אשמח למידע איפה אוכל לרכוש באיזור המרכז קיצור שולחן ערוך ילקוט יוסף והאם יצא מהדורה חדשה תודה רבה
מטעמי שבת New member 11 דצמבר (12) 2024 #21 אשמח למידע איפה אוכל לרכוש באיזור המרכז קיצור שולחן ערוך ילקוט יוסף והאם יצא מהדורה חדשה תודה רבה
ס"ט Well-known member 11 דצמבר (12) 2024 #22 מטעמי שבת אמר: אשמח למידע איפה אוכל לרכוש באיזור המרכז קיצור שולחן ערוך ילקוט יוסף והאם יצא מהדורה חדשה תודה רבה לחץ כדי להרחיב... עיר? בדרך כלל בכל עיר. אבל בכל זאת תכתוב עיר מדוייקת ויהיה אפשר לכווין אותך
מטעמי שבת אמר: אשמח למידע איפה אוכל לרכוש באיזור המרכז קיצור שולחן ערוך ילקוט יוסף והאם יצא מהדורה חדשה תודה רבה לחץ כדי להרחיב... עיר? בדרך כלל בכל עיר. אבל בכל זאת תכתוב עיר מדוייקת ויהיה אפשר לכווין אותך
מטעמי שבת New member 11 דצמבר (12) 2024 #23 סט אמר: עיר? בדרך כלל בכל עיר. אבל בכל זאת תכתוב עיר מדוייקת ויהיה אפשר לכווין אותך לחץ כדי להרחיב... בני ברק
סט אמר: עיר? בדרך כלל בכל עיר. אבל בכל זאת תכתוב עיר מדוייקת ויהיה אפשר לכווין אותך לחץ כדי להרחיב... בני ברק
יהודה מ. Well-known member 31 Jan 2025 #26 מטעמי שבת אמר: עדיין רלוונטי אשמח לתשובה היכן ניתן לרכוש תודה רבה לחץ כדי להרחיב... יש אצלי יד שניה משומש שאני רוצה להעביר. מענין אותך?
מטעמי שבת אמר: עדיין רלוונטי אשמח לתשובה היכן ניתן לרכוש תודה רבה לחץ כדי להרחיב... יש אצלי יד שניה משומש שאני רוצה להעביר. מענין אותך?
מטעמי שבת New member 1 פברואר (2) 2025 #27 יהודה מ. אמר: יש אצלי יד שניה משומש שאני רוצה להעביר. מענין אותך? לחץ כדי להרחיב... אתה מוכר או נותן לזיכוי הרבים?
יהודה מ. אמר: יש אצלי יד שניה משומש שאני רוצה להעביר. מענין אותך? לחץ כדי להרחיב... אתה מוכר או נותן לזיכוי הרבים?
מטעמי שבת New member 1 פברואר (2) 2025 #28 אברך מבני ברק אמר: בבני ברק הרב יניב עזיז - יחזקאל 5 פנחס ראובן לחץ כדי להרחיב... מה המחיר פחות או יותר ? והיכן הכי זול? תודה רבה
אברך מבני ברק אמר: בבני ברק הרב יניב עזיז - יחזקאל 5 פנחס ראובן לחץ כדי להרחיב... מה המחיר פחות או יותר ? והיכן הכי זול? תודה רבה
יהודה מ. Well-known member 1 פברואר (2) 2025 #29 מטעמי שבת אמר: לזיכוי הרבים? לחץ כדי להרחיב... אבל זה משומש......
מטעמי שבת New member 2 פברואר (2) 2025 #30 מאמין שכבודו ת"ח חשוב ועל כן נעשה בו שימוש... אך בכל זאת שואל כמה משומש...?