• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

מרן בוכה ואתה ישן?! - אבא מה עשו לך? - אריה תתעורר!! - עדיף שניפגש בקליפ' ולא בקלפי!

הרב יעקב אביטן חיתן את בנו בשבוע שעבר, וגם שם הזמין את דרעי לברכה בחופה לאחר שבחים רבים ומרובים...
כבודו צוחק אני בוכה להיכן הגענו זה עוד כותב את זה מי שיודע ספר כך עושים ליצנות ואינפלציה בתואריים ה' ירחם על הדור שלנו להיכן אפשר עוד להגיע

כבודו צוחק אני בוכה להיכן הגענו זה עוד כותב את זה מי שיודע ספר כך עושים ליצנות ואינפלציה בתואריים ה' ירחם על הדור שלנו להיכן אפשר עוד להגיע
מה זה חדש לכם,
כשהוא השתחרר מהכלא הוא פתח בהתחלה בקריירה רבנית.
מסר שיעור כללי בישיבה אחת מוכרת...
וקיבל הרבה מאוד סנדקאות בבריתות...
אחר כך נמאס לו וחזר לפוליטקה...

מרן המשגיח רי'ב מכלוף דרעי שליט"א בדברי מוסר וכיבושין לבני התורה להלן הציטוט:

"בזמני בישיבת חברון נסענו לואדי קלט וכמה יסורי מצפון היו לנו אחר כך שהפסדנו סדר. היום אני אומר בלימוד זכות על בחורי הישיבות שזוכים ללמוד בליל שבת סדר ארוך של 7 שעות אחרי השטיפת מוח והנייעס והקווים שהם שומעים. ואני לא מדבר בכלל על האיפון הטמא שהוא התמכרות של הדור הצעיר. נהרסו בגלל זה משפחות. אי אפשר לשבת בשולחן ולדבר. אין יותר שיח של הורים וילדים. ילד בגיל 6-7 יושב על האיפון וזה כמו התמכרות של סמים פשוטו כמשמעו! לכן שאני נמצא בחתונות ורואה בן תורה עם בת ישראל מתחתנים ומקימים בית של תורה עם כל הקדושה, אני אומר איזה נס זה".

הדברים לכשעצמם נכוחים ונכונים, אולם ברשותכם רק שאלה קטנה: איזה טלפון אד"ם מחזיק? Q8 או 5 על 5?

נערך לאחרונה:
רק שאלה קטנה: איזה טלפון אד"ם מחזיק? Q8 או 5 על 5?
השאלה לא עליו,
אם הנכדים שלו מחזיקים רק כשר, אז מה אתה רוצה ממנו?
לא צריך סתם לכתוב נגדו.
מרן המשגיח רי'ב מכלוף דרעי שליט"א בדברי מוסר וכיבושין לבני התורה להלן הציטוט:

"בזמני בישיבת חברון נסענו לואדי קלט וכמה יסורי מצפון היו לנו אחר כך שהפסדנו סדר. היום אני אומר בלימוד זכות על בחורי הישיבות שזוכים ללמוד בליל שבת סדר ארוך של 7 שעות אחרי השטיפת מוח והנייעס והקווים שהם שומעים. ואני לא מדבר בכלל על האיפון הטמא שהוא התמכרות של הדור הצעיר. נהרסו בגלל זה משפחות. אי אפשר לשבת בשולחן ולדבר. אין יותר שיח של הורים וילדים. ילד בגיל 6-7 יושב על האיפון וזה כמו התמכרות של סמים פשוטו כמשמעו! לכן שאני נמצא בחתונות ורואה בן תורה עם בת ישראל מתחתנים ומקימים בית של תורה עם כל הקדושה, אני אומר איזה נס זה".

דוקא הקטע שהבאת יפה.
ומי שצריך חיזוק בנושאים כאלו ושומע שאפילו אדם כמוהו חושב ככה זה באמת מחזק.
לא חכמה לשמוע משגיח צדיק שמדבר נגד סמארטפון לשמוע אדם כמוהו זה בהחלט מרענן
כל הכבוד לו על הדברים

השאלה לא עליו,
על המושג "דוגמא אישית" שמעת?
שייך שכתב טלוויזיה יבוא ויטיף על שמיה"ל ובמעלת הלימוד היומי בחפץ חיים?...
שייך שחילוני מת"א יטיף לבני תורה על שמירת העיניים?...
שייך לקבל מזמר חילוני דברי מוסר ותוכחה על שמירת שירים כשרים וטהורים?
לא!
וכנ"ל פה, עוד כל אתה נגוע בדבר ומסתובב בכיס החולצה עם סמארטפון גלוי ונראה לעיני כל ישראל
מי אתה שתטיף לנו על זה?!
אם הנכדים שלו מחזיקים רק כשר, אז מה אתה רוצה ממנו?
דבר ראשון, לא כל הנכדים מחזיקים כשר וכן בניו ובנותיו שיחי'
אבל לא זה הנידון אלא המושג הינו "קשוט עצמך ואח"כ קשוט אחרים"
דוקא הקטע שהבאת יפה.אכן! וכבר כתבתי לעיל
הדברים לכשעצמם נכוחים ונכונים,
לא התכוונתי לעשות מהדבר "פרשת דרעי 2"... בסה"כ הוצגו כאן דברים כהוויתם, לנסות ולהבין מה חשב בדעתו העסקן הלז שמעשיו סותרים את דיבורו...
ולהלן כותרת מאחד המקומות שבחרו לחבר את העניין לפוליטיקה ולגיוס:
__צילום מסך_11-1-2026_2231_hm-news.co.il.jpeg

נערך לאחרונה:

הודעות אחרונות

חזור
חלק עליון