מה הפרטי שלך הרב כהן היקר?
א אהרן כהן Well-known member 12 Mar 2024 #162 אשר בוכריס אמר: מה הפרטי שלך הרב כהן היקר? לחץ כדי להרחיב... מה כוונתך, למייל שלי? מופיע למטה (בתחתית הודעה זו).
אשר בוכריס אמר: מה הפרטי שלך הרב כהן היקר? לחץ כדי להרחיב... מה כוונתך, למייל שלי? מופיע למטה (בתחתית הודעה זו).
שמעון פ. Active member 17 Mar 2024 #163 פרי חדש אמר: נו בכבוד תקנה לנו את זה. שמעתי שאין פרסי מעל גיל 30 בלי 2 דירות [לפחות]. לחץ כדי להרחיב... אצלי דירה = בית מדרש... אבל כיום ברוך השם יש לכל אחד סכום לדיגיטאלי וכ'
פרי חדש אמר: נו בכבוד תקנה לנו את זה. שמעתי שאין פרסי מעל גיל 30 בלי 2 דירות [לפחות]. לחץ כדי להרחיב... אצלי דירה = בית מדרש... אבל כיום ברוך השם יש לכל אחד סכום לדיגיטאלי וכ'
פותח הדיון פותח הדיון A abc123 Well-known member 9 מאי (5) 2024 #164 אגב הנושא הזה לא עלה רק פה, אלא גם בפורום אוצר החכמה עצמו לפני למעלה מ-13 שנה. ונראה שהם דנו בנושא ורצו להוזיל אבל ישנם סיבות לא ברורות שמונעות. ולא כמו שפה פירסמו סיבות כאלו ואחרות. מעניין אבל איך במשך 13-14 שנה לא השתנתה המציאות ולא השכילו להוריד מה לגבי מחיר התוכנה? - פורום אוצר החכמה
אגב הנושא הזה לא עלה רק פה, אלא גם בפורום אוצר החכמה עצמו לפני למעלה מ-13 שנה. ונראה שהם דנו בנושא ורצו להוזיל אבל ישנם סיבות לא ברורות שמונעות. ולא כמו שפה פירסמו סיבות כאלו ואחרות. מעניין אבל איך במשך 13-14 שנה לא השתנתה המציאות ולא השכילו להוריד מה לגבי מחיר התוכנה? - פורום אוצר החכמה
מ מרפסן איגרי Well-known member 9 מאי (5) 2024 #165 abc123 אמר: לא כמו שפה פירסמו סיבות כאלו ואחרות. לחץ כדי להרחיב... איפה ראית סתירה?
ד דוד מקדש New member 27 אוגוסט (8) 2024 #166 אהרן כהן אמר: יש הרבה מאד הוצאות. מידיעה. הרוצה לקנות במחיר מוזל יותר מהנ"ל יכול לפנות אלי בפרטי. לחץ כדי להרחיב... איך פונים
אהרן כהן אמר: יש הרבה מאד הוצאות. מידיעה. הרוצה לקנות במחיר מוזל יותר מהנ"ל יכול לפנות אלי בפרטי. לחץ כדי להרחיב... איך פונים
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 27 אוגוסט (8) 2024 #167 דוד מקדש אמר: איך פונים לחץ כדי להרחיב... מעוניינים להכניס את הספר שלכם ל״אוצר החכמה״? וכן לרכישת התוכנה - שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
דוד מקדש אמר: איך פונים לחץ כדי להרחיב... מעוניינים להכניס את הספר שלכם ל״אוצר החכמה״? וכן לרכישת התוכנה - שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
פותח הדיון פותח הדיון A abc123 Well-known member 27 אוגוסט (8) 2024 #168 השאלה אם אפשר לשלם בתשלומים ל @אהרן כהן
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 27 אוגוסט (8) 2024 #169 abc123 אמר: השאלה אם אפשר לשלם בתשלומים ל @אהרן כהן לחץ כדי להרחיב... כל הפרטים באישי!
פותח הדיון פותח הדיון A abc123 Well-known member 27 אוגוסט (8) 2024 #170 בנימין לוריא אמר: כל הפרטים באישי! לחץ כדי להרחיב... אז אני שואל בציבור. לתועלת הכלל שלא יבזבזו זמן. האם אפשר תשלומים או לא?
בנימין לוריא אמר: כל הפרטים באישי! לחץ כדי להרחיב... אז אני שואל בציבור. לתועלת הכלל שלא יבזבזו זמן. האם אפשר תשלומים או לא?
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 27 אוגוסט (8) 2024 #171 abc123 אמר: אז אני שואל בציבור. לתועלת הכלל שלא יבזבזו זמן. האם אפשר תשלומים או לא? לחץ כדי להרחיב... אז אני עונה, שלא לחינם הפרטים לא נכתבו, אלא שולחים למייל. עכ"פ, אם @אהרן כהן בכל זאת ירצה לכתוב כאן - בכבוד.
abc123 אמר: אז אני שואל בציבור. לתועלת הכלל שלא יבזבזו זמן. האם אפשר תשלומים או לא? לחץ כדי להרחיב... אז אני עונה, שלא לחינם הפרטים לא נכתבו, אלא שולחים למייל. עכ"פ, אם @אהרן כהן בכל זאת ירצה לכתוב כאן - בכבוד.
פותח הדיון פותח הדיון A abc123 Well-known member 27 אוגוסט (8) 2024 #172 בנימין לוריא אמר: אז אני עונה, שלא לחינם הפרטים לא נכתבו, אלא שולחים למייל. עכ"פ, אם @אהרן כהן בכל זאת ירצה לכתוב כאן - בכבוד. לחץ כדי להרחיב... הרב @אהרן כהן היקר, ברצוני לדעת לפני הבירור המעמיק יותר מה מקבלים ומתי, האם יש אפשרות לתשלומים
בנימין לוריא אמר: אז אני עונה, שלא לחינם הפרטים לא נכתבו, אלא שולחים למייל. עכ"פ, אם @אהרן כהן בכל זאת ירצה לכתוב כאן - בכבוד. לחץ כדי להרחיב... הרב @אהרן כהן היקר, ברצוני לדעת לפני הבירור המעמיק יותר מה מקבלים ומתי, האם יש אפשרות לתשלומים
א אהרן כהן Well-known member 27 אוגוסט (8) 2024 #173 abc123 אמר: הרב @אהרן כהן היקר, ברצוני לדעת לפני הבירור המעמיק יותר מה מקבלים ומתי, האם יש אפשרות לתשלומים לחץ כדי להרחיב... 12 תשלומים בצ'קים.
abc123 אמר: הרב @אהרן כהן היקר, ברצוני לדעת לפני הבירור המעמיק יותר מה מקבלים ומתי, האם יש אפשרות לתשלומים לחץ כדי להרחיב... 12 תשלומים בצ'קים.
פותח הדיון פותח הדיון A abc123 Well-known member 27 אוגוסט (8) 2024 #174 אהרן כהן אמר: 12 תשלומים בצ'קים. לחץ כדי להרחיב... ואוו. כל הכבוד. אשתדל ליצור קשר בהקדם בל"נ.