• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

חדשות ועידכונים על מנהיג הדור ונשיא החכמים מרן הראשון לציון רבינו יצחק יוסף שליט"א

הערב בשמחת נישואי בן זקוניו של יו"ר ועד הישיבות הרב חיים אהרן קאופמן באולמי "וגשל" בב"ב
משוחח עם הגר"י רוזן- ר"י "אור ישראל"
1762717852761.png1762723656070.png45e6cf37-304f-462f-b1fc-e6ba7d5f0a94.jpeg

נערך לאחרונה:
אתר מורשת מרן:
ימשיך לנהל את בני עדות המזרח: מרנן ורבנן מנהיגי היהדות החרדית בארה״ב באיגרת חיזוק למנהיג הדור מרן הראש״ל רבנו יצחק יוסף שליט״א | ראשוני

נערך לאחרונה על ידי מנחה:
אכן כן
הרב אריה בוטבול שליט"א
אריה או אהרן?
היה לי מלמד בת"ת (פרי חדש בב"ב), שגר בשיכון ו (כמדומה רח' רימון), ואח"כ נהיה למנהל בת"ת בבת ים, שמשפחתו בוטבול וכמדומה ששמו הפרטי אהרן, (אא"כ ממרחק השנים מתחלף לי בחתנא דבי נשיאה). שנתן לנו הרבה דוגמא אישית ואהבת תורה וקדושתה.

אוי להם לבריות מעלבונה של תורה מהקובץ המתפרסם במקומות מסויימים ופוערים פיהם נגד מרן שליטא והכל בחסות האמת שמאחרוי ההקלטות שהכל טבול בשקרים וסילופים

בברכת התורה
הגיע הזמן לצאת ולהפגין בעד מרן שליט"א.

הגיע הזמן לצאת ולהפגין בעד מרן שליט"א.
פעם כבר כתבתי את זה ואף אחד לא רצה אנשים לא מבינים כמה פגיעה יש בזה שבכל בית מדרש שמו את החוברות הנל ואין פוצה פה ומצפצף ועוד מעט ישטפו את המח גם שלנו בענין הזה חו
ואני מדגיש שחו אסור לזלזל באף גדול שהוא אבל אין היתר לאף אחד לבוא ולכתוב על הרב כאילו הוא זה שדרש כל מיני דרישות וגם אם זה נכון מי שמם לכתוב על זה שזה מוגזם ואוי להם למתעסקים באש מכל הכיוונים

בברכת התורה

ואני מדגיש שחו אסור לזלזל באף גדול שהוא אבל אין היתר לאף אחד לבוא ולכתוב על הרב כאילו הוא זה שדרש כל מיני דרישות וגם אם זה נכון מי שמם לכתוב על זה שזה מוגזם ואוי להם למתעסקים באש מכל הכיוונים

בברכת התורה
מי? מה? מו? מה קרה??

עננו ופחד יצחק עננו
היום אין את הפחד הזה מרבנו יצחק מה שפעם היה!! עכד"ב נשלבעד"מ
הפחד לא צריך להיות מרב כזה או אחר אלא הפחד צריך להיות מהתורה ומתלמידי חכמים ויהי מורא רבך כמורא שמים

בברכת התורה

חזור
חלק עליון