בילקו"י ברכות כרך ב' עמ' תשצ"ד כתב: "אמנם בשניצל הציפוי הוא דק ואינו עשוי למאכל בפני עצמו, וכל אכילתו היא רק בשילוב העוף, אבל בנ"ד (קבוקים. ב.ל.) המעטה הוא טעים וערב לחיך, ויש בנ"א אף שאוהבים את המעטה יותר מהבוטן עצמו, בגלל טעמו המשובח, ויש שאף משאירים את הבוטנים ואוכלים רק את החיפוי דבר שלא מצוי בציפוי הדק של השניצל, ולכן א"א לומר שיתבטל לבוטן".
וכן כתב בילקו"י ברכות כרך א' עמ' תקמ"ג: "השניצל ל"ד לקבוקים או קסטה של גלידה, שמבואר בחזו"ע שמברכים עליהם מזונות, אף שהם ב' דברים נפרדים, כי הרוב זה הקמח ואנשים אוכלים זאת גם במטרה לשם הציפוי והבסקויט, ושיעור הקמח שבקבוקים הוא כשיעור הבוטן, וגם הוא עיקר. ודו"ק היטב".