למי המכתב נכתב?כעת קיבלתי מכתב נוסף שכתב הגאון רבי אושרי אזולאי שליט"א בנושא. ומצורף בזה.
יישר כחו וחילו שעומד בפרץ, ולא חת.
מסתבר שמופעלים עליו אי אלו לחצים וכד'.
למה נראה לך שיש לי רוח הקודש יותר ממך?!למי המכתב נכתב?
להרחבה בנושא עליו המכתב:לפני כמה ימים הועלה כאן מכתב מחוצף, וכמובן נמחק ע"י המערכת. כעת קיבלתי מכתב של הגאון רבי אושרי אזולאי שליט"א, בו מגולל את הדברים ממבט תורני.
כן!!!! הוא אמר את זה לי!!!!!!אתה שמעת כך מפיו? או עד מפי עד?
אתה יכול לפתוח התכתבות אישית איתו.אם מישהו יוכל לשלוח לי בפרטי את המייל של הרב אושרי אזולאי, לצורך איזה ענין, תודה רבה.
כמדומני שהוא מובא בנושא שהובא קודם לכן על ספרו של הרב אושרי.אם מישהו יוכל לשלוח לי בפרטי את המייל של הרב אושרי אזולאי, לצורך איזה ענין, תודה רבה.
הנני מצטרף למחאתו הנוקבת של ידידנו הגר"א אזולאי.לפני כמה ימים הועלה כאן מכתב מחוצף, וכמובן נמחק ע"י המערכת. כעת קיבלתי מכתב של הגאון רבי אושרי אזולאי שליט"א, בו מגולל את הדברים ממבט תורני.
יש לציין שהגר"א אזולאי שליט"א כותב רבות את דעתו בנושאים רבים, ובספריו אשרי האיש כמה וכמה חלקים, ובשו"ת אשר השיב, ובעוד ספריו.אני לא מכיר את הסיפור והקונטרס וכו' אבל ברצוני לומר דבר בתור אברך ורב בית כנסת שרואה את הדברים מהצד, כל זמן שהגר"א אזולאי ממשיך להתייחס ל"דרך" של הגר"א מלכא הוא בעצם בצורה "עקיפה" נותן לו כח, בזה שהוא עושה עניין ממה שהוא כותב (ובעצם מתיירא ממנו) - ואפילו שאני ידוע שהוא יאמר שהצד השני "מטעה" אחרים וכו' שורה תחתונה הדברים עובדים הפוך ממה שהוא מצפה..., פשוט שיכתוב מה שנראה לו (ר' אזולאי) ולא יתייחס למה שאומרים אחרים, תמכור את הסחורה שלך בלי להתעסק עם אחרים. וככה יאמר לזכותו נוהג הגר"א מלכא, הוא כותב מה שנראה לו ושלום על ישראל
מפחיד!התלבטתי רבות האם להעלות את זה לפורום, אבל מכיון שזה מרן שליט"א, וגם ביקש להפיץ זאת. אני מעלה:
פורסם כברהשאלה כב' הרב @אושרי רביב, אם לא יזיק יותר שיבואו כעת שועלים קטנים ויחבלו בכרמים ויגרמו פירוד בין מרן הראש"ל לחמיו של הרב אופיר או לך תדע לאן זה יכול להיגרר.. או שזה כבר מפורסם ברבים? אני לא שמעתי זאת בלתי היום.