מי שיוכל לסרוק ולהעלות ישא ברכה!בספר הזההצג קובץ מצורף 28729
בסופו יש תמונה של מרן הראש"ל שליט"א בכותל המערבי עם הגלימה בצבע כסף וטלית עם פסים שחורים. ויל"ע!
עיין לעיל תגובה 178ויל"ע!
?????עיין לעיל תגובה 178
יפה העיר.?????
עיין לעיל תגובה 108
אמנם לאחמ"כ בתגובה 112 סודר העניין, אבל הצ"ע בעינו עומד עדיין על 108
יש תמונה של הטלית של הבבא סאלי שנתנה במתנה לחתנו הרב יהודיוף אחר שקישט אותה בעלים של הלולב..ועוד מצאתי באחד הספרים (זכור לי הרב רביע) כתב שהבבא סאלי חיפש בכל הארץ טלית שכולה לבן ולא מצא! כי כנראה שבעבר לא ייצרו טליתות לבנות כמו היום (צריך לבדוק בספר של הרב יהודיוף ישראל סבא, על מנהג הבבא סאלי והשמועה זו)
אם לאו
אין שום קושיה פשוט היה תפילה בכותל המערבי לרפואתו של מרן זצוק''ל ביום שישי אני זוכר ואף הייתי שם ומרן שליט''א הגיע לתפילה וכיבדו אתו לעלות לתורה היה ר''ח חשוון ל תשרי ולא היה לו טלית אז משהו (אלי שמחיוף) הביא לו את הטלית עם הפסים השחוריםבספר הזההצג קובץ מצורף 28729
בסופו יש תמונה של מרן הראש"ל שליט"א בכותל המערבי עם הגלימה בצבע כסף וטלית עם פסים שחורים. ויל"ע!
אבל אין מה לעיין על התמונה של מרן הראש"ל שליט"א בכותל בעצרת לרפואת מרן זצ"ל שהיה עם טלית עם פסים שחורים.?????
עיין לעיל תגובה 108
אמנם לאחמ"כ בתגובה 112 סודר העניין, אבל הצ"ע בעינו עומד עדיין על 108
לאור כל הנ"ל [הן מה שהובא מהכתובים והן מה שהובא מהתמונות של הרבה מחכמי הספרדים]מתוך עלון "השיעור השבועי" ויחי תשפ"ה:
הצג קובץ מצורף 30014
נלע"ד דודו של חכם יהודה צדקה, כי לאביו כמדומני קראו אותו חכם שאול צדקה. ואם טעיתי עלי תלונתך בניתמונה א'- הרב משה צדקה בבר מצוה שלו, ולצידו סבו הרב צדקה חוצין [אביו של חכם יהודה צדקה].
אמתנלע"ד דודו של חכם יהודה צדקה, כי לאביו כמדומני קראו אותו חכם שאול צדקה. ואם טעיתי עלי תלונתך בני
נלע"ד דודו של חכם יהודה צדקה, כי לאביו כמדומני קראו אותו חכם שאול צדקה. ואם טעיתי עלי תלונתך בני
תודה על התיקון, ועל העדכון.