עופר אליהו דמגיאן
Active member
יש לי באיזה מקום, מקוה למצוא אותה..יש תמונה שלו? פגשתי את בנו בלטרון לא מזמן וסיפר לי עליו נפלאות
צנוע ומעלי ביותר!
יש לי באיזה מקום, מקוה למצוא אותה..יש תמונה שלו? פגשתי את בנו בלטרון לא מזמן וסיפר לי עליו נפלאות
ובינתיים יסופר, מה ששמעתי מאותו מקור, שתמונה ידועה זו שבה נראים הגה"ק, רבי יהושע שרהבני ורבי יעקב מוצפי, ע"ה, בעצם נמצאה בארכיון של פוטו לוי מב"ב והיא היתה בעצם בתוך אלבום משמחת נישואיו של הגאון רבי שלמה צדקה יבלט"א - ראש ישיבת "דורשי תורה" ירושת"ו מלפנים ואחיו של הגאון רבי דוד שלום צדקה.יש לי באיזה מקום, מקוה למצוא אותה..
צנוע ומעלי ביותר!
אביו של רבי אפרים לוי הי"ו?פוטו לוי מב"ב
גם אביו היה בירושלים?! למה זכורני אחרת.אביו של רבי אפרים לוי הי"ו?
אז זה פוטו לוי ירושלים
באגב: הוא היה אמור להגיע לביקור תנחומים אבל עקב סיבות טכניות לא צלח הדבר.שמעתי בצער על פטירת אחיו: מרן ראש הישיבה הגר"מ מאזוז שיגר בתחילת השבוע מכתב תנחומים לזקן ראשי הישיבות מרן הגאון הגדול חכם משה צדקה שליט"א על פטירת אחיו הגאון רבי דוד שלום צדקה זצ"ל רבה של פרדס חנה כרכור וזקן רבני הערים בישראל, שהלך לעולמו בגיל 88 שנים "השי"ת ינחם אתכם בכפליים, ותזכו לראות בבנין ציון וירושלים"
הצג קובץ מצורף 28973
יש הסרטה מהאזכרה?
אומנם ממש לא שכחתי מבקשתך. בכל פעם שאני בבית אני נזכר לחפש ואז מגיע הילד ומבקש משהו ודעתי מושחת מהעניין...יש תמונה שלו? פגשתי את בנו בלטרון לא מזמן וסיפר לי עליו נפלאות
ברוך תהיה, פלא שאני לא מכירואומנם ממש לא שכחתי מבקשתך. בכל פעם שאני בבית אני נזכר לחפש ואז מגיע הילד ומבקש משהו ודעתי מושחת מהעניין...
אולם מה שמחתי שהנה כבודו עצמו העלה כאן תמונתו והתקיים בו הפסוק "רצון יראיו יעשה" ממש כבקשת עצמו ולכן צרפתי כאן תמונתו ממה שכבודו העלה.
ואגב, ברכת ישר כח לכבודו!
יתכן שמחק את זה בטעות,כמדומה לי שהעליתי עוד תמונה שמשום מה נמחקה על ידי הוד כבוד המנחה, וכפי שכתבתי יש לי עוד תמונות מהמעמד הזה [ומעוד שיעורים של רבינו בצפון בעיקר] אך איני יודע מה הקו המנחה את המנחה
נדצ"ל: "לא פלא שאני לא מכירו" מחמת צניעותו המופלגת.פלא שאני לא מכירו
זכורני בעצרת השלושים של הרבנית חנה ע"ה,נדצ"ל: "לא פלא שאני לא מכירו" מחמת צניעותו המופלגת.
זכורני שלפני רבות בשנים בחיים חיותו של חכם יהודה צדקה ז''ל, חלתה כלתו אשת הרה"צ רבי שלמה שליט"א, וחכם יהודה ז''ל הפך עולמות לרפואתה אבל כבר נגזרה גזירה ל"ע ושחל"ח.
ואף ילדתו נסתלקה לבסוף מאותה טעות רפואית ויבלט"א התאום שלה נכה עד עצם היום הזה.זכורני שלפני רבות בשנים בחיים חיותו של חכם יהודה צדקה ז''ל, חלתה כלתו אשת הרה"צ רבי שלמה שליט"א, וחכם יהודה ז''ל הפך עולמות לרפואתה אבל כבר נגזרה גזירה ל"ע ושחל"ח.