כל מי שתובע את הפעילות הברוכה של הרב @מורשת מרן הרי הוא תובע לבית הדין או בית המשפט בכל אשר הוא, את מרן רבינו עובדיה יוסף זיע"א לדין, וה' ירחם על נשמתו של אותו האדם, שחושב כי יצא זכאי, והרי הוא חייב בדינו לדין שמים בעבור שהוא תובע את המפעל הקדוש של מרן רבינו עובדיה יוסף. אין לו עסק עם הרב מורשת מרן אשר עושה מלאכת הקודש, אלא עם מרן זיע"א בכבודו ובעצמו.כמובן, לא משהו אישי נגד הרב @מורשת מרן שליט"א, אלא תביעה על העמותה.
טענה של זכויות יוצרים על איזו תמונה שפורסמה באתר.על מה התביעה
שמעתי בצער ממרן הראש"ל שליט"א שהתביעה היא על סך מאה אלף ש"ח. ומרן שליט"א ממש הצטער מזה.טענה של זכויות יוצרים על איזו תמונה שפורסמה באתר.
בע״ה מחר נזכה לשמח אותו...שמעתי בצער ממרן הראש"ל שליט"א שהתביעה היא על סך מאה אלף ש"ח. ומרן שליט"א ממש הצטער מזה.
הודעתי כעת אצלנו בישיבה. כל הלימוד מוקדש מוגש [כלשון קודשו של מרן זיע"א על הרבנית ע"ה] בעזרת ה' להצלחת הדיון מחר.בע״ה מחר נזכה לשמח אותו...
רק תתפללו ותקדישו הלימוד.
כי ה׳ איתנו על תיראום.
מרן היה תמיד מספר על הרבנית שהיא לא שכחה אותו ודאגה לו, עם הסיפור המפורסם עם הבשמים... כך גם מרן זיע"א חלילה לא שכח ולא ישכח לעולמי עד את הפעילות הברוכה של כבודו. שמקדיש את כל חייו בשעות לא שעות [והשעות של השיחות הפרטיות שלי עם כת"ר יכולות להעיד על כך] אשר כולם נמים את שינתם שעות רבות לפני כן, שאינו חוסך מעצמו ללכת למקום מסוים על מנת לישב ביישוב הדעת וטורח ומכתת רגליו מידי לילה בלילה, יום יום, כיצד לשפר את המערכת ולדאוג עוד שכולם יכירו את ה' יתברך, ואת שמו של מרן רבינו הקדוש זיע"א.בע״ה מחר נזכה לשמח אותו...
רק תתפללו ותקדישו הלימוד.
כי ה׳ איתנו על תיראום.
וסימנא מילתא מה שקראתי כעת בחוק של היום, יום שני.כל כלי יוצר עליך וגו'
אני הצצתי שם רק כמה שניות באישון לילה [בסביבות 12.30 בערך] וראיתי אותו פעיל ורענן כאילו אמצע היום וממש התפעלתי ממנו.מרן היה תמיד מספר על הרבנית שהיא לא שכחה אותו ודאגה לו, עם הסיפור המפורסם עם הבשמים... כך גם מרן זיע"א חלילה לא שכח ולא ישכח לעולמי עד את הפעילות הברוכה של כבודו. שמקדיש את כל חייו בשעות לא שעות [והשעות של השיחות הפרטיות שלי עם כת"ר יכולות להעיד על כך] אשר כולם נמים את שינתם שעות רבות לפני כן, שאינו חוסך מעצמו ללכת למקום מסוים על מנת לישב ביישוב הדעת וטורח ומכתת רגליו מידי לילה בלילה, יום יום, כיצד לשפר את המערכת ולדאוג עוד שכולם יכירו את ה' יתברך, ואת שמו של מרן רבינו הקדוש זיע"א.
מרן לא נשאר חייב לאף אחד, וה' יתברך יעזור על ידי כל הדברים והזכויות הרבות של הארגון הקדוש, הפועל ללא הפסקה, להאדיר תורת ה' בעולם, והכרזת שמו של מרן זיע"א בכל רחבי תבל, שיעמדו כל הזכויות הרבות והלימודים השונים בתורתו ומפעלו של מרן זיע"א להצלחת המשפט מחר בעז"ה. וזכות הרבים תלויה בו, שכבר העיד כאן הרב @יצחק משען שראה במו עיניו כיצד טרח ועמל ללא לאות בסידור כל המערכת שתפעל לעילוי נשמתו של מרן זיע"א. יהי רצון שמחר יעלה המשפט בהצלחה מרובה, ופני כל הקמים עליו ועל מפעליו הכבירים, יחופו במהרה ויכבשו פניהם בקרקע, ולא תהיה לרשעים תקומה לעולמי עד בעבור שבאים לשכח תורת ה' ושם מרן זיע"א בעולם, וייכחדו ויושמדו ולא ישאר מהם זכר עד עולם. אמן כן יהי רצון.
גם אני הקטן התפללתיהתפללנו על כבודו. כל כלי יוצר עליך לא יצלח.