זה שאלתי האם יש דרך למי שיש נטפרי לראות את הכתוב שם [כי פעמים רבות יש דיונים חשובים שם]כמדומה שנטפרי חוסמים את פורום אוצר החכמה.
זה שאלתי האם יש דרך למי שיש נטפרי לראות את הכתוב שם [כי פעמים רבות יש דיונים חשובים שם]כמדומה שנטפרי חוסמים את פורום אוצר החכמה.
רק אם תבקש ממישהו לשמור לך חלק מהעמודים כpdf. אבל אי אפשר להתנהל כך בצורה שוטפת.זה שאלתי האם יש דרך למי שיש נטפרי לראות את הכתוב שם [כי פעמים רבות יש דיונים חשובים שם]
אכן. לי יש נתיב (-כלומר במחשב שאני משתמש בו, בביתי אין מייל כלל, רק מחשב).כמדומה שנטפרי חוסמים את פורום אוצר החכמה.
מעניין אבל חסרים שם הרבה ספרים, שבאוצה"ח הרגיל יש אותם???זה הקישור
אוצר החכמה
tablet.otzar.org
לא חסר כלום.מעניין אבל חסרים שם הרבה ספרים, שבאוצה"ח הרגיל יש אותם???
צודק, היה נראה לי שחסרים ספרים, ועכשיו בדקתי וראיתי שלא החסירו.לא חסר כלום.
אצלי גם המכונים פתוחים (לא שאני צריך את זה אני משתמש באוצר עצמו, אבל בפועל זה פתוח).המכונים סגורים.
רשמית המכונים סגורים (כתוב באתר שהכל פתוח לא כולל חבילות המכונים)אצלי גם המכונים פתוחים (לא שאני צריך את זה אני משתמש באוצר עצמו, אבל בפועל זה פתוח).
אגב,
אתה יודע איך ניתן להצטרף כיום לפורום האוצר?
כמדומה שצריך לפנות למנהלים דרך כאן:
פורום אוצר החכמה - שלח דואר אלקטרוני
forum.otzar.org
אני חושב שצריך לנסות להירשם ואז בפנייה לציין את שם המשתמש והסיסמא שניסית להירשם עמם.
ובכל אופן אני אנסה לברר על זה.
שאלתי את הר' איש ספר על זה וכתב לי:תפנה לידידי ר' "איש ספר", במייל: 8412949@gmail.com ותבקש שירשום אותך.
גם אני כולנו נזכה אוליפה!! אם כבודו הצליח את ההמשך אשמח לשמוע.
שלחתי. לא ענו.כמדומה שצריך לפנות למנהלים דרך כאן:
פורום אוצר החכמה - שלח דואר אלקטרוני
forum.otzar.org
אני חושב שצריך לנסות להירשם ואז בפנייה לציין את שם המשתמש והסיסמא שניסית להירשם עמם.
ובכל אופן אני אנסה לברר על זה.
ניסית גם למייל של איש ספר שהביא ר' @אהרון כהן לעיל. הרב איש ספר אמר לי לפנות למייל שלו עם פרטי הרישום כדי שיאשר.שלחתי. לא ענו.
אכן. מוזר שאז פתחתי והיה פתוח (אולי לא בדקתי נכון).רשמית המכונים סגורים (כתוב באתר שהכל פתוח לא כולל חבילות המכונים)
שלחתי להם תשובה והם עדיין לא השיבו לי אם התשובה נכונהראו במצורף.
[מובן מאליו וזו אצ"ל, שהפותר את כתב החידה מתבקש שלא להעלות את הפתרון כאן].