זולדן
Active member
כמדומני שהטענה של עיראקי היתה נגד יצחק כהן ולא נגד המערכת.לא נמחק מסיבה אחת: תבינו מה קורה כשלא מוחקים.
כמדומני שהטענה של עיראקי היתה נגד יצחק כהן ולא נגד המערכת.לא נמחק מסיבה אחת: תבינו מה קורה כשלא מוחקים.
מחובתנו וזכותנו לפעול למען שגשוג הפורום, ומניעת כניסת זרים ההורסים אותו.בנתיים יש זמן לזה...
ומן ההגינות שידעו הציבור כמה פרטיות יש.מחובתנו וזכותנו לפעול למען שגשוג הפורום, ומניעת כניסת זרים ההורסים אותו.
כמובן בדרכים החוקיות.
לא חודרים לאף אחד לפרטיות.ומן ההגינות שידעו הציבור כמה פרטיות יש.
לזה אתה קורא ענייני או לקנטר?כבר קדמו לשם טוב
תן קישור שיתוקן...כינוי גנאי לסמינר הרב וולף
הצג קובץ מצורף 29119
יישר כח על הבהרת דברי בנימין לוריא הללו.יש לנו כל מיני דרכים לגלות מה המטרה של כל אותם ניקים, גם דרכים שהם לא משערים שאנחנו יכולים להגיע אליהם.
במקום לכתוב להם שאנחנו יודעים את מטרתם וכו', אנחנו פשוט מנסים להרחיקם מהפורום וכן למנוע כניסה חוזרת שלהם מניק אחר או ממחשב אחר וכד', וכך להמשיך ו'להנהיג' את הפורום ע"פ מטרתו.
נכון מאוד.כמדומני שהטענה של עיראקי היתה נגד יצחק כהן ולא נגד המערכת.
יישר כח.לכבוד הרב מורשת מרן אני מאוד מעריך אותך ואת העבודה הנפלאה שאתה עושה ואני לא מזדהה עם זולדן "שאין לא מה לעשות ועושה את זה פה" אבל יחד עם זה כשמאפשרים בפורום קללות זה מוריד את הפורום לרמת רחוב ושוב חזקו ואמצו בעבודת הקודש ועלו מעלה מעלה
מצויין. אבל כפי שכתבתם צריך גם לדאוג לניקים שלא ישנו באיוולתם.נכון מאוד.
ביקשת שלא נמחק הודעות. עשינו כבקשתך.
תן קישור שיתוקן...
שוב, ברגע האמת שרואים כאלו דברים, כפתור הדיווח יכול לעזור הרבה.
פעולה פשוטה מאוד.
ואני מאוד שמח שכל מה שאתה מוצא זה דברים ישנים.
ולא מהתקופה האחרונה, למרות הסערות שעברו על הציבור שלנו.
זה בדיוק מה שאני מנסה להסביר לך לאורך כל הדרך.מצויין. אבל כפי שכתבתם צריך גם לדאוג לניקים שלא ישנו באיוולתם.
צודק אבל קללות זה קו אדוםיישר כח.
כל האשכול הזה מוריד את הרמה. אבל אין ברירה.
לצערנו אנשים מכפישים את שמו הטוב של הפורום, בדברים לא נכונים.
והגיע הזמן שכולם יראו את האמת.
כעת הבנתי על מחקית הודעות של קללות וכו',זה בדיוק מה שאני מנסה להסביר לך לאורך כל הדרך.
האם סוף סוף הגענו לעמק השווה?
בשמחה.אשמח לתוספת ביאור.
יישר כח.בשמחה.
הדבר ברור.אתה טענת שאנחנו מוחקים וסותמים פיות וכו' וכו'. ואני מנסה להסביר לך שאין לנו כל בעיה עם דעות אחרות, אבל בתנאי שיהיה בצורה עניינית ולא קנטרנית, ובשיח שאינו ראוי, או לנסות לקדם אג'נדות אחרות הנוגדות את דרכם של רבותינו. את זה בדיוק אנחנו מוחקים.
העניין הזה הובן.אתה פנית להנהלה באופן ציבורי להפסיק עם זה, וניסיתי להסביר למה זה לא נכון. לא נראה שהובנתי.
הוא כתב על מישהו אחר, לא עלי.הפעם כתבו לך בצורה פוגענית, ותראה כמה זה כואב לך.
אין כל הבדל בין קללה, לבין דיבור נגד גדולי ישראל.כעת הבנתי על מחקית הודעות של קללות וכו',
וע"ז כלל לא היתה תלונתי.
ואדרבא, צריך להגביל כאלה ניקים, וזה ברור.
אא"כ התכוונת להסביר דבר אחר.