תסבירוכמובן לתת ליין להפתח.
וכמובן לא להגזים. ודבר זה תלוי ברגילות השותה, אם רגיל לשתות וכו'רק יין יבש מבלי לערבב משקאות חריפים אחרים, לא על בטן ריקה, לשתות מעט מעט, לא להגזים באכילה, לשתות בין לבין גם מים.
יין של יצחק רם מאד מומלץ. קצת יקר סביבות 100 ש"ח לבקבוק. וכמובן לתת ליין להפתח.
יין של יצחק רם שהזכרתי, לפתוח את הבקבוק לפחות שעה לפני השתיה, או למוזגו לכלי מיוחד הנקרא דיקנטר.תסביר
מעולה שבמעולים.מישהו מכיר יין המערה?
יקר?מעולה שבמעולים.
יחסית כן.יקר?
מעל 100?יחסית כן.
יין שנפתח היטב הביסולפיט מתנדף.בלי ביסולפיט
לא קניתי, אבל כמדומני שנמכר בהרבה יותר, תלוי בשנים, לא פחות מ250.מעל 100?
יין שנפתח היטב הביסולפיט מתנדף.
תסביר
אגב, המחקר טוען שלא הביסולפיט גורם לתחושת ההאנגאובר, אלא טאנינים הנמצאים בקליפת הענב, שכן גם יין לבן מכיל ביסולפיט, ואינו גורם לתחושה זו, והשוני בין היין הלבן לאדום חוץ מזני הענב כמובן, הוא שמייצרים אותו ללא קליפת הענב.ובלי ביסולפיט בכלל (שהיא מה שגורמת בדרך כלל את כאבי הראש והתחושה העמומה למי שמרגיש אחרי שתיית יין)