וכפי שהובא כאן.גם רב דוב לנדא כתב מכתב דומה ביתד של אתמול ממש באותו מסר של אל תתראו וכו'
נ.ב. צ'אט זה מאושר בנטפרי.
וכפי שהובא כאן.גם רב דוב לנדא כתב מכתב דומה ביתד של אתמול ממש באותו מסר של אל תתראו וכו'
בהיות וכאן המקום, אענה לך כאן, רוב ככל גדולי ישראל לא אמרו על זה כלום. אז ברשותך, נחגוג כבכל שנה.דברים שענו לך שם.
תעשה כרצונך. אתה רוצה לעשות מסיבות המוניות של עשרות אנשים. אתה רוצה שנבך יסתובב עם מכוניות התתי"ם וישימו שירים. בהצלחה...בהיות וכאן המקום, אענה לך כאן, רוב ככל גדולי ישראל לא אמרו על זה כלום. אז ברשותך, נחגוג כבכל שנה.
פורים שמח.
נוסיף את דברי מרן שליט"א בעניין ה'פרס ישראל'. בזמן שכזה.בהיות וכאן המקום, אענה לך כאן, רוב ככל גדולי ישראל לא אמרו על זה כלום. אז ברשותך, נחגוג כבכל שנה.
פורים שמח.
ישועות מקיפות ורחמים פשוטים.בהיות וכאן המקום, אענה לך כאן, רוב ככל גדולי ישראל לא אמרו על זה כלום. אז ברשותך, נחגוג כבכל שנה.
פורים שמח.
אתה משווה?נוסיף את דברי מרן שליט"א בעניין ה'פרס ישראל'. בזמן שכזה.
לא הבנתי. אתה בכח רוצה להצדיק מה? טיולים ברחובות עם בוקסוט? או חגיגות באולמות גדולים?אתה משווה?
אין דרך להצדיק טיולים ברחובות עם בוקסות. הוא לא שייך לשמחת פורים של חז"ל. לעשות הסעודה במשפחה המורחבת גם באולם יש מקום לדון.לא הבנתי. אתה בכח רוצה להצדיק מה? טיולים ברחובות עם בוקסוט? או חגיגות באולמות גדולים?
לפני כחודשים אלפים מאחינו החילונים חגגו את תחילת השנה הלועזית מכספי כל עירייה ועירייה השקיעו אלפי כספים למופעים וזמרים למיניהם ובתיקשורת של החילונים אמרו שזה רק ניצחון שלנו שאחרי מה שעשו בשמחת תורה ( ב 7 באוקטובר למיניהם ) שלא נשבר רוחנו . ועדין עם ישראל חי וקים . עם הנצח לא מפחד וכו' זה מה שהם אומרים....ואל תשיבוני מיום העצמאות כי ביום העצמאות מן הסתם חלק גדול ומרכזי יוקדש למשפחות כך שזה חלק מהאירוע משא''כ ביום פורים שזה יום שמחה.
אמת מה שכתבת, אבל מה לעשות שזה לא נכון לעשות כן....לפני כחודשים אלפים מאחינו החילונים חגגו את תחילת השנה הלועזית מכספי כל עירייה ועירייה השקיעו אלפי כספים למופעים וזמרים למיניהם ובתיקשורת של החילונים אמרו שזה רק ניצחון שלנו שאחרי מה שעשו בשמחת תורה ( ב 7 באוקטובר למיניהם ) שלא נשבר רוחנו . ועדין עם ישראל חי וקים . עם הנצח לא מפחד וכו' זה מה שהם אומרים....
אז למה בפורים זה נהפך לפתע משום שאנחנו שמחים לאי התחשבות באלפי משפחות של חטופים/נרצחים/פצועים קשה ???
אפשר לחשוב ולהשתתף בכאב ומאידך לשמוח בשמחת פורים זה לא סותר !
תשמע את הראיון שעשו לרב משה מאיה אמש בקול ברמה ושם הוא מסביר איך זה לא סותרשזה לא נכון לעשות כן....
ב"ה שכיוונו והבנו שהגר"ד לא לבד. וסברתו בזה היא סברתם של כל גדו"י.בהיות וכאן המקום, אענה לך כאן, רוב ככל גדולי ישראל לא אמרו על זה כלום. אז ברשותך, נחגוג כבכל שנה.
פורים שמח.
למה כ?כאחד
אולי רק בבני ברק כי במקומות אחרים זה לא היה נראה ככה...איך שזה נראה, השנה היתה הכי פחות רועשת בפורים, אנשים שמחו מאוד, אבל בצורה מכבדת בלי יותר מדי רעש ברחובות!
עברתי בבני ברק ולא האמנתי שאין בקושי פקקים בכבישים, הכל זרם כמעט כרגיל...
כנראה שהוראתו של הגר"ד יוסף שליט"א ועמוד ההוראה הגר"י זילברשטיין שליט"א פעלו את פעולתם.