https://archive.jdn.co.il/beit_hamidrash/1155208/
ת תלמיד מהרש"ך Active member 6 יוני (6) 2024 #21 תפילת השל"ה והתמדה בג' ימי הגבלה • סגולות החודש - חדשות JDN מחבר הספרים הרב יוסף חיים אוהב ציון מגיש לגולשי JDN את כל הסגולות לחודש סיון archive.jdn.co.il
תפילת השל"ה והתמדה בג' ימי הגבלה • סגולות החודש - חדשות JDN מחבר הספרים הרב יוסף חיים אוהב ציון מגיש לגולשי JDN את כל הסגולות לחודש סיון archive.jdn.co.il
ה הלכה צרופה Well-known member 6 יוני (6) 2024 #22 היום ערב ר"ח סיוון: תזכורת לכוווווולם לקרוא את תפילה השל"ה הקדוש!
ה הלכה צרופה Well-known member 6 יוני (6) 2024 #24 שליטא אמר: להתפלל - מעומק הלב לחץ כדי להרחיב... כמובן! לשפוך שיח ותחינה לפניו יתברך
י יי"ש Well-known member 10 יוני (6) 2024 #25 פשוט אמר: צ"ע שבמגילת תענית שלפנינו הוא נזכר בכ"ט אייר: "בעשרים ותשעה בו מת שמואל הנביא וספדו לו כל ישראל". לחץ כדי להרחיב... אז מהיום תקיימו בכ"ט
פשוט אמר: צ"ע שבמגילת תענית שלפנינו הוא נזכר בכ"ט אייר: "בעשרים ותשעה בו מת שמואל הנביא וספדו לו כל ישראל". לחץ כדי להרחיב... אז מהיום תקיימו בכ"ט
פ פשוט Well-known member 10 יוני (6) 2024 #26 ייש אמר: אז מהיום תקיימו בכ"ט לחץ כדי להרחיב... מה אני אעשה זה לא הענין, הענין הוא מה כתוב במגילת תענית.
ייש אמר: אז מהיום תקיימו בכ"ט לחץ כדי להרחיב... מה אני אעשה זה לא הענין, הענין הוא מה כתוב במגילת תענית.
י יי"ש Well-known member 10 יוני (6) 2024 #27 פשוט אמר: מה אני אעשה זה לא הענין, הענין הוא מה כתוב במגילת תענית. לחץ כדי להרחיב... לא חושב שיש בזה נ"מ. וממילא כך נהגו, ומה בכך? וכמ"ש שיש כבר מסורת בת יותר מאלף שנה וכנ"ל. בכ"א הבנתי את כוונתך
פשוט אמר: מה אני אעשה זה לא הענין, הענין הוא מה כתוב במגילת תענית. לחץ כדי להרחיב... לא חושב שיש בזה נ"מ. וממילא כך נהגו, ומה בכך? וכמ"ש שיש כבר מסורת בת יותר מאלף שנה וכנ"ל. בכ"א הבנתי את כוונתך
פ פשוט Well-known member 10 יוני (6) 2024 #28 ייש אמר: לא חושב שיש בזה נ"מ. וממילא כך נהגו, ומה בכך? וכמ"ש שיש כבר מסורת בת יותר מאלף שנה וכנ"ל. בכ"א הבנתי את כוונתך לחץ כדי להרחיב... אשריך שהבנת מה שאני עצמי לא הבנתי.
ייש אמר: לא חושב שיש בזה נ"מ. וממילא כך נהגו, ומה בכך? וכמ"ש שיש כבר מסורת בת יותר מאלף שנה וכנ"ל. בכ"א הבנתי את כוונתך לחץ כדי להרחיב... אשריך שהבנת מה שאני עצמי לא הבנתי.