תודה. אולי אעלה בהמשך תמונות מעניינות מההכנה. זה באמת שלכם ?.? פשוט מושלם מכובד ויפה מאוד
פותח הדיון פותח הדיון מתלמידי מרן הראש"ל Moderator 5 אפריל 2024 #21 בגדי מלכים אמר: תודה. אולי אעלה בהמשך תמונות מעניינות מההכנה. לחץ כדי להרחיב... זה באמת שלכם ?.? פשוט מושלם מכובד ויפה מאוד
בגדי מלכים אמר: תודה. אולי אעלה בהמשך תמונות מעניינות מההכנה. לחץ כדי להרחיב... זה באמת שלכם ?.? פשוט מושלם מכובד ויפה מאוד
בגדי מלכים Active member 5 אפריל 2024 #22 מתלמידי הרשל''צ אמר: זה באמת שלכם ?.? פשוט מושלם מכובד ויפה מאוד לחץ כדי להרחיב... תודה. בעזרת ה' הדגם החדש יהיה הרבה יותר מקצועי. בקרוב.
מתלמידי הרשל''צ אמר: זה באמת שלכם ?.? פשוט מושלם מכובד ויפה מאוד לחץ כדי להרחיב... תודה. בעזרת ה' הדגם החדש יהיה הרבה יותר מקצועי. בקרוב.
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 9 אפריל 2024 #23 @בגדי מלכים, יש קשר בין הס"ת הנ"ל למה שחיפשת פה?
אמונה ובטחון Well-known member 9 אפריל 2024 #24 @בגדי מלכים עבודה נפלאה מאוד! אגב, מה בסוף, זה בביהכנ"ס של מרן אור חביב, או מורשת מרן של אב"י (אבי בן ישראל)? כי אני הבנתי שזה הולך לאור חביב.
@בגדי מלכים עבודה נפלאה מאוד! אגב, מה בסוף, זה בביהכנ"ס של מרן אור חביב, או מורשת מרן של אב"י (אבי בן ישראל)? כי אני הבנתי שזה הולך לאור חביב.
בגדי מלכים Active member 10 אפריל 2024 #25 אמונה ובטחון אמר: @בגדי מלכים עבודה נפלאה מאוד! אגב, מה בסוף, זה בביהכנ"ס של מרן אור חביב, או מורשת מרן של אב"י (אבי בן ישראל)? כי אני הבנתי שזה הולך לאור חביב. לחץ כדי להרחיב... בית מורשת מרן
אמונה ובטחון אמר: @בגדי מלכים עבודה נפלאה מאוד! אגב, מה בסוף, זה בביהכנ"ס של מרן אור חביב, או מורשת מרן של אב"י (אבי בן ישראל)? כי אני הבנתי שזה הולך לאור חביב. לחץ כדי להרחיב... בית מורשת מרן
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 8 Nov 2024 #27 תיק לס''ת - דגם מרן תיק לס''ת - דגם מרן תיק לספר תורה, ארגז לספר תורה, תיק לס''ת. www.nezerhakodesh.co.il
תיק לס''ת - דגם מרן תיק לס''ת - דגם מרן תיק לספר תורה, ארגז לספר תורה, תיק לס''ת. www.nezerhakodesh.co.il
י ישועה ורחמים Well-known member 8 Nov 2024 #28 בנימין לוריא אמר: הצג קובץ מצורף 27650 לחץ כדי להרחיב... כמדומני שזה בבית כנסת בית יעקב ספרא בפלטבוש, של הרב אליהו מנצור.
בנימין לוריא אמר: הצג קובץ מצורף 27650 לחץ כדי להרחיב... כמדומני שזה בבית כנסת בית יעקב ספרא בפלטבוש, של הרב אליהו מנצור.
עבד להשי"ת Active member 8 Nov 2024 #29 ספר תורה ממש יפה וייחודי מזכיר מאוד את הכיכר באלעד (שאגב עברה לכניסה לאלעד וגם הכביש בכניסה שם שונה ונקרא "דרך מרן")הצג קובץ מצורף 27662
ספר תורה ממש יפה וייחודי מזכיר מאוד את הכיכר באלעד (שאגב עברה לכניסה לאלעד וגם הכביש בכניסה שם שונה ונקרא "דרך מרן")הצג קובץ מצורף 27662