• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • שימו לב: ניתן לשלוח (בקובץ וורד) יישובים ומערכות בתורת מרן רבינו עובדיה יוסף זלה"ה, לקובץ בית יוסף תשפ"ו. למייל: office@moreshet-maran.com עד לחג השבועות תשפ"ו. אין התחייבות לפרסם, והרשות נתונה לערוך את הדברים לפני הפרסום. ניתן גם לשלוח מכתבים והערות על הגליונות הקודמים.

האם מכון מאור ישראל מוציאים ספר ליום השנה תשפ"ג

לוית חן בשלבי סיום. מדובר על הרבה הוספות וגיליונות והערות ומכתבי הלכה של מרן לפי סדר השלחן ערוך. מכל המחברות והגיליונות שבכל הספרים שבבית! דיברו על זה בעבר הרב יעקב סיני שזה חזון עובדיה שבת חלק ז'. הוא התכוון לזה.
תגלית בפרסום ראשון בפורום מורשת מרן: עובדים כעת על מאור ישראל דרושים חזק. יהיה עוד 2 כרכים בנוסף לכרך הקיים. מדובר באלף (!) עמודים מכתב-יד קודשו של מרן!!!

אם אפשר לנצל במה זו לקרוא לעורכי ספרי מרן זצל''ל.
למה זה לוקח כל כך הרבה זמן?
האם צריך עוד עורכים?
אני מכיר כמה שיסכימו גם בחינם.
רק תפנו לעזרת הציבור אני בטוח שתופתעו מהירתמות הציבור

אם אפשר לנתל במה זו לקרוא לעורכי ספרי מרן זצל''ל.
למה זה לוקח כל כך הרבה זמן?
האם צריך עוד עורכים?
אני מכיר כמה שיסכימו גם בחינם.
רק תפנו לעזרת הציבור אני בטוח שתופתעו מהירתמות הציבור
חחחח
גם אני הייתי מצטרף לשם.... וניסיתי את מזלי פעם ולא עלה בידי בעווה"ר.
אבל זכינו להיות ב @מורשת מרן .... תביא את החברים שלך שיעזרו. לא חסר עבודה כאן עד שאתה הולך לשם.... הכול זה אותו עילוי נשמה ונחת רוח לאותו צדיק...

לוית חן בשלבי סיום. מדובר על הרבה הוספות וגיליונות והערות ומכתבי הלכה של מרן לפי סדר השלחן ערוך. מכל המחברות והגיליונות שבכל הספרים שבבית! דיברו על זה בעבר הרב יעקב סיני שזה חזון עובדיה שבת חלק ז'. הוא התכוון לזה.
האם יצא כחלק ז', או לוית חן?
והאם יצא באמת לקראת יום השנה תשפד?
ומה לגבי מהדורה חדשה לכל ספרי חזון עובדיה?

ומה לגבי ילקו"י ברכות חדש?
מה הקשר אליהם?
האם יצא כחלק ז', או לוית חן?
והאם יצא באמת לקראת יום השנה תשפד?
ומה לגבי מהדורה חדשה לכל ספרי חזון עובדיה?
הרב יעקב סיני אמר בהתחלה חלק ז. אבל בסוף זה יהיה לוית חן.
האם יצא לקראת שנת תשפ"ד, רק יודע תעלומות יודע...
חזון עובדיה, עוד חזון למועד...

עדכון אמתי: לוית חן עומד לצאת בעז"ה לקראת סוף החורף. כלומר חודש ניסן בעזה"י.
לגבי מאור ישראל, לא יודע מי הגניב את הדברים לאוזני הרב @ישראל כי בדקתי את הדברים מקרוב ואמרו שזה לא בתוכנית...

חזור
חלק עליון