מזמור לתודה
Active member
שנה שעברה זה היה 891יותר בכיוון של 634 בערך
שנה שעברה זה היה 891יותר בכיוון של 634 בערך
לרדת בגלל המלחמהאמור לעלות בעקבות העברת התקציב או לרדת?
ומתי נכנס? למוסדות עצמם כבר העבירו?לרדת בגלל המלחמה
עדין לא ...ומתי נכנס? למוסדות עצמם כבר העבירו?
זמן מלחמה... הנציגים לא יכולים לפצות פה ולצפצף... בזמן הזה מתקיים "והמשכיל בעת ההיא ידום".עדין לא ...
שמעתי שיש כולל בבני ברק
שעיקר ההכנסות שלו זה הדתות ועכשיו שלחו את האברכים שיתרימו לכולל
גם בלאו הכי. ראיתי כמה כוללים שיצאו להתרים.עדין לא ...
שמעתי שיש כולל בבני ברק
שעיקר ההכנסות שלו זה הדתות ועכשיו שלחו את האברכים שיתרימו לכולל
כמובן לזכור את דברי הגר"ד שליט"א. לא מכוניות ברחובות ולא שירים ברחובות...גם בלאו הכי. ראיתי כמה כוללים שיצאו להתרים.
האם יצאה הוראה בעניין מגדולי הדור?כמובן לזכור את דברי הגר"ד שליט"א. לא מכוניות ברחובות ולא שירים ברחובות...
האם בכל פורים בשנה רגילה יצאה הוראה בענין מגדולי הדור לצאת עם רכבים ושירים ברחובות?האם יצאה הוראה בעניין מגדולי הדור?
הגר"ד לא מספיק לך? וזה לא שאני תופס פוסק אחד ותגיד לי. הכל אתה הולך כמו הגר"ד? יש גם אחרים...האם יצאה הוראה בעניין מגדולי הדור?
חשבתי בהתחלה שכוונתך לדברי הגר"ד לנדו...כמובן לזכור את דברי הגר"ד שליט"א. לא מכוניות ברחובות ולא שירים ברחובות...
אני לא עוכב כאן לראות מי חסיד של מי ומי משווק את מי.הגר"ד לא מספיק לך? וזה לא שאני תופס פוסק אחד ותגיד לי. הכל אתה הולך כמו הגר"ד? יש גם אחרים...
זה אינו. כי כל מי שיש לו מח בקודקודו מבין שהגר"ד צודק בזה. וזה לא נראה בכלל טוב.
וגדולי ישראל האחרים אומנם אולי לא דיברו אבל גם לא פסקו להיפך.
ראיתם, שמרן שליט"א רצה לומר נגד תעניות בשר בשובבי"ם, דיבר.
ועין כאן עוד
יש לשמוח כל אחד בביתו עם משפחתו וחבריו. ולא לעשות אירועים של מאות אנשים חודש לפני פורים עם מוזיקה עד חצות. ושתיה בסתם יום של חודש אדר. ולצאת מאולם מבוסמים כאשר חיילינו נרצחים.אני לא עוכב כאן לראות מי חסיד של מי ומי משווק את מי.
בכל מקרה, גם במחנות ובזמנים הכי קשים חגגו את ימי הפורים, ובזכות השמחה השלמה וההודאה להקב"ה על הנסים והנפלאות, נזכה לנסים ונפלאות בזמן הזה.
עת שמחה ואת עצבות.
בשורה לאברכים: אושר תקציב האברכים לפי ערך נקודה של 472 ש״ח. (כ850 ש״ח לאברך יום שלם). ישולמו גם הפרשים לחודשים 1-2/2024.נכנס החודש???
מתי יכנסבשורה לאברכים: אושר תקציב האברכים לפי ערך נקודה של 472 ש״ח. (כ850 ש״ח לאברך יום שלם). ישולמו גם הפרשים לחודשים 1-2/2024.
בעיקרון נכנס היום, אם כי עדיין לא רואים את זה בחשבון של הכולל עד למחרת (איני יודע איך זה הולך עם יום שישי וכד').מתי יכנס
אז נראה אמצע שבוע הבא אצל האברכים כנראהבעיקרון נכנס היום, אם כי עדיין לא רואים את זה בחשבון של הכולל עד למחרת (איני יודע איך זה הולך עם יום שישי וכד').
אפשר לארגן במקמות שיש עבודה של הרבה נשים ביחד כמו בית ספר שכל המורות נחשבים לאברכיות וכך יקבלו מלגה ממשרד החינוךמה זה כולל של נשים?
נשמע לי או משהו רפורמי או קומבינה של המזרחניקים