נשיא מועצת חכמי התורה
Well-known member
הרב יעקב אביטן חיתן את בנו בשבוע שעבר, וגם שם הזמין את דרעי לברכה בחופה לאחר שבחים רבים ומרובים...מישהו שקשור לרבי יעקב אביטן מאשקלון
הרב יעקב אביטן חיתן את בנו בשבוע שעבר, וגם שם הזמין את דרעי לברכה בחופה לאחר שבחים רבים ומרובים...מישהו שקשור לרבי יעקב אביטן מאשקלון
כבודו צוחק אני בוכה להיכן הגענו זה עוד כותב את זה מי שיודע ספר כך עושים ליצנות ואינפלציה בתואריים ה' ירחם על הדור שלנו להיכן אפשר עוד להגיעהרב יעקב אביטן חיתן את בנו בשבוע שעבר, וגם שם הזמין את דרעי לברכה בחופה לאחר שבחים רבים ומרובים...
מה זה חדש לכם,כבודו צוחק אני בוכה להיכן הגענו זה עוד כותב את זה מי שיודע ספר כך עושים ליצנות ואינפלציה בתואריים ה' ירחם על הדור שלנו להיכן אפשר עוד להגיע
השאלה לא עליו,רק שאלה קטנה: איזה טלפון אד"ם מחזיק? Q8 או 5 על 5?
מרן המשגיח רי'ב מכלוף דרעי שליט"א בדברי מוסר וכיבושין לבני התורה להלן הציטוט:
"בזמני בישיבת חברון נסענו לואדי קלט וכמה יסורי מצפון היו לנו אחר כך שהפסדנו סדר. היום אני אומר בלימוד זכות על בחורי הישיבות שזוכים ללמוד בליל שבת סדר ארוך של 7 שעות אחרי השטיפת מוח והנייעס והקווים שהם שומעים. ואני לא מדבר בכלל על האיפון הטמא שהוא התמכרות של הדור הצעיר. נהרסו בגלל זה משפחות. אי אפשר לשבת בשולחן ולדבר. אין יותר שיח של הורים וילדים. ילד בגיל 6-7 יושב על האיפון וזה כמו התמכרות של סמים פשוטו כמשמעו! לכן שאני נמצא בחתונות ורואה בן תורה עם בת ישראל מתחתנים ומקימים בית של תורה עם כל הקדושה, אני אומר איזה נס זה".
על המושג "דוגמא אישית" שמעת?השאלה לא עליו,
דבר ראשון, לא כל הנכדים מחזיקים כשר וכן בניו ובנותיו שיחי'אם הנכדים שלו מחזיקים רק כשר, אז מה אתה רוצה ממנו?
אכן! וכבר כתבתי לעילדוקא הקטע שהבאת יפה.
לא התכוונתי לעשות מהדבר "פרשת דרעי 2"... בסה"כ הוצגו כאן דברים כהוויתם, לנסות ולהבין מה חשב בדעתו העסקן הלז שמעשיו סותרים את דיבורו...הדברים לכשעצמם נכוחים ונכונים,

יש לו טלפון רק עם הודעות SMSאולם ברשותכם רק שאלה קטנה: איזה טלפון אד"ם מחזיק? Q8 או 5 על 5?