א אהרן כהן Well-known member 22 Nov 2022 #1 מצורף תשובה בהלכה שחבר שלי, הרב אלירן סעדייאן, כתב, וביקש ממני להעלותה לשמוע חוו"ד חו"ר הפורום. בברכה קבצים מצורפים תשובה לנשים הסובלות מחולי באוזניים - אלירן סעידיאן-1.pdf תשובה לנשים הסובלות מחולי באוזניים - אלירן סעידיאן-1.pdf 1.5 MB · צפיות: 18
מצורף תשובה בהלכה שחבר שלי, הרב אלירן סעדייאן, כתב, וביקש ממני להעלותה לשמוע חוו"ד חו"ר הפורום. בברכה
יהודה בן דוד - משנת יוסף Well-known member 22 Nov 2022 #2 עי' בזה בקובץ משנ"י גליון יט בתשובת הגר"א אלחרר. ובהסכמת מרן הראש"ל שליט"א כתב בזה באיזו הסכמה או בא' מספריו (כמדומה שבילקוט טהרה), ואיני זוכר כעת מקומו.
עי' בזה בקובץ משנ"י גליון יט בתשובת הגר"א אלחרר. ובהסכמת מרן הראש"ל שליט"א כתב בזה באיזו הסכמה או בא' מספריו (כמדומה שבילקוט טהרה), ואיני זוכר כעת מקומו.
יוסף דהן Well-known member 22 Nov 2022 #3 אהרן כהן אמר: מצורף תשובה בהלכה שחבר שלי, הרב אלירן סעדייאן, כתב, וביקש ממני להעלותה לשמוע חוו"ד חו"ר הפורום. בברכה לחץ כדי להרחיב...
אהרן כהן אמר: מצורף תשובה בהלכה שחבר שלי, הרב אלירן סעדייאן, כתב, וביקש ממני להעלותה לשמוע חוו"ד חו"ר הפורום. בברכה לחץ כדי להרחיב...