אור יעקב Well-known member 26 אוקטובר 2025 #1 מישהו טעם את הלחם הפרוס שלהם? (עטיפה כחולה, יקר...) נסתפקתי אם הטעם הטעים שלו זה מחמת מתיקות וברכתו מזונות או לא.
מישהו טעם את הלחם הפרוס שלהם? (עטיפה כחולה, יקר...) נסתפקתי אם הטעם הטעים שלו זה מחמת מתיקות וברכתו מזונות או לא.
י יוסיף אור Active member 26 אוקטובר 2025 #2 אני טעמתי וממש היה לי מתוק בירכתי מזונות כמה פעמים ללא ספק..
ג גדי Active member 26 אוקטובר 2025 #3 מהיכן אתה יודע יוסיף אור אמר: אני טעמתי וממש היה לי מתוק בירכתי מזונות כמה פעמים ללא ספק.. לחץ כדי להרחיב... ע"פ מה עשיתם כן מהיכן אתם יודעים מהיכן מגיע המתיקות
מהיכן אתה יודע יוסיף אור אמר: אני טעמתי וממש היה לי מתוק בירכתי מזונות כמה פעמים ללא ספק.. לחץ כדי להרחיב... ע"פ מה עשיתם כן מהיכן אתם יודעים מהיכן מגיע המתיקות
י יוסיף אור Active member 26 אוקטובר 2025 #4 מה זה משנה ? סוכר דבש תמרים סילאן כל מה שתרצה ברגע שהבצק מתוק זה מזונות
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 26 אוקטובר 2025 #5 ראיתי גם של עוד חברות. לדוג' אצלנו בבית יש של חברת "אגמי" (נהמא).
י יוסיף אור Active member 26 אוקטובר 2025 #6 בנימין לוריא אמר: ראיתי גם של עוד חברות. לדוג' אצלנו בבית יש של חברת "אגמי" (נהמא). הצג קובץ מצורף 38919 לחץ כדי להרחיב... הוא גם מתוק?
בנימין לוריא אמר: ראיתי גם של עוד חברות. לדוג' אצלנו בבית יש של חברת "אגמי" (נהמא). הצג קובץ מצורף 38919 לחץ כדי להרחיב... הוא גם מתוק?
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 26 אוקטובר 2025 #7 יוסיף אור אמר: הוא גם מתוק? לחץ כדי להרחיב... איני יודע לא טעמתי. שמעתי שגם, השאלה עד כמה.
NKC Well-known member 2 Nov 2025 #8 נושא 'ברכת לחמניות עם הרבה סוכר' 21 Nov 2024 מה מברכים על לחמניות האלו. עדיין המוציא? הטעם אינו מורגש כ"כ אבל יש בזה סוכר בכמות
נושא 'ברכת לחמניות עם הרבה סוכר' 21 Nov 2024 מה מברכים על לחמניות האלו. עדיין המוציא? הטעם אינו מורגש כ"כ אבל יש בזה סוכר בכמות
rafi2391 Active member 2 Nov 2025 #9 יוסיף אור אמר: אני טעמתי וממש היה לי מתוק בירכתי מזונות כמה פעמים ללא ספק.. לחץ כדי להרחיב... גם אני טעמתי פעם היה לי מתוק
יוסיף אור אמר: אני טעמתי וממש היה לי מתוק בירכתי מזונות כמה פעמים ללא ספק.. לחץ כדי להרחיב... גם אני טעמתי פעם היה לי מתוק