בספר אביהם של ישראל כתוב שמכיוון שהרב אליהו רצה שיעשו לו את הגלימה בארץ ולא בטורקיה אבל בארץ לא היה זהב אלא רק כסף...כמדומני אצל כולם מזהב, חוץ מהרב אליהו שעשה מכסף (מסיבות קבליות)
בספר אביהם של ישראל כתוב שמכיוון שהרב אליהו רצה שיעשו לו את הגלימה בארץ ולא בטורקיה אבל בארץ לא היה זהב אלא רק כסף...כמדומני אצל כולם מזהב, חוץ מהרב אליהו שעשה מכסף (מסיבות קבליות)
אני אדייק.בספר אביהם של ישראל כתוב שמכיוון שהרב אליהו רצה שיעשו לו את הגלימה בארץ ולא בטורקיה אבל בארץ לא היה זהב אלא רק כסף...
כמדומני שרבי דוד פאפו ז''ל היה חכם באשי דבגדאד.1) רבני ערים וארצות שלא כיהנו בתפקיד הראשון לציון שלבשו גלימה ומצנפת
זה הגלימה של הרב בקשי דורוןמישהו יכול לשלוח את התמונות של רבי יעקב יוסף זצ"ל שלבש גלימה ומצנפת כהראשונים לציון,
וכן תמונות של שאר חכמים שטרם העלו כאן שגם הם לבשו את גלימה כעין הראשון לציון (בין אם תמונות אמיתיות ובין תמונות מפורים...)
תודה
ממש מרן ע"ה.זה הגלימה של הרב בקשי דורון
רבי יוסף עדס.תודה לשולחים, כמדומני יש גם תמונה של אחד מרבני משפחת עדס (אולי רבי אברהם) עם גלימה ומצנפת, הובאה בספר "המנהיג" על מרן רבנו עובדיה יוסף זצ"ל. מי שיכול להביא כאן אשמח
מסופר על הרב עוזיאל זצ"ל שבא אחד ממקורביו בפורים עם גלימה של רשל"צ, ואמר לו הרב בקפידה אולי אתה רוצה גם את הכובע שלי?לעצמי. אתה מרשה?
ציטוט מהחכם היומי:מסופר על הרב עוזיאל זצ"ל שבא אחד ממקורביו בפורים עם גלימה של רשל"צ, ואמר לו הרב בקפידה אולי אתה רוצה גם את הכובע שלי?
ומרן זצ"ל אמר תראו עד כמה שהיה הרב עוזיאל מתנהג בענווה, היה מקפיד על כבוד חכמים.
הצג קובץ מצורף 23160
הרב עובדיה דהן יו"ר המועצה הדתית אשדוד מתוך אתר המועצה הדתית אשדוד
גם הרב עובדיה דהן מאשדוד התחפש כביכול לרב עובדיה, וזו היתה התחפושת:
הצג קובץ מצורף 18603
ניתן לראות כאן
ממראות הפורים: יו"ר המועצה הדתית מרים 'לחיים' עם המנכ"ל
ashdods.co.il