המוהל אשר בוכריס
Active member
מה הפרטי שלך הרב כהן היקר?
מה כוונתך, למייל שלי? מופיע למטה (בתחתית הודעה זו).מה הפרטי שלך הרב כהן היקר?
אצלי דירה = בית מדרש...נו בכבוד תקנה לנו את זה.
שמעתי שאין פרסי מעל גיל 30 בלי 2 דירות [לפחות].
איפה ראית סתירה?לא כמו שפה פירסמו סיבות כאלו ואחרות.
איך פוניםיש הרבה מאד הוצאות. מידיעה. הרוצה לקנות במחיר מוזל יותר מהנ"ל יכול לפנות אלי בפרטי.
מעוניינים להכניס את הספר שלכם ל״אוצר החכמה״? וכן לרכישת התוכנה - שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.comאיך פונים
כל הפרטים באישי!השאלה אם אפשר לשלם בתשלומים ל @אהרן כהן
אז אני שואל בציבור. לתועלת הכלל שלא יבזבזו זמן. האם אפשר תשלומים או לא?כל הפרטים באישי!
אז אני עונה, שלא לחינם הפרטים לא נכתבו, אלא שולחים למייל.אז אני שואל בציבור. לתועלת הכלל שלא יבזבזו זמן. האם אפשר תשלומים או לא?
12 תשלומים בצ'קים.הרב @אהרן כהן היקר, ברצוני לדעת לפני הבירור המעמיק יותר מה מקבלים ומתי, האם יש אפשרות לתשלומים
ואוו. כל הכבוד. אשתדל ליצור קשר בהקדם בל"נ.12 תשלומים בצ'קים.
אשמח לדבר איתך (מכיון שאני משתמש חדש זה לא נותן לי להתחיל שיחה אישית) כמובן אם זה רלוונטייש הרבה מאד הוצאות. מידיעה. הרוצה לקנות במחיר מוזל יותר מהנ"ל יכול לפנות אלי בפרטי.
תכתוב למייל המופיע בתחתית הודעותיי.אשמח לדבר איתך (מכיון שאני משתמש חדש זה לא נותן לי להתחיל שיחה אישית) כמובן אם זה רלוונטי
לא רואה שםתכתוב למייל המופיע בתחתית הודעותיי.
מעוניינים להכניס את הספר שלכם ל״אוצר החכמה״? וכן לרכישת התוכנה - שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
למי שיש איך לעזור לי בענין של אוצר החכמה, אשמח שיפנה אלי בהקדם, אני זקוק בדחיפות לתכונה שכזאת!
כל טוב ובשורות טובות!
טלפון: 052-762-7713
מייל: A0527627713@GMAIL.COM
מעוניינים להכניס את הספר שלכם ל״אוצר החכמה״? וכן לרכישת התוכנה - שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com