זה מוקצה מסוג מיוחד, כיון שמצד אחד זה בעיה לשחק ולטלטל, ומצד שני מותר לתת לקטן, ולכאו' אם זה מוקצה אז איך מותר לקטן?! (וזוהי תמיהתו של הרב שם). [בעצם יש לנו חפץ שלחלק מהאנשים יש בו שימוש ולחלק אין, וא"כ הוא לא מוקצה מדעת כל האנשים אלא רק מגדולים, ולכן גדול לתת לקטן אפשר להקל].מוזר מאוד. הרב בקו ההלכה ממש מתעקש שלמרות כל מה ששלחתי לו,משחקים זה לא מוקצה.
עכשיו אני רואה שוב שקודם לכן שלחת להם את לשון המכתב הנ"ל, ואיני מבין מדוע הוא הסתבך. זה כתוב במפורש כמו שאתה כתבת, שזה כן מוקצה, אך מכיון שיש מקילים אנחנו סומכים עליהם בכדי לתת לקטן.אך ראה במכתבים שהובאו כאן מש"כ לבאר זאת.
[במכתב שנראה שנשלח בתמונה שהעלית הדברים פחות מבוארים, אך במכתבים שהובאו בקישור ששלחתי זה מבואר יותר באריכות].
באמת זה לא מובן מה דעת הרב שדיברתי איתועכשיו אני רואה שוב שקודם לכן שלחת להם את לשון המכתב הנ"ל, ואיני מבין מדוע הוא הסתבך. זה כתוב במפורש כמו שאתה כתבת, שזה כן מוקצה, אך מכיון שיש מקילים אנחנו סומכים עליהם בכדי לתת לקטן.
הוא חולק על הגר"י שליטא?הרב אברהם יוסף מכריז מעל כל במה שמשחקים אינם מוקצה כיון שאפשר ליתן לקטן לשחק.
חוץ מפאזל שזה איסור כותב לדעתו
כנראה שכן.הוא חולק על הגר"י שליטא?
מעניין וכואב לדעת שרבנים מורי הוראה עונים בוואטצאפ - סמארטפון.מוזר מאוד. הרב בקו ההלכה ממש מתעקש שלמרות כל מה ששלחתי לו,משחקים זה לא מוקצה.
למה? זה זיכוי הרבים עצום!מעניין וכואב לדעת שרבנים מורי הוראה עונים בוואטצאפ - סמארטפון.
ומה יעשו הילדים והבחורים שאלו הרבנים.
מניח ששלחו לי הודעה בעקבות מה שכתבתם להםזה מה ששלחו לי מ"קו ההלכה הספרדי" בעניין:
הצג קובץ מצורף 16505
מהיכרות עם אחד הרבנים שעונים שם, זה לא דרך הוואצפ, אלא הם מקבלים את השאלות דרך תוכנה מיוחדת למחשב, שעובדת למרות הסינונים הכבדים שיש להם.מעניין וכואב לדעת שרבנים מורי הוראה עונים בוואטצאפ - סמארטפון.
כך נאמר פה.מהיכרות עם אחד הרבנים שעונים שם, זה לא דרך הוואצפ, אלא הם מקבלים את השאלות דרך תוכנה מיוחדת למחשב, שעובדת למרות הסינונים הכבדים שיש להם.
אני חושב שמן הראוי שכבודו יערוך את ההודעה מחדש אחרי הסרטון שהרב שלח שמסביר איזה עבודה מדהימה הם עושים , והכל על טהרת הקודשמעניין וכואב לדעת שרבנים מורי הוראה עונים בוואטצאפ - סמארטפון.
מי העלה להתיר במורשת מרן? על איזה אשכול מדובר?מניח ששלחו לי הודעה בעקבות מה שכתבתם להם
להתיר להעלות?הכוונה לצילום ששלחתי מהשיחה?מי העלה להתיר במורשת מרן? על איזה אשכול מדובר?