• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • שימו לב: ניתן לשלוח (בקובץ וורד) יישובים ומערכות בתורת מרן רבינו עובדיה יוסף זלה"ה, לקובץ בית יוסף תשפ"ו. למייל: office@moreshet-maran.com עד לחג השבועות תשפ"ה. אין התחייבות לפרסם, והרשות נתונה לערוך את הדברים לפני הפרסום. ניתן גם לשלוח מכתבים והערות על הגליונות הקודמים.

מכתב דרמטי חשוב ומסעיר להנהלת הפורום שיחיו

סטָטוּס
סגור לתגובות נוספות.
לכבוד הרב מורשת מרן אני מאוד מעריך אותך ואת העבודה הנפלאה שאתה עושה ואני לא מזדהה עם זולדן "שאין לא מה לעשות ועושה את זה פה" אבל יחד עם זה כשמאפשרים בפורום קללות זה מוריד את הפורום לרמת רחוב ושוב חזקו ואמצו בעבודת הקודש ועלו מעלה מעלה

ולזולדן אני אומר

אם אין לך מה לעשות אל תעשה את זה פה

ומן ההגינות שידעו הציבור כמה פרטיות יש.
לא חודרים לאף אחד לפרטיות.
ולא עוקבים מי הוא ומה הוא.
אלא אם הזיק לפורום בעבר ונחסם, שלא יזיק באופן אחר.
יעידו פה הרבה מהחברים, שביקשו ממני לדעת מי פלוני ומי אלמוני (מטבע הדברים יש כמה שאנחנו מכירים אותם), ולא העברנו שום מידע.

כינוי גנאי לסמינר הרב וולף
הצג קובץ מצורף 29119
תן קישור שיתוקן...
שוב, ברגע האמת שרואים כאלו דברים, כפתור הדיווח יכול לעזור הרבה.
פעולה פשוטה מאוד.
ואני מאוד שמח שכל מה שאתה מוצא זה דברים ישנים.
ולא מהתקופה האחרונה, למרות הסערות שעברו על הציבור שלנו.

יש לנו כל מיני דרכים לגלות מה המטרה של כל אותם ניקים, גם דרכים שהם לא משערים שאנחנו יכולים להגיע אליהם.
במקום לכתוב להם שאנחנו יודעים את מטרתם וכו', אנחנו פשוט מנסים להרחיקם מהפורום וכן למנוע כניסה חוזרת שלהם מניק אחר או ממחשב אחר וכד', וכך להמשיך ו'להנהיג' את הפורום ע"פ מטרתו.
יישר כח על הבהרת דברי בנימין לוריא הללו.

לכבוד הרב מורשת מרן אני מאוד מעריך אותך ואת העבודה הנפלאה שאתה עושה ואני לא מזדהה עם זולדן "שאין לא מה לעשות ועושה את זה פה" אבל יחד עם זה כשמאפשרים בפורום קללות זה מוריד את הפורום לרמת רחוב ושוב חזקו ואמצו בעבודת הקודש ועלו מעלה מעלה
יישר כח.
כל האשכול הזה מוריד את הרמה. אבל אין ברירה.
לצערנו אנשים מכפישים את שמו הטוב של הפורום, בדברים לא נכונים.
והגיע הזמן שכולם יראו את האמת.

תן קישור שיתוקן...
שוב, ברגע האמת שרואים כאלו דברים, כפתור הדיווח יכול לעזור הרבה.
פעולה פשוטה מאוד.
ואני מאוד שמח שכל מה שאתה מוצא זה דברים ישנים.
ולא מהתקופה האחרונה, למרות הסערות שעברו על הציבור שלנו.

יישר כח.
כל האשכול הזה מוריד את הרמה. אבל אין ברירה.
לצערנו אנשים מכפישים את שמו הטוב של הפורום, בדברים לא נכונים.
והגיע הזמן שכולם יראו את האמת.
צודק אבל קללות זה קו אדום

ובאגב הסבלנות שלך לגחמות של זולדן מעורר השתאות ממש הלל הזקן

זה בדיוק מה שאני מנסה להסביר לך לאורך כל הדרך.
האם סוף סוף הגענו לעמק השווה?
כעת הבנתי על מחקית הודעות של קללות וכו',
וע"ז כלל לא היתה תלונתי.
ואדרבא, צריך להגביל כאלה ניקים, וזה ברור.
אא"כ התכוונת להסביר דבר אחר.

אשמח לתוספת ביאור.
בשמחה.
אתה טענת שאנחנו מוחקים וסותמים פיות וכו' וכו'. ואני מנסה להסביר לך שאין לנו כל בעיה עם דעות אחרות, אבל בתנאי שיהיה בצורה עניינית ולא קנטרנית, ובשיח שאינו ראוי, או לנסות לקדם אג'נדות אחרות הנוגדות את דרכם של רבותינו. את זה בדיוק אנחנו מוחקים.
אתה פנית להנהלה באופן ציבורי להפסיק עם זה, וניסיתי להסביר למה זה לא נכון. לא נראה שהובנתי.
הפעם כתבו לך בצורה פוגענית, ותראה כמה זה כואב לך.
זה בדיוק מסביר לך למה צריך למחוק הודעות.

יישר כח.
אתה טענת שאנחנו מוחקים וסותמים פיות וכו' וכו'. ואני מנסה להסביר לך שאין לנו כל בעיה עם דעות אחרות, אבל בתנאי שיהיה בצורה עניינית ולא קנטרנית, ובשיח שאינו ראוי, או לנסות לקדם אג'נדות אחרות הנוגדות את דרכם של רבותינו. את זה בדיוק אנחנו מוחקים.
הדבר ברור.
אתה פנית להנהלה באופן ציבורי להפסיק עם זה, וניסיתי להסביר למה זה לא נכון. לא נראה שהובנתי.
העניין הזה הובן.
הפעם כתבו לך בצורה פוגענית, ותראה כמה זה כואב לך.
הוא כתב על מישהו אחר, לא עלי.

כעת הבנתי על מחקית הודעות של קללות וכו',
וע"ז כלל לא היתה תלונתי.
ואדרבא, צריך להגביל כאלה ניקים, וזה ברור.
אא"כ התכוונת להסביר דבר אחר.
אין כל הבדל בין קללה, לבין דיבור נגד גדולי ישראל.
או רמז או פעולה נגד הגדולים שלנו, בתוך הבית שלנו.
כל הדברים הללו לא ראויים להיות כאן.
את זה אנחנו מוחקים, לא סותמים פה של אף אחד שאינו מי שמבקשים בסליחות שהקב"ה יחסום את פיו.

סטָטוּס
סגור לתגובות נוספות.
חזור
חלק עליון