• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

מרן בוכה ואתה ישן?! - אבא מה עשו לך? - אריה תתעורר!! - עדיף שניפגש בקליפ' ולא בקלפי!

תשלח את זה כתוב:
אם אתה לא יכול להעתיק.
תעשה קונטרול + P ותדפיס את כל הכתבה לקובץ PDF
ותוכל להעלות לנו שנראה.
בתודה מראש
לקראת סוף השיחה עברו הדוברים לנושא נוסף שתפס כותרות: החלטת ש״ס לקדם הקמת חוף נפרד בין תל אביב להרצליה. ישי כהן מתח ביקורת קשה: "העובדה שאתה מדבר איתי עכשיו על הקמת חוף – היא תעודת עניות לש״ס, לא תעודת כבוד".

כהן טען כי מפלגה ששולטת שנים במשרד הפנים הייתה חייבת לטפל בכך מזמן: "איך הגענו למצב שרק היום מדברים על זה? זה כישלון של הפוליטיקה החרדית".

ארליך מנגד ביקש להדגיש את הישגיו של מנכ"ל המשרד ישראל אוזן: "בלי שר – הוא מצליח לקדם מה שאחרים לא הצליחו", אך הוסיף כי על אף הביקורת הציבורית, "אני מקווה שהחוף אכן ייוחד ולא ייבהלו מהעליהום".

כן , וזה לתפארת יו"ר התנועה "מחלל המהפכה"...
אני באמת לא בקיא במה שקורה בפוליטיקה הפנימית...
אבל תסבירו לי איך נראה לכם הגיוני שדרעי שסבל מרורות מהמרביצי - אני זוכר היטב כמה הוא סבל מהם.
אחרי שהם עברו מהעולם
היום הוא נותן להם על חשבון שס האמיתית.
זה לא נשמע הגיוני.
אני מנסה להבין אולי חלק מהמרביצי שהבינו שמרן צדק וחברו לשס.
אז דרעי עושה להם חיבוק דב להחזיק אותם חזק.

אבל לתת להם את שס, באמת מה האינטרס שלו????
אולי תחכימו אותי?

אני באמת לא בקיא במה שקורה בפוליטיקה הפנימית...
אבל תסבירו לי איך נראה לכם הגיוני שדרעי שסבל מרורות מהמרביצי - אני זוכר היטב כמה הוא סבל מהם.
אחרי שהם עברו מהעולם
היום הוא נותן להם על חשבון שס האמיתית.
זה לא נשמע הגיוני.
אני מנסה להבין אולי חלק מהמרביצי שהבינו שמרן צדק וחברו לשס.
אז דרעי עושה להם חיבוק דב להחזיק אותם חזק.

אבל לתת להם את שס, באמת מה האינטרס שלו????
אולי תחכימו אותי?
תראה
פשוט וקל
דרעי יודע (או ליתר דיוק חשב) שאנשי מרן הרב יצחק ועוד הרבה אנשים הם משלו,
ואז הוא יביא את אותם אנשים יתן להם מה שהם רוצים העיקר שהם יהיו אצלו ואותנו הוא זרק ולא התייחס
ובסוף מה קרה! אנחנו הוא לא סופר, וגם הם רובם ככולם רוצים להצביע למקור.
אז שיהיה לו בהצלחה איתם!

ואותנו הוא זרק ולא התייחס
איפה הוא זרק? איפה לא התייחס?
במה שנשמטה תמונת מרן מהדרך...
הציבור מחובר בכל לב למרן ותורתו
הוא נמצא בכבודו של עולם בשיעורו השבועי הגדול בתבל
די להתבכיינות!!!!!
שס הוקמה להקים מוסדות תורה
להקים מקואות וכו' וכו' וזה נעשה כפי שידוע למי שמעורה בפרטים
די לפגוע בה!
ביקורת כן! טרפת לא!
זה עבר את כל הפורפוציות...

איפה הוא זרק? איפה לא התייחס?
או שכבודו תמים או שאתה משחק אותך
תגיד לי מרשת בני יוסף להביא את תמונותיהם של רבני המרביצי ורק תמונה של מרן שליט''א לא להביא זה נשמע לך הגיוני
תגיד לי להתייעץ בנושא הגיוס החותמת האחרונה לאשר את חוק הגיוס זה היה אצל הרב סלים שהוראה כך להתקדם כמו שפסק הרב דב לנדא מרן הראש''ל שליט''א אפילו לא טרח לעלות ושאול אתו כלום
לדחוק את תמונתו של מרן שליט''א לפינה ובמקום זה להביא רבנים שאמרו שתורה של הרב מסטרא אחרא זה נשמע לך הגיוני לא שווה כל המקוואות והי''ר מועצות דתיות שלהם עם ברגל השניה דורסים את מורשת מרן

נושאים דומים בפורום

חזור
חלק עליון