תזהר שזה לא ימחקלמה לא מביאים ראשי ישיבות
כמו הרב ביתן מדעת חיים להיות רב מקדים
לאחרונה שומעים ממנו
תחפש באוצר הספרים שם את הספרים של מרן זצ"ל שליט"א... ואחר כך תשאל.למה לא מביאים ראשי ישיבות
כמו הרב ביתן מדעת חיים להיות רב מקדים
לאחרונה שומעים ממנו
זה לא כ"כ נכון יש שם שינוי מגמה בכל הענין הזהתחפש באוצר הספרים שם את הספרים של מרן זצ"ל שליט"א... ואחר כך תשאל.
לאט לאט רבותינו רה"י יוצאים מהקונספציה.....
מזכיר את תגובת מרן הגרי"ז כשרצו למנותו לגאב"ד העדה החרדית, שהם לא מחפשים להם "רב" הם מחפשים "תלמיד".לאט לאט רבותינו רה"י יוצאים מהקונספציה.....
לא הבנתי מה הקשר..מזכיר את תגובת מרן הגרי"ז כשרצו למנותו לגאב"ד העדה החרדית, שהם לא מחפשים להם "רב" הם מחפשים "תלמיד".
חבל להפוך לכאלו את רבותינו רה"י עיני העדה שליט"א.
אתה משווה לאמת של הגרי''ז....מזכיר את תגובת מרן הגרי"ז כשרצו למנותו לגאב"ד העדה החרדית, שהם לא מחפשים להם "רב" הם מחפשים "תלמיד".
חבל להפוך לכאלו את רבותינו רה"י עיני העדה שליט"א.
כפי שהובא כאן, וראה עוד כאן.במקום להביא כל מיני ציטוטים שתתוכח אם הוא משבח בהם או לא. אצטט שכותב להדיא שהוא משבח אותו:
הצג קובץ מצורף 15527
חפש באוצר החכמה ספר "וכתוב בספר" (נראה לי שכך ואם לא אז "ונכתב בספר", ואם לא תגיד לי אבדוק שוב..)וכי זה לא פשוט שבעולם התורה לא מזכירים את הטיפש הזה?
חיפשתי ולא מצאתי.חפש באוצר החכמה ספר "וכתוב בספר" (נראה לי שכך ואם לא אז "ונכתב בספר", ואם לא תגיד לי אבדוק שוב..)
מה כתב אחד מראשי הישיבות שבדורו עליו (רמז: תופתע)
אבדוק בהזדמנות קרובה (התפללתי כבר מעריב ..)חיפשתי ולא מצאתי.
אם יש לך גוגל אתה יכול לבדוק באוצר המקוון.אבדוק בהזדמנות קרובה (התפללתי כבר מעריב ..)
את מה?מי הרשע שכתב זאת?
לא הבנתי על מי אתה מדבר !מי הרשע שכתב זאת?
עי' בספר "ונמצא כתוב" מחברו "פוזן"אבדוק בהזדמנות קרובה
צ"ל וימצא כתוב.עי' בספר "ונמצא כתוב" מחברו "פוזן"
עמוד 23 ואילך
ותופתע !!
על הנקודה הזו נתפסתי,שאת כל מה שכן היה לו שאב בזכות השנים בהם למד בבית המדרש.