• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • שימו לב: ניתן לשלוח (בקובץ וורד) יישובים ומערכות בתורת מרן רבינו עובדיה יוסף זלה"ה, לקובץ בית יוסף תשפ"ו. למייל: office@moreshet-maran.com עד לחג השבועות תשפ"ה. אין התחייבות לפרסם, והרשות נתונה לערוך את הדברים לפני הפרסום. ניתן גם לשלוח מכתבים והערות על הגליונות הקודמים.

הכשרת דג קרפיון

א.י

New member
שלום וברכה,
רציתי לברר לגבי כשרות על דג קרפיון שדגתי בכנרת.
א. כיצד מכשירין אותו ?
ב. בדיעבד לאחר שהורידו לו את הראש ובדקו אותו מתולעים (אדם שהוא טבח, לא מבין בכשרויות, מסורתי שלא מוחזק אוכל נבילות וטריפות ושאר גיעולים)
וטחנו אותו ב' פעמים, האם מותר באכילה?
 
אין לך הרשאות מספיקות להגיב כאן.
חזור
חלק עליון