אני?! להד"מ.וזכיתי שפשוט הגיש לי את ידו ואחזתיה בשתי ידי כמה שניות
בימים האחרונים יצאנו לפסק זמן קצר, כדי לעשות בדק בית וחשבון נפש כיצד הפורום יוכל להגיע לנקיות גדולה יותר בעניין כבוד חכמים, בעקבות תקלה שקרתה, חרף הצעדים וההגבלות שננקטו בעבר. כעת בסיעתא דשמיא, לאחר היוועצות עם דעת תורה, הגענו למתווה שבע"ה יהיה לתועלת לכולנו, להיות בפורום נקי יותר, בו יוכלו הרבנים הגאונים שליט"א מכלל המגזרים לדון בדברי תורה, כדרכה של תורה, ללא חשש של היכשלות חלילה בכבוד חכמים. הנהלים הוחמרו, וננקטו גם פעולות טכניות לשם כך. ואנו שמחים לבשר על פתיחת הפורום בחזרה במתכונתו החדשה. תיתכן אולי אי נוחות קטנה, אבל הרווח הוא של כולנו: פורום נקי וזך! כאן המקום לבקש מהציבור לשים יותר לב על כפתור הדיווח שבכל הודעה, ולדווח על תוכן שלדעתם אינו מתאים, ובפרט בתוכן ישן (שאולי חרף ההגבלות הישנות נשאר בטעות). אנו תקווה שבע"ה נזכה להיות מחכמי ארץ ישראל שנוחים זה לזה בהלכה, ולהגדיל תורה ולהאדירה בדרך התורה אשר דרכיה דרכי נועם וכל נתיבותיה שלום. ונסיים בתודה לכל הפונים בתקופה הזו, ושלחו את חיזוקיהם. תודה על האיכפתיות והשותפות, בע"ה יחד נמשיך להגדיל את בית המדרש הדיגיטלי הנוכחי, אשר מביא ברכה לרבבות אלפי ישראל. חזקו ואמצו!
אני?! להד"מ.וזכיתי שפשוט הגיש לי את ידו ואחזתיה בשתי ידי כמה שניות
מחילה,תגיד לרבנים שליט"א.
-גם היום אני יודע שהגיע איזה חכם (לא נזכיר את שמו) והחתים על איזה מכתב חדש!!
עד מתי יהיו זקני ראשי הישיבות לחרפה!
אני רק מנסה להבין מה הנין כל יום לתקן תקנה חדשה, הרי בלא"ה למעלה מ90% מהציבור, לא מתייחסים ולא מקיימים אף אחת מהתקנות והגזירות הנ"ל. וצע"ג.
מחילה, אבל אני סבור שהרבנים שליט"א ברי דעת ולא הולכים כסומא בארובה אחר כל מיני גורמים אינטרסנטים, ואם בכל אופן בחרו לחתום על מכתבים אלו, הרי שזו דעתם.מחילה,
לא מדובר ברבנים עצמם שמוציאים את המכתב,
מחילה, אבל אני סבור שהרבנים שליט"א ברי דעת ולא הולכים כסומא בארובה אחר כל מיני גורמים אינטרסנטים, ואם בכל אופן בחרו לחתום על מכתבים אלו, הרי שזו דעתם.
אני רק מנסה להבין מה הנין כל יום לתקן תקנה חדשה, הרי בלא"ה למעלה מ90% מהציבור, לא מתייחסים ולא מקיימים אף אחת מהתקנות והגזירות הנ"ל. וצע"ג.
בזה עשית כמכתבם?אין לי מושג מה כלל הציבור עושה, אני באופן אישי בל"נ משתדל להתחזק גם בקריאות הרבנים, במה ששייך לי.
הרבנים ידעו שיכתבו על חלק מהכותבים תארי שקר?מחילה, אבל אני סבור שהרבנים שליט"א ברי דעת ולא הולכים כסומא בארובה אחר כל מיני גורמים אינטרסנטים, ואם בכל אופן בחרו לחתום על מכתבים אלו, הרי שזו דעתם.
בענין הבשר והיין, כן.בזה עשית כמכתבם?
וכי זה מעניין אותם? כל התארים היום הינם באינפלציה גדולה, התוכן הוא המעניין.הרבנים ידעו שיכתבו על חלק מהכותבים תארי שקר?
המכתב על השובבי"ם היה מכתב הכתרה לגאב"ד!!!וכי זה מעניין אותם? כל התארים היום הינם באינפלציה גדולה, התוכן הוא המעניין.
מזל טוב.המכתב על השובבי"ם היה מכתב הכתרה לגאב"ד!!!
רבים מהציבור דבירו על זה יותר מעל תוכן המכתב...
גם ליוזם המכתב די בזה, הוא קיבל הכתרה מהם!!!מזל טוב.
ובאמת שזה לא מעניין אותי, חכם משה שליט"א חתם, הגרש"מ עמאר שליט"א חתם, די לי בזה.
ולכן לא תראה על מכתבי כאלו חתימה של הרב יצחק, ולא של הרב מוצפי.גם ליוזם המכתב די בזה, הוא קיבל הכתרה מהם!!!
הבל הבלים, וכי מחמת שהלך והוסיף לעצמו תארים, אזי הרבנים משועבדים לכך?גם ליוזם המכתב די בזה, הוא קיבל הכתרה מהם!!!
זכותם.ולכן לא תראה על מכתבי כאלו חתימה של הרב יצחק, ולא של הרב מוצפי.
חסום ..בס"ד גדולה, זכה מרן הגאב"ד לעוד כותרת בזכות המכתב...
![]()
"הסכנה גדולה" > הגאב"ד נשנק מבכי והסביר את ההוראה החריגה למען החטופים | המחדש | כל החדשות והעדכונים
הגר"ש חנניה שיזם יחד עם מרן הגר"מ צדקה את ההוראה להימנע מאכילת בשר ושתייה יין בימי שני וחמישי הסביר בריאיון שהעניק מה עומד מאחורי היוזמה • "הסכנה גדולה מאוד. צריך לשנות את ההנהגה בבית למענם"hm-news.co.il
נו....
אז מה לאכול מחר בצהוריים בשרי או פרווה?
מצד אחד הראב"ד שליט"א
מצד שני אתם אומרים שאין בעיה לאכול..