• לחכמי ורבני הפורום הע"י,

בימים האחרונים יצאנו לפסק זמן קצר, כדי לעשות בדק בית וחשבון נפש כיצד הפורום יוכל להגיע לנקיות גדולה יותר בעניין כבוד חכמים, בעקבות תקלה שקרתה, חרף הצעדים וההגבלות שננקטו בעבר.

כעת בסיעתא דשמיא, לאחר היוועצות עם דעת תורה, הגענו למתווה שבע"ה יהיה לתועלת לכולנו, להיות בפורום נקי יותר, בו יוכלו הרבנים הגאונים שליט"א מכלל המגזרים לדון בדברי תורה, כדרכה של תורה, ללא חשש של היכשלות חלילה בכבוד חכמים.

הנהלים הוחמרו, וננקטו גם פעולות טכניות לשם כך. ואנו שמחים לבשר על פתיחת הפורום בחזרה במתכונתו החדשה. תיתכן אולי אי נוחות קטנה, אבל הרווח הוא של כולנו: פורום נקי וזך! כאן המקום לבקש מהציבור לשים יותר לב על כפתור הדיווח שבכל הודעה, ולדווח על תוכן שלדעתם אינו מתאים, ובפרט בתוכן ישן (שאולי חרף ההגבלות הישנות נשאר בטעות).

אנו תקווה שבע"ה נזכה להיות מחכמי ארץ ישראל שנוחים זה לזה בהלכה, ולהגדיל תורה ולהאדירה בדרך התורה אשר דרכיה דרכי נועם וכל נתיבותיה שלום.

ונסיים בתודה לכל הפונים בתקופה הזו, ושלחו את חיזוקיהם. תודה על האיכפתיות והשותפות, בע"ה יחד נמשיך להגדיל את בית המדרש הדיגיטלי הנוכחי, אשר מביא ברכה לרבבות אלפי ישראל.

חזקו ואמצו!

אכילת בשר שובבי"ם דמלחמה

תגיד לרבנים שליט"א.
מחילה,
לא מדובר ברבנים עצמם שמוציאים את המכתב,
יש כמה גורמים אינטרסנטים שפלים שכופרים בכך שהקב"ה מנהיג את העולם,
וחושבים הם שהם יקבעו מי הם יהיו גדולי הדור שלנו ומי לא, מכתירים את רב פלוני ומורידים את רב אלמוני,
ומשגעים את הרבנים כל היום, ואומרים להם שכולם עושים כך,

והדברים ברורים לכל בר דעת ואכמ"ל
וכמו שביארו כבר ידידי:
גם היום אני יודע שהגיע איזה חכם (לא נזכיר את שמו) והחתים על איזה מכתב חדש!!

עד מתי יהיו זקני ראשי הישיבות לחרפה!
-
אני רק מנסה להבין מה הנין כל יום לתקן תקנה חדשה, הרי בלא"ה למעלה מ90% מהציבור, לא מתייחסים ולא מקיימים אף אחת מהתקנות והגזירות הנ"ל. וצע"ג.

מחילה,
לא מדובר ברבנים עצמם שמוציאים את המכתב,
מחילה, אבל אני סבור שהרבנים שליט"א ברי דעת ולא הולכים כסומא בארובה אחר כל מיני גורמים אינטרסנטים, ואם בכל אופן בחרו לחתום על מכתבים אלו, הרי שזו דעתם.

מחילה, אבל אני סבור שהרבנים שליט"א ברי דעת ולא הולכים כסומא בארובה אחר כל מיני גורמים אינטרסנטים, ואם בכל אופן בחרו לחתום על מכתבים אלו, הרי שזו דעתם.

אני רק מנסה להבין מה הנין כל יום לתקן תקנה חדשה, הרי בלא"ה למעלה מ90% מהציבור, לא מתייחסים ולא מקיימים אף אחת מהתקנות והגזירות הנ"ל. וצע"ג.

גם ליוזם המכתב די בזה, הוא קיבל הכתרה מהם!!!
הבל הבלים, וכי מחמת שהלך והוסיף לעצמו תארים, אזי הרבנים משועבדים לכך?
וכי הם חתמו על התארים? הם חתמו על תוכן המכתב ותו לא.
ולכן לא תראה על מכתבי כאלו חתימה של הרב יצחק, ולא של הרב מוצפי.
זכותם.

בס"ד גדולה, זכה מרן הגאב"ד לעוד כותרת בזכות המכתב...

בס"ד גדולה, זכה מרן הגאב"ד לעוד כותרת בזכות המכתב...
חסום ..

אני מתפלא על המחתימים, וכי בימים האחרים הם אוכלים בשר בימות החול? ועוד יין?

הייתי לפני כמה שנים אצל אחד מהת"ח הזקנים בירושלים, שריד לדור דעה, והכנתי לו כוס קפה, ומזג לי חצי ואמר לי לשתות. אמרתי לו שאני בשרי, והוא היה בהלם, בשרי ביום חול? ואז לא התבשרתי מבשר אלא מעוף...

חזור
חלק עליון