• שימו לב: ניתן לשלוח (בקובץ וורד) יישובים ומערכות בתורת מרן רבינו עובדיה יוסף זלה"ה, לקובץ בית יוסף תשפ"ו. למייל: office@moreshet-maran.com עד לחג השבועות תשפ"ה. אין התחייבות לפרסם, והרשות נתונה לערוך את הדברים לפני הפרסום. ניתן גם לשלוח מכתבים והערות על הגליונות הקודמים.
  • לקראת מועד הבחינות לרבנות (אב תשפ"ה) "פורום מורשת מרן" שמח לבשר על פתיחת פורום מיוחד: "תשובות למבחני הרבנות", בו תוכלו להעלות תשובות שכתבתם על מבחנים קודמים. >> לקריאת התקנון לחצו כאן. >> לכניסה לפורום המיוחד לחצו כאן.

הצלחה במבחני הרבנות הראשית

רוצה הפעם להצליח במבחן, לא רוצה לעבור את המבחן בציון גבולי.
בפעם הראשונה זה נפתח לציבור, עורך בכיר ברבנות בעל ניסיון נותן יעוץ וטיפים להצלחה לפי הנושא בו אתה נבחן.
למדת היטב ושוב פעם לא הצלחת, הפעם תצליח בס"ד.

נערך לאחרונה:
ניסיון ברוב נושאי הבחינות. ותק של 7 שנים. אברכים אצלי בכולל 90 אחוז עוברים את המבחנים חלקם בציונים מעל 90 אחוז.
מידע אני נותן תמורת תשלום.
אז בקיצור, אתה לא עורך מבחנים ולא כלום ......
גם לי יש ותק של 5 שנים במבחנים ..... וכל המבחנים שלי מעל 80 ( חוץ מהמבחן הראשון שלא עברתי....:( )

אז בקיצור, אתה לא עורך מבחנים ולא כלום ......
גם לי יש ותק של 5 שנים במבחנים ..... וכל המבחנים שלי מעל 80 ( חוץ מהמבחן הראשון שלא עברתי....:( )
למה לשקר עניתי לשאלה שלך 7 שנים שאני עורך ובודק רשמי. 9 שנים ראש כולל לרבנות ודיינות.

למה לשקר עניתי לשאלה שלך 7 שנים שאני עורך ובודק רשמי. 9 שנים ראש כולל לרבנות ודיינות.
מחילה, אבל תשובתך הקודמת היה נשמע ממש כמו שכתבתי.
בכל זאת, מתנצל אם אכן האמת כדבריך.
אולי פשוט תכתוב את שמך, ונדע.

רוצה הפעם להצליח במבחן, לא רוצה לעבור את המבחן בציון גבולי.
בפעם הראשונה זה נפתח לציבור, עורך בכיר ברבנות בעל ניסיון נותן יעוץ וטיפים להצלחה לפי הנושא בו אתה נבחן.
למדת היטב ושוב פעם לא הצלחת, הפעם תצליח בס"ד.
יש שמועה שהרב דוד יוסף רוצה להחמיר את המבחנים, יש לך ידיעה על זה?

ניסיון ברוב נושאי הבחינות. ותק של 7 שנים. אברכים אצלי בכולל 90 אחוז עוברים את המבחנים חלקם בציונים מעל 90 אחוז.
מידע אני נותן תמורת תשלום.
אולי כבודו יתן לנו כיוון לשיטת והדרך של כבודו

"נקבע" אתה מתכוון פרסום רשמי של הרבנות שהמבחן יהיה בתמוז?
אתה בטוח?
לא נראה לי.... רצו שמועות, לא יותר מזה.
רישמי, ראיתי בעיניי כשנכנסתי כדי להירשם.

וכן שמעתי את הראשון לציון אומר בשיעורו שנודע לו שנקבעו המבחנים לתאריכים אלו ולכן שינה בס"ד

חזור
חלק עליון