היו היה צדיק גדול בשם מרן הרב עובדיה יוסף זצוק"ל.
רבים נאותו לאורו.
רבים התחפשו אליו בפורים.
רבים כמהו והשתוקקו להתקרב למדרגתו הנשגבה.
ביום פורים בהיר חלקית אחד בצהרי היום יצאתי לתור את הארץ לראות מה ב'מודה' של התחפושות כיום.
כשלפתע אני מגלה ילד חמוד מאוד שהתחפש למרן זצוק"ל.
וכה היה רשום על חולצתו/כיפתו/מכנסיו/ אבנטו ומשארתו;
ע עו עוב עובד עובדי עובדיה יוסף צדיק הדור!
כל כולו נדף ניגונים בסגנון ראפ עד פופ בנושא "רבינו, רבינו, רבינו, רבינו הקדוש, ע עו עוב עובד עובדי עובדיה יוסף צדיק הדור. רבינו, רבינו..." וכו' וחוזר חלילה...
-----
היו היה צדיק גדול בשם רבינו נחמן מברסלב זצוק"ל.
רבים נאותו לאורו.
רבים התחפשו אליו בפורים.
ביום פורים בהיר חלקית אחד בצהרי היום יצאתי לתור את הארץ לראות מה ב'מודה' של התחפושות כיום.
כשלפתע אני מגלה ילד חמוד מאוד שהתחפש לרבינו זצוק"ל.
נ נח נחמ נחמן מאומן צדיק הדור!
כל כולו נדף ניגונים בסגנון ראפ עד פופ בנושא "רבינו, רבינו, רבינו, רבינו הקדוש, נ נח נחמ נחמן מאומן צדיק הדור. רבינו, רבינו..." וכו' וחוזר חלילה...
------
צריכים עוד דוגמה גם על שמם של מרן הרב שך/הרב שטיינמן/הרב אויערבאך/הרבי מסאטמאר/בעלזא/גור וכדו'?
עושים סוף לביזוי כבוד התורה!!
----
נזכיר כאן את מה שאמר הצדיק מיבניאל המוהרא"ש זצ"ל, שמי שירקוד עם בובה נ נח בחתונה ו/או יעשה כל מיני בזיון לרבינו נחמן זצ"ל, לא ינקה בזה ובבא.
הורים שימרו על ילדיכם.
לאף אחד אין ח"ו כוונה רעה. פשוט חוסר תשומת לב.
תודה שהייתם איתנו.
פורים שמח ותמיד שמח.
רבים נאותו לאורו.
רבים התחפשו אליו בפורים.
כשלפתע אני מגלה ילד חמוד מאוד שהתחפש למרן זצוק"ל.
ע עו עוב עובד עובדי עובדיה יוסף צדיק הדור!
כל כולו נדף ניגונים בסגנון ראפ עד פופ בנושא "רבינו, רבינו, רבינו, רבינו הקדוש, ע עו עוב עובד עובדי עובדיה יוסף צדיק הדור. רבינו, רבינו..." וכו' וחוזר חלילה...
-----
היו היה צדיק גדול בשם רבינו נחמן מברסלב זצוק"ל.
רבים נאותו לאורו.
רבים התחפשו אליו בפורים.
כשלפתע אני מגלה ילד חמוד מאוד שהתחפש לרבינו זצוק"ל.
נ נח נחמ נחמן מאומן צדיק הדור!
כל כולו נדף ניגונים בסגנון ראפ עד פופ בנושא "רבינו, רבינו, רבינו, רבינו הקדוש, נ נח נחמ נחמן מאומן צדיק הדור. רבינו, רבינו..." וכו' וחוזר חלילה...
------
צריכים עוד דוגמה גם על שמם של מרן הרב שך/הרב שטיינמן/הרב אויערבאך/הרבי מסאטמאר/בעלזא/גור וכדו'?
עושים סוף לביזוי כבוד התורה!!
----
נזכיר כאן את מה שאמר הצדיק מיבניאל המוהרא"ש זצ"ל, שמי שירקוד עם בובה נ נח בחתונה ו/או יעשה כל מיני בזיון לרבינו נחמן זצ"ל, לא ינקה בזה ובבא.
הורים שימרו על ילדיכם.
לאף אחד אין ח"ו כוונה רעה. פשוט חוסר תשומת לב.
תודה שהייתם איתנו.
פורים שמח ותמיד שמח.