• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

בני התורה האתיופים - מה יהיה עליהם?

איזה פיל ?? 🤔🤔
אחר המחילה כנראה צריך להיות פלפלן (עם כמה קבין של נייס) גדול כדי לרדת לסוף דעתכם,
עכ''פ אם אני מבין לרמזים שלכם, ושמא מיירי בקדושתם של ביתא ישראל שאני חרד להם, אז כנראה שהסיבה שלא מדברים על הפיל שבחדר...
משום שמעיקרא אולי וכולי האי, זה היה רק עכבר שניפחו אותו ועשו ממנו פיל, והיום ב''ה אכשורא דרא והבינו שכולי האי ואולי זה רק עכבר 🥴
מ''מ בהשגחה פרטית על זה יאות להליץ את הפס' בפרשה שלנו ויחי "בסודם אל תבוא נפשי" ואם צריך אז שגם "בקהלם אל תחד כבודי",
ועל ביתא ישראל יאות להליץ את הפס' גם בפרשה שלנו
"המלאך (הוא מרן מלכא רבינו עובדיה כמו שגילה לנו בהקדמה ליחו''ד ח''א ששמו עבדיה בלי ו' וכן עובדיה יוסף בן יעקב הם גימטריה 91 כמניין התשובות שם, ולנידו''ד הוא גם גימטריה מלאך) הגואל (האחרון של בני קהילתי)
אותי (ואת כל בני קהילתי)
מכל רע יברך את הנערים (ר''ת ניצוצות ממרן הרב עובדיה יוסף)
ויקרא בהם שמי (ואם שמו נקרא עלינו מי לא ירא מאיתנו?! 🤔😯)
ושם אבותי אברהם ויצחק וידגו לרוב בקרב הארץ".😍
הוא התכוון למשהו אחר בכלל וזה לא משנה בכלל

חלילה! לרגע לא זו הייתה הכוונה.
מי יבוא אחר המלך מרן זיע"א
סתם מסקרן מה עם מרן שליט"א בכל הסיפור....
הוא התכוון למשהו אחר בכלל וזה לא משנה בכלל
אכן נודע הדבר, מ''מ זכינו למילי דאורייתא.עכ''פ לגופו של עניין כבר העירו זאת לעיל, והמוליך והמביא של האיגוד ניני חדרי דחה אותם כדבעי וסגר את הגולל. וגם אני עכשיו הזכרתי קמעא בעניין זה שהוא בחינת הרע במיעוטו, ושגם אחרים יקחו חלק בקליטה הרוחנית של הקהילה.

וכמשתתף בכל הכנסים, ומשתדל לעורר את אחי לשתף פעולה עם המנהלים, כי בסופו של יום מהם תבוא הישועה, וכמו שהעיר זאת המשנה למלך הראש''ל רבנו יצחק יוסף שליט''א בשיחה לבני הקהילה שזה שהרבה רבנים ואנשים תומכים ומעודדים את בני הקהילה בחיזוק רוחני מ''מ השינוי האמיתי יבוא רק מהם!.עכת''ד.
ואני מעיד שמלבד העסקנים שיחיו הנ''ל, (שמקדישים את עצמם לפעילות זאת שתעלה על הגל, שאי''ה אחריה "מים רבים לא יוכלו לכבות את האהבה ונהרות לא ישטפוה" ותורתם תכריז עליהם בגלוי, שהם עומדים מאחורי הקברניט הזאת, ומסתמא שהם חדורי מטרה והיא לשלב את בני הקהילה בעולם הישיבות כאחד שבטי ישראל ובאותו נשימה, לשמור על כבודם של כל עושי המלאכה הנוטלים חלק בחזו''ע יוסף הזה!) וכמעט לאף אחד מהמשתתפים אין שום דריכת רגל בנייס הזה, ששוב פעם סקרנות מיותרת מנסה לעורר שיח סביב זה(ולכל העם בשגגה),
ולבני הקהילה מזמן יש להם רב אחד, "ומה שהיה הוא שיהיה" ר''ת משה, ומי לנו כמשה רבנו של הדור כמרן מלכא וממשיך דרכו המשנה למלך והראש''ל רבנו יצחק יוסף שליט''א ותו-לא מידי!

ועליו יאות להליץ את הפס' שמלווה אותי אישית "כי ביצחק יקרא לך זרע", כשיבואו לשאול מי זה רבנו עובדיה אחרי הסתלקותו של מרן מלכא רבינו עובדיה? אף אתה תשיב לו "כי ביצחק יקרא לך זרע (זה רבינו עובדיה)" והדברים פשוטים מאוד מאוד והאריכות בזה למותר.

אז אני מבקש בכל לשון של בקשה מהחברים בשרשור הזה דייקא, שאיכפת להם כמובן מכבודו של מרן מלכא שנקרא על בני הקהילה שלנו, והבני תורה הללו הם ''מעשי (של מרן עובדיה יוסף) ידיו להתפאר'', "ופירותיו בעולם הזה"
לא לגרור את השרשור הזה, ובעצם את הנושא העיקרי שאותו אנחנו מבקשים לעסקנות ולהפיל אותנו בין הכסאות, כי מהניסיון כאן בכה''ג, שיח כזה יכול להרוס את כל השרשור, ולהביא אותו לנעילה
.

ואת זה תשאירו לעסקנים שם כנ''ל (לטוב ולמוטב) שהרימו את הכפפה ע''מ לשפר את המצב ולהביא את הבעיה לפתורנה אחת ולתמיד!,
ובתקווה שחפץ ה' בידם יצלח, ויצליחו ללכת בין הטיפות "למען אחי (חבשים יהודי אתיופיה) ורעי (ורבנו עובדיה יוסף)" ותו-לא מידי!

ולא נותר לנו אלא להרים את קולו של מרן מלכא, ולדרוש את הפס' "את אחי (חבשים יהודי אתיופיה) אנכי מבקש"
תבורכו מפי עליון 🙏 ולקחת חלק בהיסטוריה הזו.

קבצים מצורפים

• מכתב של מרן1.png
    מכתב של מרן1.png
    49.5 KB · צפיות: 13
  • לשלב את זה בכריכה הקדמית של הספר, סמוך ל-את אחי אנכי מבקש.jpg
    לשלב את זה בכריכה הקדמית של הספר, סמוך ל-את אחי אנכי מבקש.jpg
    97.6 KB · צפיות: 13
  • הדמיה.jpg
    הדמיה.jpg
    782.5 KB · צפיות: 13
חזור
חלק עליון