איפה ניתן להשיג באשדוד ח"א וח"ב? אם עדיין נשאר, חלק א' היה באור החיים וחלק ב' ביפה נוף.
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 13 Nov 2024 #41 חיים אלוש אמר: איפה ניתן להשיג באשדוד ח"א וח"ב? לחץ כדי להרחיב... אם עדיין נשאר, חלק א' היה באור החיים וחלק ב' ביפה נוף.
חיים אלוש אמר: איפה ניתן להשיג באשדוד ח"א וח"ב? לחץ כדי להרחיב... אם עדיין נשאר, חלק א' היה באור החיים וחלק ב' ביפה נוף.
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 13 Nov 2024 #42 חזון גבריאל אמר: שיהיה בשעה טובה. ה' יתברך ימלא כל משאלות ליבך לטובה ולברכה, להמשיך להגדיל תורה ולהאדיר, עם עוד הרבה חיבורים טובים ומועילים בכל נושאי התורה. כמה עולה חלק ב'? לחץ כדי להרחיב... אאל"ט 50 ש"ח.
חזון גבריאל אמר: שיהיה בשעה טובה. ה' יתברך ימלא כל משאלות ליבך לטובה ולברכה, להמשיך להגדיל תורה ולהאדיר, עם עוד הרבה חיבורים טובים ומועילים בכל נושאי התורה. כמה עולה חלק ב'? לחץ כדי להרחיב... אאל"ט 50 ש"ח.
פותח הדיון פותח הדיון השבת הלכה למעשה Active member 15 Nov 2024 #43 בנימין לוריא אמר: אם עדיין נשאר, חלק א' היה באור החיים וחלק ב' ביפה נוף. לחץ כדי להרחיב... באשדוד יש ח''א בסניף יהודה הנשיא 8 אשדוד 08-8659914 וח''ב כבר אין ביפה נוף יש אצלי ספרים בודדים למעוניניים.
בנימין לוריא אמר: אם עדיין נשאר, חלק א' היה באור החיים וחלק ב' ביפה נוף. לחץ כדי להרחיב... באשדוד יש ח''א בסניף יהודה הנשיא 8 אשדוד 08-8659914 וח''ב כבר אין ביפה נוף יש אצלי ספרים בודדים למעוניניים.
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 15 Nov 2024 #44 השבת הלכה למעשה אמר: באשדוד יש ח''א בסניף יהודה הנשיא 8 אשדוד 08-8659914 לחץ כדי להרחיב... בטוח? הייתי שם השבוע, שאלתי את המוכר ואמר שאין.
השבת הלכה למעשה אמר: באשדוד יש ח''א בסניף יהודה הנשיא 8 אשדוד 08-8659914 לחץ כדי להרחיב... בטוח? הייתי שם השבוע, שאלתי את המוכר ואמר שאין.
פותח הדיון פותח הדיון השבת הלכה למעשה Active member 17 Nov 2024 #45 בנימין לוריא אמר: בטוח? הייתי שם השבוע, שאלתי את המוכר ואמר שאין. לחץ כדי להרחיב... זה מה שכתוב באתר, אין לי דרך אחרת לדעת. לי בכל אופן אין כבר את ח''א.
בנימין לוריא אמר: בטוח? הייתי שם השבוע, שאלתי את המוכר ואמר שאין. לחץ כדי להרחיב... זה מה שכתוב באתר, אין לי דרך אחרת לדעת. לי בכל אופן אין כבר את ח''א.