מתגעגע Well-known member 6 Nov 2023 #3 אדיר כהן אמר: טוענים שזה ר' ברוך מרדכי אזרחי זצ"ל ובנו ר' בן ציון אזרחי לחץ כדי להרחיב... עוד תמונה
ה הצעיר ני"ו Well-known member 6 Nov 2023 #4 אדיר כהן אמר: טוענים שזה ר' ברוך מרדכי אזרחי זצ"ל ובנו ר' בן ציון אזרחי לחץ כדי להרחיב... גם אני שמעתי ככה
אדיר כהן אמר: טוענים שזה ר' ברוך מרדכי אזרחי זצ"ל ובנו ר' בן ציון אזרחי לחץ כדי להרחיב... גם אני שמעתי ככה
ע"ה ס"ט Well-known member 21 Jan 2024 #6 אכן. כך פורסם אחרי פטירתו. ואגב אורחא מצורפות עוד כמה תמונות. קבצים מצורפים תמונות ישנות של ר' ברוך מרדכי.pdf תמונות ישנות של ר' ברוך מרדכי.pdf 356.1 KB · צפיות: 22 הגרבמ אזרחי עם גיסו הגרא חדש.pdf הגרבמ אזרחי עם גיסו הגרא חדש.pdf 1.6 MB · צפיות: 23 הגרבמ אזרחי עם הגרי אזרחי. (2).jpg 2.9 MB · צפיות: 20 הגרבמ אזרחי עם הגרי אזרחי.jpg 2.6 MB · צפיות: 19 המשגיח הגרא חדש עם אחיו הגרמ הגרנ הגרי וגיסו הגרבמ אזרחי 001.jpg 387.3 KB · צפיות: 22 המשגיח הגרד סגל עם הגרי אזרחי שבט פג.jpg 140.6 KB · צפיות: 22
מ מרפסן איגרי Well-known member 15 דצמבר (12) 2024 #7 טענו לי שאם אין אלו התמונות של הרב, יש בזה לשון הרע?
חיים אלוש Well-known member 15 דצמבר (12) 2024 #8 עה סט אמר: אכן. כך פורסם אחרי פטירתו. ואגב אורחא מצורפות עוד כמה תמונות. לחץ כדי להרחיב... קרדיט לעליאוף
עה סט אמר: אכן. כך פורסם אחרי פטירתו. ואגב אורחא מצורפות עוד כמה תמונות. לחץ כדי להרחיב... קרדיט לעליאוף
חיים אלוש Well-known member 15 דצמבר (12) 2024 #10 מרפסן איגרי אמר: טענו לי שאם אין אלו התמונות של הרב, יש בזה לשון הרע? לחץ כדי להרחיב... הבל
מ מרפסן איגרי Well-known member 15 דצמבר (12) 2024 #11 למה הבל? אם אתה היית רב מפורסם והיו מפרסמים תמונה שאומרים שזה הרב בצעירותו במראה מודרני, לא היית מקפיד על כך?
למה הבל? אם אתה היית רב מפורסם והיו מפרסמים תמונה שאומרים שזה הרב בצעירותו במראה מודרני, לא היית מקפיד על כך?
חיים אלוש Well-known member 15 דצמבר (12) 2024 #12 מרפסן איגרי אמר: למה הבל? אם אתה היית רב מפורסם והיו מפרסמים תמונה שאומרים שזה הרב בצעירותו במראה מודרני, לא היית מקפיד על כך? לחץ כדי להרחיב... הגרבמ ציפצף על כולם וכעת גם הוא נוהג כך.
מרפסן איגרי אמר: למה הבל? אם אתה היית רב מפורסם והיו מפרסמים תמונה שאומרים שזה הרב בצעירותו במראה מודרני, לא היית מקפיד על כך? לחץ כדי להרחיב... הגרבמ ציפצף על כולם וכעת גם הוא נוהג כך.
מ מרפסן איגרי Well-known member 15 דצמבר (12) 2024 #13 אתה לא עונה לגופו של עניין התמונות בצעירותו, 100% הרב אזרחי או לא?
ס"ט Well-known member 15 דצמבר (12) 2024 #14 יש תמונה בספר הכהן הגדול מאחיו ושם רואים את הגרב"מ אזרחי בכמה תמונות והוא ממש דומה לתמונה זאת. כך שיתכן מאוד שזה הוא.
יש תמונה בספר הכהן הגדול מאחיו ושם רואים את הגרב"מ אזרחי בכמה תמונות והוא ממש דומה לתמונה זאת. כך שיתכן מאוד שזה הוא.
ס"ט Well-known member 15 דצמבר (12) 2024 #15 אגב בתמונת מחזור של הישיבה הוא היחיד מכולם שנמצא עם סיגריה בפה.. בתור בחור כמובן!!
ס ס"ט הקטן Member 16 דצמבר (12) 2024 #16 דוד א אמר: הצג קובץ מצורף 14048 אני לא יודע לחץ כדי להרחיב... תמונות והסרטות של מרן הגרב"מ אזרחי זצוק"ל זה שכולם מעתיקים אחד מהשני לא הופך את זה לאמת ללא ספק... tora-forum.co.il
דוד א אמר: הצג קובץ מצורף 14048 אני לא יודע לחץ כדי להרחיב... תמונות והסרטות של מרן הגרב"מ אזרחי זצוק"ל זה שכולם מעתיקים אחד מהשני לא הופך את זה לאמת ללא ספק... tora-forum.co.il
מ מרפסן איגרי Well-known member 16 דצמבר (12) 2024 #17 סט אמר: בספר הכהן הגדול מאחיו לחץ כדי להרחיב... יש את הספר הזה באוצר החכמה אבל התמונות מטשטשות שאי אפשר להבין דבר
סט אמר: בספר הכהן הגדול מאחיו לחץ כדי להרחיב... יש את הספר הזה באוצר החכמה אבל התמונות מטשטשות שאי אפשר להבין דבר