יהודה בן דוד - משנת יוסף
Well-known member
כמדומה שהיו כמה הוספות קטנות (כגון צילום כת"י של מרן שנשמט במהדו"ק).מה התיקונים, תכניים או גם תוספת על הנכתב.
ואם יש תוספת היכן ניתן להשיג בב"ב.
כמדומה שהיו כמה הוספות קטנות (כגון צילום כת"י של מרן שנשמט במהדו"ק).מה התיקונים, תכניים או גם תוספת על הנכתב.
ואם יש תוספת היכן ניתן להשיג בב"ב.
רבונו של עולם מרא דכולי עלמא למה נתנו לאותו אדם להספיד???!!! עד מתי אנחנו נשתוק על הכבוד של מרן רבינו עובדיה?? אני הגעתי ללוויה בדיוק מתי שהוא דיבר וחיכיתי מרחוק שיסיים לדבר ואז התקרבתי לשמוע ההספדים. ויישר כוחו של מרן רבינו חכם יצחק שלא נשא פנים לאיש והזכיר בהספדו ברמז ענין זהמעשה אבות יעשו בנים, כידוע בפרשת הגיורים, שמרן ראש הישיבה זצ"ל, היה בראש הלוחמים על כבודו של מרן היביע אומר זצוקלל"ה, וה' הצליח בידו, שסיכל מזימתם, כי תורת אמת בפיהו. [וכן כשהתמודדו למשרת הרה"ר נגד מרן היביע אומר זצוקלל"ה הלך למתמודד השני ושכנעו שיסיר מועמדותו].
סיפר חתנו הרב קדוש
להזכיר לכת"ר שליט"א שזו היתה הלווית חכם שלום זצ"ל שעל אף הכל ידע מגדלותו וקירבו. ואשר על כן ראו בניו לכבדו, וסוף סוף הוא גברא רבה בתורה, ורבה של ירושלים.רבונו של עולם מרא דכולי עלמא למה נתנו לאותו אדם להספיד???!!! עד מתי אנחנו נשתוק על הכבוד של מרן רבינו עובדיה??
אכן לכך כוונתי. (הרב מרדכי אליהו לא התמודד מול מרן זיע"א).וחוץ מזה נלע"ד שהרב @יהודה בן דוד - משנת יוסף כיוון להתמודדות מול מו"ר זצ"ל, שכן משמע מלשונו "וכן כשהתמודדו למשרת הרה"ר נגד מרן היביע אומר זצוקלל"ה הלך למתמודד השני ושכנעו שיסיר מועמדותו", ושמא ואולי הכוונה לגר"מ אליהו זצ"ל?
הרב יצחק ניסים?אכן לכך כוונתי. (הרב מרדכי אליהו לא התמודד מול מרן זיע"א).
חכם שלום כתב דברים ברורים אודותיו, בזמן שיצאה ההקלטה בה דיבר ר' אריה דרעי בחריפות נגדו, והיו שמחו על כבוד התורה, וחכם שלום מחה בהם, וחיזק את ר' אריה.להזכיר לכת"ר שליט"א שזו היתה הלווית חכם שלום זצ"ל שעל אף הכל ידע מגדלותו וקירבו. ואשר על כן ראו בניו לכבדו, וסוף סוף הוא גברא רבה בתורה, ורבה של ירושלים.
וגם בני מו"ר זצ"ל יבלחט"א הרבנים אברהם ודוד שליט"א מכבדים אותו כערכו.
וחוץ מזה נלע"ד שהרב @יהודה בן דוד - משנת יוסף כיוון להתמודדות מול מו"ר זצ"ל, שכן משמע מלשונו "וכן כשהתמודדו למשרת הרה"ר נגד מרן היביע אומר זצוקלל"ה הלך למתמודד השני ושכנעו שיסיר מועמדותו", ושמא ואולי הכוונה לגר"מ אליהו זצ"ל?
אינני רואה במכתב שום התייחסות לגרש"מ עמאר שליט"א.חכם שלום כתב דברים ברורים אודותיו, בזמן שיצאה ההקלטה בה דיבר ר' אריה דרעי בחריפות נגדו, והיו שמחו על כבוד התורה, וחכם שלום מחה בהם, וחיזק את ר' אריה.
הצג קובץ מצורף 4732
ומצורפים גם דברי הגר"מ מאיה, התואמים לדברים האמורים.
הצג קובץ מצורף 4733
גורו לכם מיום הדיןרבונו של עולם מרא דכולי עלמא למה נתנו לאותו אדם להספיד???!!! עד מתי אנחנו נשתוק על הכבוד של מרן רבינו עובדיה?? אני הגעתי ללוויה בדיוק מתי שהוא דיבר וחיכיתי מרחוק שיסיים לדבר ואז התקרבתי לשמוע ההספדים. ויישר כוחו של מרן רבינו חכם יצחק שלא נשא פנים לאיש והזכיר בהספדו ברמז ענין זה
הצג קובץ מצורף 4731הצג קובץ מצורף 4731
גם אני מצטרף למחאה על כבוד התורהגורו לכם מיום הדין
המבזה ת"ח אין רפואה למכתו
לא חרבה ירושלים אלא מפני שביזו בה ת"ח
רק אציין כשקראתי הדברים בעלון היה נראה לי קצת מוזר (והרי הגרש"מ עמד לידו....), ואכן בהקלטה של הלוויה הדברים (ביחס לגרש"מ עמאר על הפגישה עם כהנא) לא נאמרו מפי הראשל"צ ושוכתבו ע''י העורך וחבל שמטילים אי
די! זה לא המקום ולא השעה וודאי שלא עליך מוטלת המלאכה....לא ציפיתי לתגובות אחרות. תעשו מחאה על מה שצריך ותפסיקו להתלהב מחיצוניות נוצצת. אני בטוח שהזמן יעשה את שלו ותגלו את האמת.
האם היא שאיני יודע אם זה עיתון חילוני או מזרחניק, אבל זה לא משנה כי מה שהבאתי זה את דברי הגר"מ מאיה. ואם הוא ראה לנכון להתראיין שם אז אין שום בעיה להביא את הדברים שאמר שם, כי הם דברי אלוקים חיים, ושיחת ת"ח צריכה לימוד.די! זה לא המקום ולא השעה וודאי שלא עליך מוטלת המלאכה....
ובכלל שורת הנושא כאן זהו כבודו של מרן חכם שלום ע"ה
ורצוי שתמחק את הקשקושים הנ"ל (ובפרט את העיתון החילוני שצוטט....)
ושמא איפכא?אני בטוח שהזמן יעשה את שלו ותגלו את האמת.
מחר אני צריך בס''ד למסור שיעור אני רוצה גם לספר על גדלותו של חכם שלום זצ"ל אשמח שמי שיש לו ספור עליו אם מוסר השכל שיכתבנו כאן