ישיבישער של מרן
Well-known member
באופן חריג | דרעי הזמין את נציגי ש"ס ברשויות המקומיות לישיבת הסיעה בכנסת, ברקע סערת חוק הגיוס והקלטות הרבנים (ארי כהן)
כשראיתי את התמונה מיד זה הפריע לי מאוד זה נראה שהניחו זאת בכוונה ...שימו לב לסידור שעל השולחן...האם זה אומר משהו?
אוטוטו בחירות.....
וד"ל ואכמ"לכשראיתי את התמונה מיד זה הפריע לי מאוד זה נראה שהניחו זאת בכוונה ...
אגב ולפי איך שהבנתי בכינוס היו דברים ברורים בענייני ההנהגה הרבנית בשס והנחיות כגון: את מי להזמין בעיר בעיקר ואת מי פחות את זה אמר לי חבר שקרוב מאוד לסגן ראש עיר באזור הדרום וד''ל
זה אומר שהם צדקו?
ממש לא!זה אומר שהם צדקו?
בברכת התורה
ברגע הראשון כבר האמנתי שבאמת זה קרה וכל מה שששמעתי ושכתבו כאן הכל שקר עד שראיתי את האותיות הקטנות, מה שנכון נכון.דרמתי ביותר : לאחר אין ספור קמפיינים בחוצות ושמעות שווה שדרעי לוחץ על הרבנים ואינו מתייעץ כלל עם חבר מועצת חכמי התורה מרן הראש''ל רבי יצחק יוסף שליט''א הערב העלה אריה דרעי למעונם של כל חברי מועצת חכמי התורה להתייעץ עמהם ולהפריח את כל השמעות שווה הללו פרטים בהמשך....
למה נראה לכם באמת לא היה לא יהיה ואפילו לא משל ...
למה זה לא קורה עד עכשיו מעניין ? אם הכל בסדר וסתם מחרחרי ריב אז למען השם תעלה למרן כמו שקמתה ועלייתה לפני החירות בשדרות דאז
אני מבין שהתשובה כבר ברורה לכולם....
אולי שיתבע את הרב עדס?ברגע הראשון כבר האמנתי שבאמת זה קרה וכל מה שששמעתי ושכתבו כאן הכל שקר עד שראיתי את האותיות הקטנות, מה שנכון נכון.
שמעתי שדרעי תבע עכשיו לבג''צ מישהו מהפלג הירושלמי שאמר בתקשורת בשם הגר''י עדס שאריה מאיים על מרן שליט''א.
הוא כנראה החליט עכשיו להילחם בכל הכח.
אולי כדאי לחברי הפורום כאן להיזהר בלשונם, הוא מסוגל להכל.
השטח בוער.... הציבור מפסיק להיות פראייר..... העם אומר את דברו!!!!הולכים ומדרדרים.....
סקר מעריב: הליכוד 25, בנט 22, הדמוקרטים 10, יש עתיד 9, ישראל ביתנו 9, אייזנקוט 8, ש"ס 8, עוצמה יהודית 8, יהדות התורה 7, חדש תעל 5, רעמ 5, המילואימניקים 4.
השבת שמעתי איזה דבר על התנועה... ולא האמנתי עשיתי בירור קצר לפני שעה והכל אמתהשטח בוער.... הציבור מפסיק להיות פראייר..... העם אומר את דברו!!!!
דיייי לשליטת "המנהיג העליון" על כל הציבור הספרדי!!!!
דייי להשקטת רבותינו שליט"א ובראשם מרן הראשל"צ רבינו יצחק יוסף שליט"א!!!!
קראת לי?@פשוט
עַל אֵלֶּה אֲנִי בוֹכִיָּההשבת שמעתי איזה דבר על התנועה... ולא האמנתי עשיתי בירור קצר לפני שעה והכל אמת
ו @פשוט הזדעזתי הייתי בהלם עד עכשיו איך הצד המשלט מצליח במזימות באמצעות הנציגים שעד לא מזמן היו....
בלי קשר לכל הטיעונים והביקורת שלך, אם תעקוב אחרי כל סקרי הבחירות שסקרו את ש"ס בדר"כ 8 מנדטים היה מחמאה..השטח בוער.... הציבור מפסיק להיות פראייר..... העם אומר את דברו!!!!
אז שלא... כאחד שעוקב מקרוב אחרי סקרים ובכלל מעורב בפוליטקה כשני עשורים, בנוגע לש"ס, זה ממש לא מחמאה...בלי קשר לכל הטיעונים והביקורת שלך, אם תעקוב אחרי כל סקרי הבחירות שסקרו את ש"ס בדר"כ 8 מנדטים היה מחמאה..
ידידי, שמעתי מאחד הסוקרים הבכירים שאחרי מערכות הבחירות האחרונות מכוני הסקרים הבינו שש"ס מפתיעה אותםבלי קשר לכל הטיעונים והביקורת שלך, אם תעקוב אחרי כל סקרי הבחירות שסקרו את ש"ס בדר"כ 8 מנדטים היה מחמאה..
למה ככה?סקר לא סקר מה שבטוח באמת שאם המצב ימשיך כך רוב הבוחרים והפעילים של שס שהיו באמת עם כל הכח והרצון להשפיע על אחרים ואני לא מדבר רק על עצמי השטח והציבור צועקים את זה בקולם שלא יהיה שום חשק לעבוד למען שס אם הרב יגיד לבחור שס אנחנו נסתום את האף ונצביע שס אבל לא יהיה את החשק הזה והרצון העז להילחם על כל קול כבעבר
השסנקים של אד''ם אתם לא מאנים לכו תעשו סבב בכוללים ותשאלו אם היה היום תקופת בחירות כמה הייתה הולך לעבוד לש''ש למען שס בדרך כלל הרוב תמיד היו עובדים בגלל הכסף ומי שהיה עושה לש''ש זה היו תלמידי מרן כי מרן ביקש והתחנן באמת