא הבנתי מאומה

ימות המשיח:
המלכות תהפך למינות - המלכות (ממשלה) שתשלוט בעם ישראל תהיה מלכות של כפירה בבורא.

ואין תוכחה - "אין לך אדם שיוכל להוכיח, שכולם נכשלים בחטאות, וכשמוכיחין, אומר לו אתה כמוני" (רש"י שם) כלומר, אף אחד לא מוכן לקבל ביקורת.

בית ועד יהיה לזנות - מקום התכנסות מנהיגי העם יהיה זול ומבוזה.

חכמת סופרים תסרח - תלמידי חכמים יהיו בשפל המדרגה וספר התורה יהיה מוטל בקרן זוית.

יראי חטא ימאסו - יראי שמיים יהיו מאוסים על הציבור הכללי.

האמת תהיה נעדרת – "מלמד שנעשית עדרים עדרים והולכת לה" (גמרא שם) כלומר, פירוד ופיצול לקבוצות שונות, כאשר כל אחד בטוח שהאמת נמצאת אצלו.

נערים פני זקנים ילבינו, זקנים יעמדו מפני קטנים - אין כבוד למבוגרים.

נערך לאחרונה:
זה אומר שהם צדקו?

בברכת התורה
ממש לא!

בזמנו מרן רשכבה"ג זצוק"ל היה עומד ומגבה את דרעי על כל צעד ושעל, החל ממוצ"ש ביזדים וכלה בישיבות מועצת שהתקיימו ע"פ החלטתו.

משא"כ היום, שבכלל לא עולים למעונם של חכמי התורה, ורק מתי שיש דיבורים בתקשורת על כך שלא מתייעצים וכו' אז עולים להצטלם בבתים מסוימים,

ומאידך מוחקים את הרבנים שכן נותנים הוראות ברורות, (אלא שא"ז לפי החליל של העסקנים) ולכן כואב לכולנו שבשנה האחרונה אין "דעת תורה" במפלגה!

משא"כ ה"מרביצי" שטענו זאת במשך שנים ע"ג שנים ללא קשר ופשר, ופתאום כיום הכל נעלם כלא היה וכביכול "דעת התורה" נשמעת ברמה...

נערך לאחרונה:
דרמתי ביותר : לאחר אין ספור קמפיינים בחוצות ושמעות שווה שדרעי לוחץ על הרבנים ואינו מתייעץ כלל עם חבר מועצת חכמי התורה מרן הראש''ל רבי יצחק יוסף שליט''א הערב העלה אריה דרעי למעונם של כל חברי מועצת חכמי התורה להתייעץ עמהם ולהפריח את כל השמעות שווה הללו פרטים בהמשך....

למה נראה לכם באמת לא היה לא יהיה ואפילו לא משל ...
למה זה לא קורה עד עכשיו מעניין ? אם הכל בסדר וסתם מחרחרי ריב אז למען השם תעלה למרן כמו שקמתה ועלייתה לפני החירות בשדרות דאז
אני מבין שהתשובה כבר ברורה לכולם....
ברגע הראשון כבר האמנתי שבאמת זה קרה וכל מה שששמעתי ושכתבו כאן הכל שקר עד שראיתי את האותיות הקטנות, מה שנכון נכון.
שמעתי שדרעי תבע עכשיו לבג''צ מישהו מהפלג הירושלמי שאמר בתקשורת בשם הגר''י עדס שאריה מאיים על מרן שליט''א.
הוא כנראה החליט עכשיו להילחם בכל הכח.
אולי כדאי לחברי הפורום כאן להיזהר בלשונם, הוא מסוגל להכל.

ברגע הראשון כבר האמנתי שבאמת זה קרה וכל מה שששמעתי ושכתבו כאן הכל שקר עד שראיתי את האותיות הקטנות, מה שנכון נכון.
שמעתי שדרעי תבע עכשיו לבג''צ מישהו מהפלג הירושלמי שאמר בתקשורת בשם הגר''י עדס שאריה מאיים על מרן שליט''א.
הוא כנראה החליט עכשיו להילחם בכל הכח.
אולי כדאי לחברי הפורום כאן להיזהר בלשונם, הוא מסוגל להכל.
אולי שיתבע את הרב עדס?

נושאים דומים בפורום

חזור
חלק עליון