• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

אוצר החכמה - לא הגיע הזמן להורדת המחיר?

אני מציע לך את המצורף... [מתפרסם באישור המנכ"ל הרב @מורשת מרן שליט"א].

נערך לאחרונה על ידי מנחה:
הבעיה זה ללא תשלומים...
כמדומה (וכן מסתבר) שהתשלומים של האוצר תופסים מסגרת. א"כ אפשר לחייב ואחר כך לבקש מחברת האשראי להפוך את זה לתשלומים (פעם עשיתי כן אינני יודע אם עדיין אפשרי וצריך בירור) או לחלופין לקחת מחברת האשראי הלוואה על סמך המסגרת הפנויה בתשלומים ולשלם במזומן. ולכאורה היינו הך זה או תשלומים ברכישה.

כמדומה (וכן מסתבר) שהתשלומים של האוצר תופסים מסגרת. א"כ אפשר לחייב ואחר כך לבקש מחברת האשראי להפוך את זה לתשלומים (פעם עשיתי כן אינני יודע אם עדיין אפשרי וצריך בירור) או לחלופין לקחת מחברת האשראי הלוואה על סמך המסגרת הפנויה בתשלומים ולשלם במזומן. ולכאורה היינו הך זה או תשלומים ברכישה.
אני דיברתי על התשלומים ברכישה מ @אהרן כהן שמסתברא שאין תשלומים.
לגבי לקחת הלוואה, למה לקחת הלוואה עם ריבית של בין 8-13 אחוז, אם אפשר בתשלומים? זה תופס מסגרת, אין בעיה אפשר להגדיל את המסגרת.

אני דיברתי על התשלומים ברכישה מ @אהרן כהן שמסתברא שאין תשלומים.
לגבי לקחת הלוואה, למה לקחת הלוואה עם ריבית של בין 8-13 אחוז, אם אפשר בתשלומים? זה תופס מסגרת, אין בעיה אפשר להגדיל את המסגרת.
אתה צודק אבל צריך לבדוק אם אפשר למשוך על חשבון המסגרת הקיימת ואז לפצל את זה לתשלומים וזה שווה לעסקת תשלומים רגילה. אנסה לברר מחר.

אתה צודק אבל צריך לבדור אם אפשר למשוך על חשבון המסגרת הקיימת ואז לפצל את זה לתשלומים וזה שווה. אנסה לברר מחר.
אני עדיין מתלבט אם לקנות עכשיו במבצע שבוע הספר.
כי עדיין לא ענו לי לגבי העתקה אם ישנן דרכים שיצא מדוייק ולא כל חמש מילים צריך לתקן ידנית. זה מכביד.

אני מציע לך את המצורף... [מתפרסם באישור המנכ"ל הרב @מורשת מרן שליט"א].

🎯
הזדמנות שווה ומיוחדת – גם זוכים, גם מחזיקים תורה!
🎯

✡
רשת הכוללים "הדרת קודש" מזמינה אתכם לשותפות אמיתית בעולם התורה
✡

בתרומה חד-פעמית של 52 ש"ח בלבדאתם נכנסים להגרלה יוקרתית שיכולה לשדרג לכם את הקיץ!

מה מחכה לכם?

🏰
נופש זוגי מלכותי ב"וולדורף אסטוריה" – ירושלים

📚
התוכנה התורנית היוקרתית "אוצר החכמה" – מעל 100,000 ספרי קודש בלחיצת כפתור

🌀
שואב-שוטף חדשני – לבית מבריק בקלות

🎁
ועוד ועוד מתנות שוות ויוקרתיות!

🔹
רק 52 ש"ח בלבד – ואתם בפנים!

🔹
זכות עצומה של החזקת לומדי התורה – וברכה מובטחת!

🔹
הצטרפו עכשיו ותזכו בעוה"ז ובעוה"ב גם יחד!

📞
להשתתפות בהגרלה:
לחצו כאן
👇

אל תפספסו – ההגרלה קרובה ואתם לא רוצים להישאר מאחור.
לשאלת רבים, כל מי שרוכש כרטיס ומכניס את הטלפון שלו או את האימייל [וכ"ש גם וגם], נכנס באופן אוטומטי להגרלות היוקרתיות!

חזור
חלק עליון