רגע. מה?כאן בארץ בשר סטייק עולה לפעמים קרוב ל200 ש''ח
הרב אלחנן פרץ אומר שלא מקפידים שם על סירכות לדעת מרן הב"י כראוי.דרך אגב ההכשר של הרב רובין מעולה, הוא הכי מחמיר בכל דבר וכך גם בבשר!
רבי אלעזר אבוחצירה, הרב יהורם אברג'יל זצ"ל היו אומרים שאוכלים רק ממנו, וכך עוד רבנים רבים וטובים, הוא מקובל על כולם.
ואני יודע אישית שהולך להמון מפעלים ומשחטות בעצמו או ע"י בנו שליט"א, מטריח את עצמו בגילו המופלג לחו"ל המון ימים בשנה.
הכשר מצויין לכל הדעות!!
אני רק השבתי על מה שכתבת שמוסכם על כולם. וכתבתי שעל הב אלחנן פרץ לדוגמא אינו מוסכם.ממש לא נכון!! מקפידים על הכל!
הרב רובין עצמו אמר לנו שכולם יכולים לבוא למשחטות שלו מתי שרוצים ולבדוק בעצמם! הוא היחיד שמוכן להכניס כל מי שרוצה לראות,
לא מסתיר כלום.
פוק חזי! אחת המשחטות שלו נמצאת ברחובות.
כמדומני שהוא חלק מרבני ההכשר שםוכיום אומר שבית-יוסף & חניכי-הישיבות הכי טוב.
יש, דרך ציקבה ברח' אגריפס.ועיקר הנידון כאן על בשר בקר, וכמדומה שאין לו שחיטת בקר בארץ.
?יש, דרך ציקבה ברח' אגריפס.
ומה הבעיה בזה?כמדומני שהוא חלק מרבני ההכשר שם
שמה מוכר בשר טרי בהשגחת הרב רובין
לא דיברתי על מכירת בשר, אלא על שחיטה, כלומר שלא שוחט את הבקר בארץ אלא רק בחו"ל.שמה מוכר בשר טרי בהשגחת הרב רובין
טרי, שחיטה מקומית.לא דיברתי על מכירת בשר, אלא על שחיטה, כלומר שלא שוחט את הבקר בארץ אלא רק בחו"ל.
והיכן המשחטה?טרי, שחיטה מקומית.
בל"נ אבררוהיכן המשחטה?
גם אומר שהרב אוירבעך מהדרין הוא הכשר מצויין בעופותאבל היה אומר שב"י הכי טוב בעופות הרבה שנים
אתה שמעת ממנו?גם אומר שהרב אוירבעך מהדרין הוא הכשר מצויין בעופות
חידוש בשבילי.לא, שמעתי מתלמידו הרב בנימין ביטון שליט"א, העורך של ספריו, בפן התורני.
אני חושב שאתה כנראה לא מכיר את הרב רובין, אם היית מכיר אותו היית יודע איזה קפדן הוא.אני רק השבתי על מה שכתבת שמוסכם על כולם. וכתבתי שעל הב אלחנן פרץ לדוגמא אינו מוסכם.
לגוף הדברים אני לא חושב שאתה מבין בשחיטה כמו הרב אלחנן פרץ, ואני מעדיף לסמוך עליו. בעז"ה אעלה מאמר הלכתי שלו בענין, שיובן מה בדיוק הנידון כאן.
גם מה שכתבת שהוא היחיד שנותן להכנס למשחטות שלו מתי שרוצים אינו נכון, כי גם במשחטות של בית יוסף זה כך. ולגבי עופות הרב אלחנן פרץ אומר כבר שנים ששחיטת בית יוסף הכי טובה, וכיום אומר שבית-יוסף & חניכי-הישיבות הכי טוב.
ועיקר הנידון כאן על בשר בקר, וכמדומה שאין לו שחיטת בקר בארץ.