ע"ה ס"ט
Well-known member
נכתב ע"ז בעבר.חבילת ספרי מו"ר זצ"ל כמעט הכי יקרה ביחס לעלות של כל ספר.
וזה מבלי אפשרות הדפסה והעתקת טקסט.
חבל.
לכן אוצה"ח לא הסכימו מתחילה, עד שנכנעו ללחץ הציבור. שבסוף גם ישלם ע"ז את המחיר.
נכתב ע"ז בעבר.חבילת ספרי מו"ר זצ"ל כמעט הכי יקרה ביחס לעלות של כל ספר.
וזה מבלי אפשרות הדפסה והעתקת טקסט.
חבל.
על רגל אחת:כתבת שיש לך גם אוצר החכמה גם את השו"ת וגם את אוצרות התורה
תוכל להסביר יותר מפורט את ההבדלים ביניהם חוץ מהכמות
ומה ההמלצה שלך
אני ממש מתענין בזה כרגע וזה יכול נורא לעזור לי
תודה לך
ואם תוכל לתקשר איתי מהמייל אני עוד יותר יודה לך
a0548467787@gmail.com
תודה רבה
לא נראה לי כ"כ משמעותי (בפרט לגירסאות החדשות של אוצה"ח, וגם חלק אפשר להשלים מהיברובוקס),באוצרות התורה יש ספרים נדירים שאין באוצה"ח
לא כתבתי שמשמעותי.לא נראה לי כ"כ משמעותי (בפרט לגירסאות החדשות של אוצה"ח, וגם חלק אפשר להשלים מהיברובוקס),
וחוץ מזה, לאידך גיסא באוצה"ח יש פי כמה וכמה יותר ספרים נדירים שאין באוצרות התורה. [וכמובן גם הרבה מאד ספרים של ראשונים במהדורות שונות כגון של מכון כנסת ועוד ועוד וכן של אחרונים וכד']. כמובן שהמחיר בהתאם.
אני חושב שאפשר להשלים את זה בספרים הנמצאים בהיברובוקס.אבל איכות הסריקה לפעמים מאוד משמעותית בספרים ישנים.
אכן. בעבר דיברתי עם אוצר הפוסקים [שהכרטיסיה של אוצר השו"ת שייכת להם] עבור אוצה"ח, ואמרו שיש להם איזה הסכם עם אוצרות התורה והוא יגמר מתי שהוא. אבדוק שוב מתי.והכרטסת היא מעלה עצומה, שרק אם אוצה"ח יעשו כמו מפרשי האוצר על השו"ע הם יסגרו את הפער.
אה"נ, כי היברובוקס בנויים על אוצרות התורה.אני חושב שאפשר להשלים את זה בספרים הנמצאים בהיברובוקס.
כמה עולה לרכוש תכנת אוצרות התורה והאם אפשר להכניס את זה למחשב?אה"נ, כי היברובוקס בנויים על אוצרות התורה.
וכעת נתקלתי שוב באיכות סריקה גרועה שבאוצרות התורה באיכות מצויינת. והוא בס' פחד יצחק לאמפרונטי, ריש מערכת קאווי. ע"ש.
נכנסתי לאתר שלהם ורשום שיש מבצע 70% הנחה.כמה עולה לרכוש תכנת אוצרות התורה והאם אפשר להכניס את זה למחשב?
תודה רבה!
אפשר להכניס.כמה עולה לרכוש תכנת אוצרות התורה והאם אפשר להכניס את זה למחשב?
תודה רבה!
נו בכבוד תקנה לנו את זה.על תורה לא חוסכים !
איך פונים בפרטיפנה בפרטי.
מעוניינים להכניס את הספר שלכם ל״אוצר החכמה״? וכן לרכישת התוכנה - שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.comאיך פונים בפרטי
אני מנסה לפנות בפרטי ומשום מה לא נותן לי. אשמח ליצור אתך קשר לרכישה של התוכנהפנה בפרטי.
תכתוב למייל: otzar@moreshet-maran.comאני מנסה לפנות בפרטי ומשום מה לא נותן לי. אשמח ליצור אתך קשר לרכישה של התוכנה
מה הקשר מפרשי האוצר? זה עולה בפני עצמו כסף.אם יש מהפכה בדור, אשר חוסכת מאברכים קניית ספרים, הרי זה המקום. היכן תאכלס כמות כזאת של ספרים.
הם לא לוקחים את הכסף לבילויים, אלא רק מעלים את היצירה התורנית שלא קמה בדוגמתה. מפרשי האוצר. ידוע כי אברכים חוסכים הוצאת ספריהם, שזה עולה הרבה יותר ורק מוציאים במהדורה דיגיטלית.
יש כאן השקעה בכל רגע, לדוגמא מפרשי האוצר . והם ראויים לכל אגורה הניתנת להם.
ואגב אני משתמש ממהדורה 6. ומגיע לומר להם רק מילים טובות.
זה ההסתכלות שלך?! שאני צר עין. תתביישגם כאן זה הסתכלות צרת עין. בגלל רווח במקום אחד לקחו את הכסף והשקיעו בהפצת תורה ברמה מופלאה.
עצם זה שנכנסו עוד ספרים, כולל חבילת מרן שהיא יחסית יקרה, אבל לא עשיתי חשבון, והנה באחד הספרים העתידים לצאת, כבר זכיתי להשתמש בה.