מישהו יכול להסביר לי מדוע הרבה נמשכים (בפרט מבוגרים) לוודקה או ערק בעירבוב דוקא דברים מרים או חלשים כמו אשכוליות או תפוזים? למה לא משהו חזק שיכהה קצת את הוודקה ענבים.
מישהו יכול להסביר לי מדוע הרבה נמשכים (בפרט מבוגרים) לוודקה או ערק בעירבוב דוקא דברים מרים או חלשים כמו אשכוליות או תפוזים? למה לא משהו חזק שיכהה קצת את הוודקה ענבים.
תמיד יש את מי שאוהב יין או משקאות חריפים, אבל יש את אלה שנמשכים לזה מחמת החברה או 'הרגשה' שזה יוצר או האווירה שיש בכל השתיה החריפה ולא בטוח שכל אלה באמת נהנים מהטעם, מסתמא גלידה קרמיסימו יותר טעים להם....
תמיד יש את מי שאוהב יין או משקאות חריפים, אבל יש את אלה שנמשכים לזה מחמת החברה או 'הרגשה' שזה יוצר או האווירה שיש בכל השתיה החריפה ולא בטוח שכל אלה באמת נהנים מהטעם, מסתמא גלידה קרמיסימו יותר טעים להם....
זו שאלה טובה
כמו למה לערבב הרבה חריף בדגים או בחמין אם לשים סילאן?
למה לשים הרבה קפה שחור חזק ומר אם אפשר שוקו בננה?
למה לקנות גלידת פיסטוק חצי מרה אם אפשר גלידה אקסטרים בראוניז?
למה לשתות מיץ גזר אם אפשר אייס קפה וניל עוגיות?