משתוקק להחכים
Member
למה רק המ"ב השילטי גיבורים וכל האחרונים מדברים להדיא על שיער תלוש של עצמם או של חברתה..הבאתי משנה ברורה מפורש, שמדבר על פאה משער האשה עצמה,
לא שערות של סוסים ולא קש וגבבה..
למה רק המ"ב השילטי גיבורים וכל האחרונים מדברים להדיא על שיער תלוש של עצמם או של חברתה..הבאתי משנה ברורה מפורש, שמדבר על פאה משער האשה עצמה,
פאות הפרוצות של ימינו שיש בהם מכשול אדיר של פריצות על זה דיברתי תן לי גדול של היום שאומר שבכל זאת מותרהבאתי משנה ברורה מפורש,
גם אם תחזור על טעות אלפי פעם זה לא יהפוך לאמתלמה רק המ"ב השילטי גיבורים וכל האחרונים
והמשנה ברורה לא מדבר על חצר,גם אם תחזור על טעות אלפי פעם זה לא יהפוך לאמת
השלטי גיבורים מדבר במפורש בחצר
תורה ניתנה רק לעמי ארצות לא הבנתי ????גם היום יש הרבה פאות שעם הארץ יכול להבדיל,
נברא גם נברא, אילו לא היה נברא הייתי כותב שזהו משל.תיאור יפה וכנראה סיפור שלא נברא..
תראה את דברי הגר''ח,תורה ניתנה רק לעמי ארצות לא הבנתי ????
למה אתה מטעה את הציבור????השלטי גיבורים מדבר במפורש בחצר
דעתו של הרב שליט"א ידועה וברורה, אבל גם דעתם של החולקים ידועה וברורה למי שרוצה להבין ולא רק להתנגח בסיסמאות.אם אתה אמיתי תעיין בקונטרס של הרב
אני מסכים עם מה שמרן אסר, אך אתם לא מסכימים עם מה שהמשנ''ב התיר,אם אתה אמיתי תעיין בקונטרס של הרב
ואז תנופף משנה ברורה משנה ברורה ...יש לך כאן תורה ברורה
תורה היא וללמוד אני צריךנא לא להמשיך בדיון אם פאה מותרת מצד הדין או לא, שלא נאלץ לנעול את הדיון, כמו דיונים אחרים בעניין זה שננעלו.
זה גופא הנידון., אך האם זו צורה של יהודי?!
יש בזה מלא דיונים בפורום, תוכל לראות שם.תורה היא וללמוד אני צריך
מה הבעיה לדון בענין הפאה נכרית אם מותר או אסור כל שזה גובל כדרכה שלל תורה ובאמת לדון בעניין הזה כמו שצריך מה הבעיה ???
זה לא פוליטיקה וכדו' או ביזוי ת''ח וכדו' אז מה הבעיה בדיוק לא הבנתי ...?.?.?.?.?
אבל בכל אופן נכבד את הבקשה ותן לחכם ...............
או כיפת קאסטם.דמו בנפשיכם שנגיע חלילה למצב, שישיבות שלימות, מאות אלפי בחורים, ישבו בסדר וילמדו בריתחה דאורייתא, כשבראשם אין כיפה אלא פאה. ברור הוא שלכו"ע הדבר מותר
הדבר ברור לכולם, וכדאי שההנהלה תאכוף ותמחק ניקים כפולים לפי כתובות IP, זה יחסוך לנו הרבה בלבול מח.נראה לי שאתה "ספרדי טהור" בתחפושת... מוטב תעצור פה ולא תמשיך בהשקעה בהפך אמיתתה של תורה ואכהמ"ל
דרך אגב אם אתה מרמז עלי אני לא ניק כפול,הדבר ברור לכולם, וכדאי שההנהלה תאכוף ותמחק ניקים כפולים לפי כתובות IP, זה יחסוך לנו הרבה בלבול מח.
ה' ישמור!ספרדי שלומד יביע אומר לא צריך לפתוח משנה ברורה